- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.540
- 448
- 41
- Konu Sahibi nursehulya
Arkadaşlar konum uzun ve karışık lütfen bir yol gösterin...Evleneli 3 yıl olacak bu eylülde...Sorunum eşim ve eşimin ailesi...
Evliliğimizin başlangıcında eşiyle hiçbir sorunu omayan fakat ailesiyle hep sorunlar yaşayan bir insandım..Şimdi ise eşimlede sorunlarım başladı..Evliliğimbaşında eşimin ailesinin kapısında kaldığım ilk gece kv ve görümce bir olup üstüme yürüdüler çok kapalıoldu sorarsanız bukısmını cevapbölümünde anlatırım)tabi bu olay böylece kalmadı minik oğlumu kucağıma alana kadar görümcemin sözlü şiddetine maruz kaldım..Neyse gel zaman git zaman 1 ay önce tayinimiz çıktı ben çalıştığım için yeni taşındığımız evi kv ve görümce yerleştirdiler..Bu sırada eşimin ailesinin durumu olmadığı için eşimin anneannesi bunlara ev yaptırmada yardımcı oldu kabasını yaptırdı içinide kvler yaptıracaklardı kredi çekip...Eşimin ailesi eşimden 10 bin tl yardım istedi ve kıyamaetler bu noktada koptu diyebilirim...Eşim bana sormadan kv ve görümceye evet demiş birde bu konuda,yani en son haberi olan kişi ben oldum...Neden mi kıyametler koptu... eşimin ailesi düğünümüzde bile bize yardımcı olmamışken düğünümüzde takılan paraları elimizden aldı..Almışken yaranamadımda kötü hep ben oldum..Şimdi ise böyle bir istekleri var eşim tek başına maaşıyla evi bile geçindiremez bu arada askeri ücret falanda değil memur maaşı var..Bende memurum ikimizin birden maaşını öğütüyor resmen nereye gittiğide belli değil paraların..çocuğum doğana kadar görümcenin bireysel emeklilik parasını ödedik yaranamadık..ağızları ne zaman açılsa hep paradan konuşuyor aç gözlüler..Ben ekonomik özgürlüğü olan bir insanım fakat özgürlüğünü yaşayamıyorum...Eşime ben ailemin yanına gideceğim desem hemen annesiyle görümcemin ağzını arar sanki izmin onlardan kesiliyormuş gibi ne yapacağımı şaşırdım bana bir yol gösterin..yeni tayin yerimize yerleşe kadar eşim ailesiyle 10 gün ailesiyle kaldı..ben yanına geldiğimde eşim çok agresifti ve beni ailesine terbiyesizlik yapmakla suçladı...epi topu ailesini bu 3 yılda kaç zaman gördüğümde malum..çok huzursuzluk veriyorlar ne yapacağımı bilemiyorum....
arkadaşım asıl huzursuzluk eşinle sen arasında aslında.asla görümceme ve kaynanama para vermem ben.ha çok farklı bir durum olur gider alışverişini yaparım kayınvalidemin ama görümceme asla...bence sen bu para mevzusunu hallet önce sonra eşinle aranı düzelt.para herzaman sorundur.bizde eşimle çalışırız.eşim evi geçindirir ben hastane masraflarımı karşılarım.buna rağmen sorun oluyorsa senin yerinde olsaydım çıldırmıştım.ama olan olmuş kavga dövüş olmadan halledin mevzuyu