Anlatalım, rahatlayalım (İş yerindeki sorunlar)

aynen sekerım harfı harfıne katılıyorum

Ya hersey beni mi bulmak zorunda!
Hadi mal sattıgımız müsterileri anladık, ya bize mal verenler?? Ben kum torbası gibiyim, ya gelen vuruyo giden vuruyo.. sinirimden gülüyorum..
3 gün önce sunta siparisi verdim aynı kisiye, ölcüleri bunlar dedim kac gün oldu ne arayıp bilgi veren var ne de gelen?? Terkrar aradım telefonda siparsi verdigim bey ne dese begenirsiniz, elimizde o ölcülerde ürün olmadıgından göndermedik!!! E, niye bilgilendirmiyor sunuz? ben burda bekliyorum birsey demedim tabii, tekrar verdim elinizde olan ölcülerle gönderin dedim ayrıca bir tane daha ekledim, bizim soförümüz gidip son ekledigim bir taneyi almıs, üstüne diger siparislerle aynısından bir tane daha gelmis. Aradım iki tane gelmis, fazla geleni geri iade ediyorum demek icin adam neyi geri gönderiyorsunuz diye cıkstı bana, dedim böyle böyle, o zaman siparis takibinizi yapın dedi.. Kalakaldım yine!

Sonra tekrar aradım, beyefendi benim size daha önce verdiklerimin arasında ekstra verdigim o bir tane olan suntalam yoktu onu daha yeni bugün ve bir adet olarak verdim, bu yanlıslık benden kaynaklanmıyor dedim cevap gelmeyince de kapattım. Tekrar aradı, yüzüme neden telefon kapatıyor sunuz hanımefendi diye?

Yanlıs anlamıssınız, yüzünüze telefon kapatmadım cevap gelmeyince telefonu kapattım sadece dedim. Yine aynı seyi söyledi. Beyefendi bu siparis takibini ben degil siz yapıcaksınız kac gün önce vermisim elinizde o ölcüler de ürün yok bana geri dönülmüyor, yoksa bilgilendirmek zorundasınız! ben burda o ürünü bekliyorum gelmiyor diye arıyorum siz gayet rahat bir sekilde o ölcülerde ürün olmadıgından göndermedik diyorsunuz, ayrıca sizin elinizden cıkan üründen haberiniz yok mu? dedim. O zaman diger ürünle niye verdiniz diyor, hala nerde bosuna dil dökmüdüm illa kendini haklı cıkarıcak ya, bakın ben bugün verdigim siparislere ek sadece bir tane istedim notum da önümde, iki tane istemedim dedim en sonunda hanımefendi tartısmayalım bundan sonra siparislerinizi yazılı gecersiniz o zaman dedi cıktı isin icinden yaa..

Ürün sattıgımız kisilerden azar ye, ürün veren kisilerden ye, hadi ürün sattıgımızı anladım müsteri her zaman haklıdır mantıgı var, e bu firmanın da müsterisi biziz, hani nerde aynı mantık?

bu ne be sen hıc bırsey demıyormusun arkadasım bunlara ...
bende sınır oldum bugun ...
dun acıldeydım bgn anca ıse gelebıldım ve kafam calısacak durumda degıl ılac ıctım bıton sabahtan berı kk da gezıyorum uyumıyım dıe neyse ...
bı musterının borcunu solıycem ekstresını actım normalde en ustte yazan rakam musterının borcudur bu sefer bnm sansıma mı oldu blmıyorum ustte devır yazıyodu alta dogruda borc verıldıkce dusmus bm kafamda calısmıyo ya uste bakıom mal gbıde burdakı salak cocuga sordum yanlıs olmasın dıe oda bna ne dese begenırsın sankı daha once hıc kullanmadınmı bu progremı dedı ıgneleyıcı ses tonuyla dun acıldekı halımı kendı gordu cok ınsafsız cok

Bu insanlar neden bu kadar tuhaf ya? Kendini bilmezler iste, ne olur söylese iyi degilmissin zaten her iste hata, aksilik olur ben hepsine böyle yapsam ohooo. Bu adamla bu tartısmadan önce sadece iki defa konustum o da tek siparis icin tanımam, etmem ve ilk siparisi verirken de böyleydi bıkkın bir ses tonuyla aldı siparisi, ben böyle birsey görmedim vallahi, ses duymayıp telefonu yüzüne kapattım da sorun oldui bide konussam ne olur kim bilir?? Müsteriyim, her zaman haklıyım ki, bu konuda zaten haklıyım haksız oluverdim iyi mii..

Son düzenleme:

valla canım o kısının muduru yokmu sıkayet etsen

valla canım o kısının muduru yokmu sıkayet etsen

Babama kalsa herseye sus!!
Ama en azından ne yaptım, tekrar bilgi vermek icin arayınca sekreterden o beyi degil de siparislerle ilgilenen baska birini rica ettim, buda bisey..

Bundan sonrada siparisler icin her zaman bu konustugum bayanı istiycem..

benımkılerde oyle ya napacaksın ıste sen kac yasındasın ?

