anlatmak içimi dökmek istedim

hala hiç bişey olmamış gibi davranıyor ne yapacağım bilemiyorum

Yazma şeklinden yorumlarından çok pasif ve durağan biri olduğunu hissediyorum. İğneyi biraz da kendine batırsan ?

Hakaret etmesi elbette hiç hoş değil ama ne bileyim ben eşinin de bu duruma canının sıkıldığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bazı insanlar özür dileyemeZ,seni seviyorum diye rahat rahat söyleyemez..bu onların sevmediği ya da pişman olmadığı anlamına gelmez kiii...eşiniz size jest yapmış..ne güzel değil mi??bence daha fazla özür de özür diye tutturmayın..konuyu son kez keyifliyken,kavga etmeden konuşabilirsiniz ama artık önünüze bakma zamanınız gelmiş.siz ona taviz vermeyin,hep alttan almayın,nerde duracağını bilsin..bence kendi tavrınızı değiştirmenizde fayda var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzak duruyorum sorun oluyor ,surat asıyorum umursamıyor nasıl yapabilirim bunu sizce

uzak duruyorum sorun oluyor ,surat asıyorum umursamıyor nasıl yapabilirim bunu sizce

Öncelikle artık bu konuyu kapatın bence,sonuçtq bu evlilik devam edecek değil mi?öyleyse devamlı aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önüne koymayın..konu kapansın,güleryüzlü davranın,kendine güvenen ayakları üstünde duran,sensiz de yapabilirim imajı veren kadın kazanır.devamlı ağlayan,herşeyi sorun eden kadından erkekler hoşlanmıyor.bir süre bu rolü oyanyın,zaten kendiliğinden gelişecektir herşey..bence uZak durmayın,surat asarak imalarda bulunarak siz daha çok yıpranırsınız.maalesef erkekler düz mantık,siyah beya var onlar için.kısa ve net olmak lazım..hoşlanmadın mı davranışından çat o an söyle,kızdın mı hemen vur yüzüne..böylellikle sen de içine ata ata şişmezsin o da anlar senin ne hissettiğini hemen..iyi olan şeylerde de teşekkür et ve hemen gülüşünşe bile olsa onu ödüllendir..
Umarım işe yarar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Böyle üstünüze geldiğinde siz ne yapıyorsunuz, eğer istediğini yapıp ailene gidelim demeleri arttırıyorsanız bu cinetler hiç bitmez. Eşiniz yolunu bulmuş nasılsa. Siz bilirsiniz ama hiç umursamayın cinnet geçirirse geçirsin. Bence ailesinin lafını inadına ağzınıza dahi almayın.Bu davranış tarzının size sökmeyeceğini anlasın. Bağırsın çağırsın ne yapmak istediğini anlamıyorum gereksiz tartışma çıkarıyorsun deyip ortamı terkedin. Surat asmayın hiç olmamış gibi davranın, bildiğinizi okuyun. Çalışıyorsunuz, boşanmak istiyorsa beni sevmiyorsan git diyebilirsiniz ne namusu, ne olacak size. Çalışıp para getirince namus gitmediğine göre , boşanınca da gitmez...

Son düzenleme:

ailesine düşkün biri zaten ama bu aralar abarttı biraz . ailesinden erken kalkmak istediğimde bile sorun oluyor.kendime güvendiğimi biliyor zaten ama aileminde tavrını bildiği için hiç kaybetme korkusu yok.tartışma biraz uzayınca aşağılamaya başlıyor.köpek gibi davranıyor.surat asmak zaten delirtiyor onu.eyvallahı yok kavga biraz uzayınca anlaşamıyoruz boşanalım diyor

evet aynen dediğiniz gibi korkumdan gidelim diyorum napıyım.iyice ezik bir tip oldum onun yüzünden.halbukii ailesine okadar iyiyyimki bu kadar iyi olduğum için samimi bulmuyor galiba.ah keşke bi cesaret diyebilsem git hayatımdan diye.

eşim çok sinirli biri o yüzden artık içime kapanmaya pasifleşmeye başladım

canım sen eşine tam anlamıyla aşıksın ve o bunu suistimal ediyor..ya onun vazgeçilebilirliği hissini uyandıracaksın onda ya da seni böyle ezmesini sineye çekeceksin...kendine güven kendin için yaşa biraz..dik duran kadınları her zaman peşlerinde koşanlara tercih ederler bunu unutma...

