• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatacaklarıma nereden başlasam acaba ?

eşinin ailesinin durumu kotüymüş tabiki eşin onlara yardım edebilir ama kv ve gorumcenın sana yaptıkları asıl onların yaptıkları terbiyesizlik..Allah razı olsun diyceklerine bide yağ gibi üste cıkmaya çalışyorlar peess doğrusu..
ama burda en hatalı olan kişi eşin bence ...

Ben eşime yinede şöyle söyledim hiç kimsenin hatrı yoksa kp nin hatrı var dedim zaten...Adam olsunlar hepsinin yeri var ama önemli olan adamlıkta zaten...

Sorun eşinde maalesef, o hatasını anlamadıkça bu durum böyle gider
Sadece para meselesi değil her konuda ailesine sınır koyabilmesi lazım

Eşimi 10 gün ailesiyle bıraktım huy değiştirip geri döndü ...Beni eşimi dolduranların birgün önüne gelecek bu şekilde çok az kaldı İnşallah....

Ben işten ayrılıyorum oğlumada banada sen yetişeceksin bütün borçları hallediceksin ve gücün yetiyorsada ananlara 10 bin kredi çek ver ve bu krediyide öde ben artık sadece oğlumla ilgilenicem evin reyisiysen haydi buyur meydan senin deyin. :ssz::ssz::ssz:

Söyledim onuda söyledim...Hatta gideceğim evden bile dedim ama kaar etmiyo adama...ve hatta benim çalıştığım bana seninki sana sen evini geçindir istersen 100 bin tl çek dedim ama ne zaman konuşsak adam beni suçluymuşum gibi gösterdi..bende duygusal davrandım malesef...

Son düzenleme:
Canım bu zamanda kimse kimsenin evinin yerleştirmesine de yardım etmez bak maddi güçleri yetmmeiş manevi olarak yardımcı olmuşlar.Şunu biz kadınlar idrak edemiyoruz.Evet bize bakmak zorundalar ömrümüzün kalanını eşimizle geçircez de onu o yaşa o mevkiye kim getirdi önünde hazır delikanlı işi gücü yerinde bi genç Kv bunu doğal olarak hazmedemiyor.O para yerine yine gelir sen eşinle aranı bozma.çocuğunun başınızızn sadakası olsun.yarın birgün oğlumuz bize destek olmadı demesinler. Her söyleneni hakaret olarak kabul etme anneni koy yerine eğer annene yapılmasını kabul ettiğin birşeyse ona da aynını yaparsın.ölçün bu olsun

çocuğun büyüse okutsan adam etsen evlendirsen ama senin durumun yok.yardım etmesini istemezmiydin ..olan olmuş bundan sonrası için bardağın dolu tarafından bak.

Canım bu zamanda kimse kimsenin evinin yerleştirmesine de yardım etmez bak maddi güçleri yetmmeiş manevi olarak yardımcı olmuşlar.Şunu biz kadınlar idrak edemiyoruz.Evet bize bakmak zorundalar ömrümüzün kalanını eşimizle geçircez de onu o yaşa o mevkiye kim getirdi önünde hazır delikanlı işi gücü yerinde bi genç Kv bunu doğal olarak hazmedemiyor.O para yerine yine gelir sen eşinle aranı bozma.çocuğunun başınızızn sadakası olsun.yarın birgün oğlumuz bize destek olmadı demesinler. Her söyleneni hakaret olarak kabul etme anneni koy yerine eğer annene yapılmasını kabul ettiğin birşeyse ona da aynını yaparsın.ölçün bu olsun

Ya sorunu anlamadınız galiba..Verirsem iyiyim vermezsem kötüyüm eş doldurulup üstüme salınır bu bir ilk değilki benim hayatımda...Evet yazdığım cevapları görmediniz sanırım 5 bin tl yi ben ver dedim eşime zaten bu nasıl 10 bin tl oldu..İyi güzelde oğlununda bir evi bakmak zorunda olduğu eşi ve çocuğu var..Üstelikte beni kaale almayıp oğlundan istiyor dedeiğim gibi oğlu tek başına evi bile geçindiremiyor..Beni bugünlere kim getirdi acaba ailem beni kv görümce kocamdan azar işitsin diye okutup bugünlere getirmedi..Üstelik anne babaa ziyaretindede kv in iznine ihtiyacımmı var buna ne diyorsunuz....

Söyledim onuda söyledim...Hatta gideceğim evden bile dedim ama kaar etmiyo adama...ve hatta benim çalıştığım bana seninki sana sen evini geçindir istersen 100 bin tl çek dedim ama ne zaman konuşsak adam beni suçluymuşum gibi gösterdi..bende duygusal davrandım malesef...
o zaman sizde kendi ailenize 10 bin verin..
herşey karşılıklı hiç takmayın...
hala çok konuşuyosa gerçekten işten çıkın:47:

çocuğun büyüse okutsan adam etsen evlendirsen ama senin durumun yok.yardım etmesini istemezmiydin ..olan olmuş bundan sonrası için bardağın dolu tarafından bak.

Belki isterdim belkide istemezdim...İnsan bu devirde madden yoksunsa kendi tembelliğindendir bence ...yoksa herkes bilir çantayı koluna takıp o çarşı senin bu çarşı benim gezmeyi..bu zamana kadar verdiklerinde değerini bilir...

o zaman sizde kendi ailenize 10 bin verin..
herşey karşılıklı hiç takmayın...
hala çok konuşuyosa gerçekten işten çıkın:47:

Bende aynısını söylemiştim sen ver bende ailemin ihtiyacı olduğunda vereceğim dedim ona gelince kabul görmedi...

