anlatıyorum ve rahatlıyorumm

Seksi çamaşırlara (jartiyel güzel olur) hiçbir erkek hayır diyemez,
alkolle aranız nasıl bilmiyorum, birazda çakır keyif olunca
daha güzel oluyor sanki, tekdüze ilişkiden sıkılınca
bu şekilde biraz renk katmak lazım, yoksa ister istemez
soğukluk olabiliyor.

zaten ben sokulduğumda yanına hayır demiyo tabiki ama ben azıcıkta o gelsin istiyom alkolün adı bile geçmez evdee

kızlar herzaman ben yaklaşıyorum ben üstelersem karı koca olarak bişiler yapıyoruz anladınız değil mii ne demek istediğimi kendisi çok nadirr gelirrr

bu durum ne zamandan berı boyle ?

ona sorarsan ilgileniyo ha sen ha ben ne fark ederki diyorr ama benim için artık fark ediyor ya sizin eşleriniz nasıl sizee

evet doğumdan sonra başladı aslında çok şükür bi hastalığı yok yaa kızlar burda hep beraber çoğu arkadaşımıza derman olduk sorunlarını deneyimlerimizle çözdük banada yardım edin ltfen

Erkeklerde cinsel ilgisizliğin pek çok sebebi var.
Hemen aldatıyor demicem ama bu da sebeplerden birisi.Bunun dışında aranızda sorunlar varsa bu onu uzaklaştırmıştır.Ve ya cinsellikte istediklerini vermiyorsundur.Ya da eşinin çok fazla iş stresi yorgunluğu vardır.

Bence artık açıkça konuş.

evet doğumdan sonra başladı aslında çok şükür bi hastalığı yok yaa kızlar burda hep beraber çoğu arkadaşımıza derman olduk sorunlarını deneyimlerimizle çözdük banada yardım edin ltfen

Canım doğumdan sonra kilo verememiş olabilir misin? Senden neden uzaklaşmak istemiş bu adam?

kızlar eşimle 3 senelik evliyiz öncesindede 7 sene konuşmuşluğumuz var....eşim bu aralar benimle hiç ilgilenmiyoo....en son karı koca olarak yakınlaşması bile bayramda olmuştuu.. ben azıcık açık giyiniyorumm evdee yanına yakınlaşmaya çalışıyorum amaa hiçç tık yok yaa...sizce neden böyle yapıyoo kii yada ben nasıl bir yol izlemeliyim acaba artık sevmiyor mu beniii:43::43:

KK nın firijiti ilan edileceğimi bile bile yazayım :)

Arkadaşım bayram dediğin nedir ki en fazla 10 gün olmuştur, bizler istediğimiz kadar romantik ve duygusal hayaller kuralım, zaman denen şey evliliklere en büyük oyunu oynuyor. Öyle böyle 10 yıl süren bir geçmişiniz var. İnsanın doğasına aykırı herşeyin (ilgi , alaka, cinsellik, romantiklik, vs) ilk günkü gibi olması.

Geçim, iş, çocuk , sorumluluklar ne yazık ki eşleri tavşan misali çiftleşmekten uzaklaştırıyor. Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım, deştikçe üzülen biz oluyoruz.

tabıkı yardım ederız tatlım ...
esınde baska degısmeler varmı pekı

eğer evlilik sonrası kilo almışsanız kilo verin bence özellikle göbek varsa erimeli. Bakımınızı da aksatmayın. Eğer siz de evlendikten sonra kendini salanlardansanız hemen kendinize gelin bence. Kocanıza masaj falan yapabilirsiniz biraz rahatlar ay ne bileyim evli değilim ama cilve falan yapılır herhalde bu durumda :1:

canimm dogumdan sonra oldu yazinca aklima gel ilk sey su oldu
normal dogumdan sonra vajen sikiligini kaybedebiliyomus ve bu esneklik kaybida iliskiden alinan hazzi azaltiiyomus esndeki isteksizlik bundan kaynakli olabilirmi acaba
kk da da okudum bunun icin operasyon geciren hanimlar da vardi bi arastir istersen
normal dogum mu yaptin
umarim kafandaki sorular cozulur biran once

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer evlilik sonrası kilo almışsanız kilo verin bence özellikle göbek varsa erimeli. Bakımınızı da aksatmayın. Eğer siz de evlendikten sonra kendini salanlardansanız hemen kendinize gelin bence. Kocanıza masaj falan yapabilirsiniz biraz rahatlar ay ne bileyim evli değilim ama cilve falan yapılır herhalde bu durumda :1:

ehehe sırıttım benim de aklımdan geçmişti ben de evli değilim ne fesatız :))

kızlar kilo almadım hemen verdim 1.75 boy 53 kilodayım çok çirkinde değilim resimlerim var burda anormal değil sezeryan yaptımm ben zaten ilk tanıştığım gibi olsun istemiyorum ya haftada 1 kerede olsa yanıma yanaşsın istiyorum okşanmak istiyorum kadınlığımı tatmak istiyorumm:54:

kızlar kilo almadım hemen verdim 1.75 boy 53 kilodayım çok çirkinde değilim resimlerim var burda anormal değil sezeryan yaptımm ben zaten ilk tanıştığım gibi olsun istemiyorum ya haftada 1 kerede olsa yanıma yanaşsın istiyorum okşanmak istiyorum kadınlığımı tatmak istiyorumm:54:

Yavrum manken gibisin!

Sorun ne ben de anlamadım şimdi iyi mi.

okşanmak istiyorsan okşıcaksın arkadaş....

sonra oda alışacak bu duruma

ve hep okşamak isticek :27:

allah allah zayıf bile sayılırsınız hatta zayıfsınız. Zamanla erkeklerde doyum oluyor ama. 35 yasındaki erkekle 25 yasındaki erkek bir olmaz. Belki o yüzdendir. Ama ilişkiyi canlandırmak için yeni şeyler deneyebilirsiniz bu çabanız herhalde kocanızı çok memnun eder. İnternette bir çok şey var bu konu ile ilgili.

Back
X