D dreamnight Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 175 2 16 Bursa 22 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nadas #221 Benimde iş yeri sorunlarım var 3 kız bir oldu beni işten atmaya çalışıyorlar nasıl başedebilirim bilmiyorum huzurum kaçıyor onlar yüzünden
Benimde iş yeri sorunlarım var 3 kız bir oldu beni işten atmaya çalışıyorlar nasıl başedebilirim bilmiyorum huzurum kaçıyor onlar yüzünden
G Gunes520 Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 570 379 323 31 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nadas #222 dur bakalım bizede yeni bir hatun geldi henüz ne iş yapacagı konusunda bir fikrimiz yok ama patronumla samimiyetiii çok tan kurmuşşş.. masası pcsi hemen hazırlandı.. sanırım banada bu gidişle kapı görünecek
dur bakalım bizede yeni bir hatun geldi henüz ne iş yapacagı konusunda bir fikrimiz yok ama patronumla samimiyetiii çok tan kurmuşşş.. masası pcsi hemen hazırlandı.. sanırım banada bu gidişle kapı görünecek
MATMAZEL87 Kün fe yeküni Kayıtlı Üye 9 Nisan 2009 2.892 101 363 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nadas #223 Sürekli konuşan ve şikayettci bi arkadaşınız oldu mu?iş yerinde...benim mağlesef olduhiç susmuyo ve dinlemeyincede küsüyo bık tım ar tık yaaaaaaa
Sürekli konuşan ve şikayettci bi arkadaşınız oldu mu?iş yerinde...benim mağlesef olduhiç susmuyo ve dinlemeyincede küsüyo bık tım ar tık yaaaaaaa