Adım çıkmış 9 a inmez 8 e çok konuşuyormuşum yalan onlarda konuşuyorlar ama nedense tek ben görülüyorum ne desem nasıl bi cümle kursam alay konusu oluyor müşterilerle diyaloglarım filan bende kendime dikkat ediyorum ama hiç bişey yaptığım yok onlar gıcıklık yapıyorlar iş yerimden nefret etmiyorum ama davranışları çok zoruma gidiyor birisi yeni geldi beni tanımaz bilmez geldiği günün ikinci günü seninle konuşmak istemiyorum oldu lafı soru sordum bugün sanane diye cvp verdi bi de sürekli kılık kıyafetim saçım başım eleştiri konusu bilmiyorum ne yapsam burdan çıkıp farklı kişilerle görüştüğümde gayet iyi olduğumu söylüyorlar bi burası beni eleştirio aklıma geldikçe daha yazarım şuanda tam net ifade edemedim kendimi farkındayım

Kendimi nazi kampında gibi hissediyorum, oysaki kendi isimizde calısmayı cok istemistim, kendi cabamla babama kabul ettiremesem de yine de isyerine bir sekilde döndügüm icin mutluydum. Ama düsüncelerim degismek üzere suan, cünkü babam bana hic bir konuda hak tanımıyor. Cok bunalıyorum.

Hastalanıyorum, ise gelmek zorundayım ayakta zor durdugum halde birsey demiyor. Bende onu iyi tanıdıgımdan susuyorum, doktora gittim gecen ay isyerimizle o kadar ters bir mesafede olmasına ragmen oruclu oruclu beni ise getirdi. Babamın huyu bu degil ki, halamın oglu kafasına göre erken cıkar, gec gelir, gün gelir hic gelmez ama agzından bir kere bir laf cıktıgını, birsey dedigini duymadım. Sonra benden önce burda calısan bayanda bu konuda rahattı, ben yarın doktora gidicem der giderdi, yarın gelemiycem isim var derdi babam ona da hic bir zaman birsey dememistir.

Grip oldum ve hic tam olarak iyilesemedim, tekrardan nüksediyor sürekli, bugün daha yatagımdan kalkınca kendimi iyi hissetmiyordum ama yine birsey demedim isyerine gelince dayanamadım artık hastayım baba, belki giderim eve dedim tamam öglenden sonra gidersin belki dedi, öglen geldi geciyo babam' da tık yok

Dedim baba ben gideyim kendimi iyi hissetmiyorum bastan tamam dedi hemen ardından aksam gideriz kızım, dinlen iste burda, aksam gideriz!

Ne deyim, peki baba dedim..

Son düzenleme:
smuvıla ısten ayrılsan ?
baban neden sana bu sekılde davranıyor kı

smuvıla ısten ayrılsan ?
baban neden sana bu sekılde davranıyor kı

Ayrılamam ki canım kendi isimiz, ayrılmakta istemem babamın neden böyle davrandıgı konusunda bir fikrim de yok acıkcası, artık hastalanmayı, doktora gitmeyi, dinlenmeyi kafamdan cıkardım.. Hastalanmak yok, hastalansam bile dinlenmek yok.. İster istemez böyle oldum bende.. :)

Sadece bir ihtimal var kafamda, kendisi de mesela isterse gece hic uyumasın, hastalıktan ayakta duramasın mutlaka isyerine gelir, kalp anjiyosu yapıldı yogun bakımda bile is düsünüyordu :)

bende sadece anlatmak istiyorum içimi dökcem biraz
sinir oluyorum o adama. daha işi bilmiyorum işte farkındasın bununda. Ama neden benle uğraşıyorsun anlamıyorum..
Bunu yap şunu yap demekle olmaz bu işler paşam alıp göstereceksin!!
bana yardım etmeleri için ordaki herkese söylüyorsun, ordakiler gidince de onların dediğine değil benim dediğime bak, onlar ne anlar diyorsun. Çokmu kurnazsın yoksa harbi malmısın anlamadım.. :44:
Ama yavaş yavaş kurtulcam sana bağımlılıktan o günler yakın..

Karşımda o varmış gibi konuştum. Rahatladımmı?? sayılır..

İş yeri mi lise mi? Bu ne böyle. Hiçbir işyerinde bir çalışan diğerine 'seninle konuşmak istemiyorum' diyemez, 'sana ne' diye cevap veremez. Nasıl yönetiliyor bu yerler anlamıyorum.

Babanızın işkolik olması sebep olabilir. Bir de, etraftan laf yememek için aşırı kontrollü davranıyordur. Hani ortamınızı bilmiyorum ama belki "adama bak gül gibi pozisyona torpilli kızını getirdi" falan diyen olabilir.

Ya canım okul mu orası :/ Kimsenin senin saçını başını eleştirmeye ya da seninle konuşmak istemiyorum demeye lüksü yok .
Sen hangi sektörde çalıyorsun ?

Benim huzurumu kaciran, cok sorun ettigim bir durum degil bu. Sadece hele ki son zamanlarda cok dikkatimi cektigi icin yazmak istiyorum. Bizim is yerindeki herkes acaip dedikoducu ya Herkes herkesin arkasindan konusuyor, birbirinin acigini yakaladi mi bu konuda dedikoduya doyulmuyor yani. Yuzyuze kimse kimseyle kotu degil, herkes iyi ama... Arkadan dedikodu cok donuyor. Hele ki tecrubesiz, biraz da safca biri ise girdi mi, off. Eskiden benim hakkimda ne diyorlardir acaba diye dusunurdum, artik gulup geciyorum, nasilsa herkesin arkasndan konusuluyor, elbet benden de bahsediliyordur diye guluyorum. Isin kotusu ben de 1.5 senedir bu ortamda calisa calisa bunlari normal gordum ve daha kotusu ben de insanlar hakkinda konusmayi sever oldum. Is yerindekilere ben de katildim. Bazen "ben ne oldum" diyorum kendime. Frenliyorum kendimi. Neyse, 2 hafta sonra is degistiriyorum. Belki daha kaliteli bir ortama girerim.

Bu zamanda var mı birbirinin arkasından konuşmayan birileri ben hiççççççççççç sanmıyorum .

Bence fazla kafaya takmamaya çalış kendi ruh sağlığın için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…