Haklısın kimse kimsenin halinden anlmıyor Allah bilir ne çektin.Ama olan ollmuş bundan sonrası için tedbirini al yine de eşindir.Beterin beteri var diye düşün.Allah yardımcın olsun canım.

Haklısın kimse kimsenin halinden anlmıyor Allah bilir ne çektin.Ama olan ollmuş bundan sonrası için tedbirini al yine de eşindir.Beterin beteri var diye düşün.Allah yardımcın olsun canım.

Amin... Eşim zaten sevende yerin dibine sokanda...

Bu arada eminimki çok iyi niyetle yazmışsınız...şimdi size kavgadan bir diyalog yazayımda iyi niyetin fayda etmediğini görün...kv bana ağzına geleni saydı yetmedi eşimede diyorki...o arabayı sat karında işe yürüyerek gidip gelsin...bakın ben kaç senedir çalıştığımı köle gibi eşimin eline saydım ..bir araba sahibi bile olamamışım bizim olan şeylerde hakkı varmış gibi konuşuyor...umarım bu yaşadıklarımı kimse yaşamaz....

Bende aynısını söylemiştim sen ver bende ailemin ihtiyacı olduğunda vereceğim dedim ona gelince kabul görmedi...
ne münasebet nasıl kabul görmedi
onlara para vermenize karşı mı çıktı yaniiii
onun ailesi varsa sizinde var
ne deme yani ben veririm sen veremezsin şaka mı bu:47::47::47::47::47:

Ayıp ya günah yani bu insanların size yasattıkları,
Fazla mütevazi olma gerçek sanarlar diye bir söz vardır ya ben doğru olduğunu düşünürüm her zaman Kesin yaşsın benden küçüktür samimi konuşmamdan rahatsız olma :
Bak canım sen oku, çalış eşşek gibi her türlü yardıma da he de bunların böyle büyür burunları azıcık içine cadılık katacaksın mecbur az burnunu kaldırıp konuşacaksın onu da aldım bunuda alırım diyeceksin gözlerine soka soka temizlikçide tutacaksın evine,sen meslek sahibi olmuşsun anan baban seni okuttu senelerce başka turlu sesleri kısılmaz .

Bu arada eminimki çok iyi niyetle yazmışsınız...şimdi size kavgadan bir diyalog yazayımda iyi niyetin fayda etmediğini görün...kv bana ağzına geleni saydı yetmedi eşimede diyorki...o arabayı sat karında işe yürüyerek gidip gelsin...bakın ben kaç senedir çalıştığımı köle gibi eşimin eline saydım ..bir araba sahibi bile olamamışım bizim olan şeylerde hakkı varmış gibi konuşuyor...umarım bu yaşadıklarımı kimse yaşamaz....

kv hazretlerine niye batıyormuş acaba sizin işe arabayla gitmeniz..
rahat etmek için çalışıp almışsınız ona ne yaniii ay cinnet geçircem şimdi ne sinir oldum yaaa
sizde iyi niyetliliğinizin karşılığını almışsınız eşinizin eline kendi kazancınızı saymicaksınız
nice kadınlar var ben çalışıyorum ama evi sen geçindireceksin benim kazandığım bana diyen..
kadın çalışıp erkeğin yükünü hafifletince erkekler şımarıyor bırakacaktınız herşeyi kendi yapacaktı
böylede kendini birşey sanıp(daha ağır konuşurumda işte) ben yaparım sen yapamazsın modunda olamicaktı
parçalarım valla acaip sinir oldummm:47::47::47::47::47::47::47::47:

e cnm sadece söylemeyle olmazki . maaşını vermeyeceksin. kendine harca biriktir. aşkım sende maaşınla evimizi geçindir evin erkeği olarak. kalanlada ailene yardım et dersin. kalmaz nasıl vereyim derse benim maaşıma mı güveniyorsun dersin

MAAŞINI KESİNLİKLE VERME ANLASIN ANYAYI KONYAYI:47:

bak canım madem ki çalışıyormuşsun şunları yapabilirsin.
1. evi geçindirmekle yükümlü olan kişi eşin. kartını elinden almalısın.
2. eşinle konuş. elektrik kira su doğal gaz ve bilimum ev ihtiyaçları ve kredi kartı ödemelerini yap. gerisini de kime istiyorsan ver beni ilgilendirmez de. bu evi geçindirmekle yükümlü olan sensin de. işten ayrıl derse ayrıl. madem ki evinizin huzuru kaçıyor bu nedenle bırak çalışıp döndürsün evini. he ayrılmam işten dersen de söylersin eşine ben paramla evimizin temizliğini işini gücünü yapacak birini bulurum gerisi de benim kendimin hakkı dersin olur biter. evi senin paranla geçindiremez. böyle bir hakkı yok. he sen ona evinde istediği muameleyi yapmazsın isteklerini yapmazsın o zaman konuşabilir. onun haricinde kadının kazancı ev ekonomisinde eğer isterse kullanılabilir. bunu söyle eşine ve sonra da karışma valla gönderecek parası kalıyorsa göndersin.

Back
X