Vallah cnm benim esimde beni surekli bosanmakla tehdit ederdi sonra seni seviyorumlar canimlar cicimler cicekler vs vs en sonunda ne oldu biliyormusun biraktim onu ve bastim bosanma davasini nafakami istersin tazminatmi istersin hepsini talep ettim tabi ondan ayrilma nedenlerimden bir taneside buydu daha cok neden vardi bikmistim canimdan bezdirdiler beni hem ailesi olsun hem kendisi olsun seytan kilikli insanlardan kurtuldugum icin sukrediyorum !!! bir evlilikte bosanma kelimesi geciyorsa o evliligin devam etmesi cok zor bir kere karsindaki insan sana deger vermiyor ve sana deger vermeyen bir insanla omrunu yiyip bitireceksen tercih senin kendini ezdirme derim isinde varmis ekonomik ozgurlugunde varmis daha ne istiyorsun benim ne isim var nede gucum ama bir sekilde ayaklarimin uzerinde durmayi basardim Allah'a sukur yuce Rabbim bana her konuda yardim etti !!! esin bulunmaz hint kumasimi yahu gencligine yazik bosan ayril demiyorum ama surekli ben senden bosanicam vs vs artik yani nereye kdr devam eder bu tehditler nereye ldr dayanacaksin bilmem !! Allah yardimcin olsun

benim ailem suan zor durumda bu yüzden çekip gidemediğimi biliyor konuşmuyorum o da konuşmuyor ama evet artık bi karar vermeliyim

nasıl yapmalıyım ki bunu

Yani senin birden olmaz yavaş yavaş sakinliğini boz mesela ben çok agresfimin. Erkek arkadaşımın annesi onun çok sinirli biri olduğunu söylüyo ama bana göstermiyo deli deliyi görünce misali herhalde. ama bence sen de biraz dişlerini göster artık yavaş yavaş pısırık durma yani trip yapma surat asma ama sert ol

ayrıldığınızda onun tepkisi ne oldu peki eşimle tanıştığımızdan beri kendime olan güvenimi kaybettim kompleksi yüzünden beni aşağılıyor hep.eşit şartlarda çalışıyoruz ama hep üstünlük havasında

eskiden tepkimi trip atarak ve surat asarak gösterirdim halada öyle aslında ama iki gün önce beni çok kırdı mesela içime kapandım iyice surat da assam umrunda değil

Cnm benim egitim duzeyim esiminkinden daha yuksekti ben onunla birlikteyken calisiyordum fakat kredi kartlarima filan el koymustu maasimi benden habersiz ceker yerdi bitirirdi kendiside calisiyordu ustelik maddi somuruye maruz kaldim ben ve bir gun bankadan dekontlari aldim birde ne goreyim banka sifirlanmis calismamiza ragmen ayri ev acmadi bana evlendikten bir kac ay sonra omur boyu annemle yasayacagiz demezmi ben orada sok gecirdim zaten bana cehennemin aglasini yasattilar hem kendisi olsun hem ailesi olsun hakaret kufur ezmeler asagilamalar iftiralar tehditler aileme hakaretler fiziksel siddet psikolijik siddet vs vs onlardan kurtulduguma sukrediyorum !!! tepkisi ne olabilirki yuvasina sahip cikamayan anneci bir insaninin tepki vermesi mumkun degil sadece benim yuvam dagildi diye sitem ediyordu lakin cok gec artik ve ben hukuki yollardan hakkim neyse alicam Allah'in izniyle onlarin yaptiklarini yanlarina kar birakmayacagim !!! peki sen neden esinin seni asagilamasina izin veriyorsun neden kendini ezdiyorsun ???? Degermi sence ???

canım hiç bir şeyi çekmek zorunda değilsin.hiç bir şey senin mutluluğundan huzurundan önemli değil.yanlış düşünüyorsun annene çıtlat durumu ve şu bir gerçek ki etrafımızda bu tip insan çok nişanlıyken sorun yaşadığı halde evlenince her şeyin yoluna gireceğini düşünüyor ama olmuyor.yol yakınken hamile kalmadan çaresine bakman lazım.boşanmak gayet doğal bir durum.kendi hayatını kurman gerektiğini düşünüyorum.mutsuzsan ailen üzülmezki aksine destek olur.

annem çok rahatsız o yüzden şuan tepki gösteremediğimi bildiği için daha çok üstüme geliyor.eşimin çok eksileri yok öyle aman aman.ama işte çoğu zaman siniri herşeyi berbat ediyor

pişman olmaktan korkuyorum çünkü hep peşinde koşan ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…