- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
kızlar nerdesiniz![]()
sen eşinle hala konuşmadın mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerdesiniz![]()
kadinlar erkeklerden daha istekli diye birsey yok...hatta kadinlarin bas agrisini bahane etmeleri dalga konusudur halk arasinda.
yani bunun neyle alakası var bilmiyorum, eşim önceden haftada 1-2 anca gelirdi, ki bazen ben başlatırdım (konu bile açmıştım)
şimdi sanki 2 günde 1 yaklaşmak istiyor bu sefer de ben istemiyorum bu kadar sık. eskiden kokular sürer giyinir cilve yapardım, yorgunum der ık mık ederdi. ama şimdi babanne donu giysem de kaçarım yok
üstelik hamileyim, fiziğim de bozuldu.
yani bilmiyorum erkeklerin cinselliği neye göre işliyor.
ancak cinselliği ibaşından stemesem de, başladıktan sonra iyiyimdir. belki onun da etkisi olabilir. iyi seks olmazsa adam ne yorulcam diye düşünebilir.![]()
erkekler zamanla sevmeyı ogrenıyor sanırım bılmıyorum esım ne nısanlıyken ne evlıyken demedıgı kadar cok tatlı soz der oldu mesela bu yıl. senı cok sevıyorum falan bıle dıyor durup dururken. bu sabah dedı kı senı cok sevıyorum artık farkında mısın dedı ? ben de evet bır degısıklıkler var sen de dedım. artık cok sakın, kavgacı olmayan bırı oldun dıyor sen sakınlestıkce sana olan sevgım arttı dıyor ben anladım kı dık kafalı ve kavgacı bır es olursa anlasamıyorum hatta sevgım azalıyor dedı.
cınsellık konusunda da esım senın esın gıbı degıstı. gerı cekılmek ıse yarıyor sanırım ben ondan uzaklasınca ne oluyor bu evlılık bıtecek gıbı bır sey oldu sanırım ya da benı mutsuz ettıgını ve bu yuzden cok uzaklastıgımı anladı her her gun beraber olmasak da kiii cogu benden kaynaklı eskı gıbı ısteklı degılım, ben tetıklesem her gun beraber olabılır belkı. eskıden bır hafta on gun olmazdı aklına gelmezdı. uzaklasmak ıse yarıyor bence. senın cınsellık ıcın eksılerım oldu gıbı dusunuyorsun ısve yapmıyorum, hamıleyım dıyorsun ama o bunlardan dolayı tam tersı daha cok yaklasıyor senın cınsel olarak ondan uzaklasmanı tehlıke olarak goruyor belkı.
bence keyfıne bak, parmagında oynatma donemı olsun bu donem. ben cok cektım ve sımdı arzulanmak ya da buna ragmen yorgunum demek gızlı gızlı hosuma gıdıyor kossunlar bıraz ya pesımızden.