Benim huzurumu kaciran, cok sorun ettigim bir durum degil bu. Sadece hele ki son zamanlarda cok dikkatimi cektigi icin yazmak istiyorum. Bizim is yerindeki herkes acaip dedikoducu yaHerkes herkesin arkasindan konusuyor, birbirinin acigini yakaladi mi bu konuda dedikoduya doyulmuyor yani. Yuzyuze kimse kimseyle kotu degil, herkes iyi ama... Arkadan dedikodu cok donuyor. Hele ki tecrubesiz, biraz da safca biri ise girdi mi, off. Eskiden benim hakkimda ne diyorlardir acaba diye dusunurdum, artik gulup geciyorum, nasilsa herkesin arkasndan konusuluyor, elbet benden de bahsediliyordur diye guluyorum. Isin kotusu ben de 1.5 senedir bu ortamda calisa calisa bunlari normal gordum ve daha kotusu ben de insanlar hakkinda konusmayi sever oldum. Is yerindekilere ben de katildim. Bazen "ben ne oldum" diyorum kendime. Frenliyorum kendimi. Neyse, 2 hafta sonra is degistiriyorum. Belki daha kaliteli bir ortama girerim.
yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum. iş bazen çok yorucu bazen hiç bişey yapmadan oturuyorum. mesai saatleri çok esnek. sabah kargalar kahvaltı etmeden geldiğim de oluyor. gece yarısı eve gittiğim de. önceden çok sorun etmiyordum bu durumu ama şimdi evliyim. iki buçuk ay oldu evleneli. Allah'tan gece iş çıktığında eşim de gece vardiyesinde oldu hep. ama ben bebek istiyorum. bu işle olur mu onu bilmiyorum. dünyaya getirdiğim bebeğe eziyet olur diye düşünüyorum. iş çok da stresli. bazen rüyalarımda dahi çalışıyorum ve bu işi nasıl yaparsam fırça yemem diye -bence kabuslar- görüyorum. ben bu işi bırakmak istiyorum. yazık bu köklü kuruluş yıllarca bu insan kılıklılarla nasıl ayakta durabilmiş.
şu an o kadar zor bir durumdayım öyle bir ortama düştüm ki anlatamam Allahım bana yardım et demekten başka bir şey elimden gelmiyor entrikalı flimler diziler haltetmiş buranın yanında insan nasıl haklıyken haksız duruma düşer gördüm bunu hiçkimseye güvenilmeyeceğini gördüm mağdur değil kendini mağdur durumuna düşürmeyi beceren haklı oluyor bunu anladım ama geç kaldım, açıkça konuşan değil kendi düşüncelerini başkasına gaz vererek fitne sokarak söyleten kazanıyor işte sessiz sessiz konuşup karşısındakileri sinirlendirip ben ne dedimki üstlerine ne alınıyorlar diyen kazanıyor heralde oyunun kuralı bu ama hala öğrenemedim ben kuralı
keşke şikayet edebileceğim bir işim olsa..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?