- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Düşünüp taşınıp ne yapacakmışsınız orasını anlayamadım.Eşim benimle nadiren dışarı çıkıyor çalıştığı için. ben kendim çıkmak istediğim ise bir yerlere sen hep gezmek istiyorsun diyor. Bende bu yüzden bunalıma giriyorum. Düşün taşın diyor bu böyle olmaz diyor. Ne demeliyim ki ne yapmalıyım? Her gün değil hafta 1 bir yere gidiyorum. İlçede oturuyoruz merkeze gidiyorum arkadaşlarıma anneme vs? Bu konudan dolayı sürekli tartışıyoruz
Düşündüm taşındım yine gezmek istiyorum deyin.Düşün taşın diyor bu böyle olmaz diyor.
bunu dediginde şarkı şu bakınız;beni böyle sev seveceksen olduğum gibi görecekseensen hep gezmek istiyorsun diyor.
Düşünüp tasindiktan sonra ne olacak?Eşim benimle nadiren dışarı çıkıyor çalıştığı için. ben kendim çıkmak istediğim ise bir yerlere sen hep gezmek istiyorsun diyor. Bende bu yüzden bunalıma giriyorum. Düşün taşın diyor bu böyle olmaz diyor. Ne demeliyim ki ne yapmalıyım? Her gün değil hafta 1 bir yere gidiyorum. İlçede oturuyoruz merkeze gidiyorum arkadaşlarıma anneme vs? Bu konudan dolayı sürekli tartışıyoruz
Bu konulara hep aynı yorumu yapıyorum ama; evlilik mi, kölelik mi..Eşim benimle nadiren dışarı çıkıyor çalıştığı için. ben kendim çıkmak istediğim ise bir yerlere sen hep gezmek istiyorsun diyor. Bende bu yüzden bunalıma giriyorum. Düşün taşın diyor bu böyle olmaz diyor. Ne demeliyim ki ne yapmalıyım? Her gün değil hafta 1 bir yere gidiyorum. İlçede oturuyoruz merkeze gidiyorum arkadaşlarıma anneme vs? Bu konudan dolayı sürekli tartışıyoruz
Konuşunca da olmuyor ki ben bu sekildeyim seni tatmin edemiyorum demekki ben L bedenim sen xxl diyorsun diyo misal olarak gidersin gezmeye ama ben bi bakarım bana uyuyorsa gidersin diyorBu nasil bi laf bi düşün taşın ne demek. Ne yani siz hafta da bir dışarı çıkınca adam sizden bosanacak mi. Var mi böyle saçmalık. Ben istediğim zaman çıkarım eşim de öyle. Evlendik die birbirimizin kölesi değiliz ya . Gittiğin yeri haber ver der iş cikisi istersen seni alırım der. Evlilik budur. Valla alın karşınıza konuşun böyle saçma bi düşünce olamaz.
narsisst bir ess hayirli olsunEşim benimle nadiren dışarı çıkıyor çalıştığı için. ben kendim çıkmak istediğim ise bir yerlere sen hep gezmek istiyorsun diyor. Bende bu yüzden bunalıma giriyorum. Düşün taşın diyor bu böyle olmaz diyor. Ne demeliyim ki ne yapmalıyım? Her gün değil hafta 1 bir yere gidiyorum. İlçede oturuyoruz merkeze gidiyorum arkadaşlarıma anneme vs? Bu konudan dolayı sürekli tartışıyoruz
Yıl olmuş 2023 dediği lafa bak ben bi bakarim uyarsa gidersin. Oldu paşam başka. Size mi güvenmiyor bi nedeni olmalı benceKonuşunca da olmuyor ki ben bu sekildeyim seni tatmin edemiyorum demekki ben L bedenim sen xxl diyorsun diyo misal olarak gidersin gezmeye ama ben bi bakarım bana uyuyorsa gidersin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?