Bir evlilikte tek boşanma sebebi aldatma dayak değildir.Ve bu hayatta kimseyi ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz.İnsan kendi beğenmediği huylarını değiştiremiyor.Ne kadar alttan alırsak o kadar eziliriz.Bir eşin ailesi annesi babası tabiki değerlidir.Ama kendi de bir aile olduğuna göre,eşinin de değerini bilecek.Bilemiyor,ezdiriyorsa,o insana ağzınla kuşta tutsan fayda etmez.Evlenmekte hak,boşanmakta.Her içine attığın,her alttan aldığın kendi ömründen gidiyor.Hastalık stres olarak geri dönüyor.O yüzden kimse için çokta fazla verici olmamak gerek.
çok dğoru bende farkındayım daha çok ezmeye çalışıyorlar
hepimizin genel şikayeti gerçekten evlendikten sonra değişiyorlar..
benimde eşim sinirliyken söylenmeyecek şeyler söylüyor..
O kadar doluyum ki buraya üye olarak içimi dökmek istedim.11 aylık evliyim. severek isteyerek evlendim.eşimle anlaşamazlıklarım vardı nişanlıyken de öncesinde ama tuhaf bi şekilde çok istedim evlenmeyi kopamadım.daha öncede sevdiğim oldu ama bi tek hatasında bıraktım bu neler yaptı bi türlü vazgeçemedim.
O kadar güzel sözler verdi ki şimdi dönüp bakıyorum hepsi boş.hepsi hevesi geçinceye kadarmış.en ufak kavgada boşarım seni diye tehdit etmeler.öyle daraldım ki niye çekiyorum bu adamı bilmiyorum.tuhaf bi saplantı.ikiyüzlü kv yılan görümceler bıktım artık.
Birgün bile ailesine saygısızlık yapmadığım halde saygısız pozisyonuna düşürülmeler.sinirlendğinde kuduran hatta kendinden geçen bi eş. Öyle yoruldum ki..
Ah annem ah babam sizin kıymetinizi bilemedim şimdi el oğlu canımı okuyor..sırf siz üzülmeyin diye sabrediyorum.ama artık bende bittim.gururum yerlerde can çekişiyor.
size tavsiyem çocuk yapmayın ve evliliğinizi çocuk kurtarır diyenlere de kulak asmayın.
yok zaten suan asla düşünmüyorum
çalışıyor musunuz peki?
evet çalışıyorum ben
kızlar buradan devam ediyorum
anlatmıştım okuyan arkadaşlar bilir eşimle tartıştık ve bitürlü hatsını kabul etmiyordu.şimdi bana istediğim bi küpe vardı onu almış ama ben özür dileyip aynı hatayı tekrar yapmamak için söz vermesini isterdim.dediği sözler bitürlü aklımdan çıkmıyor kızlar neyapmalıyım bilmiyorum.
özür dilemesi gerekir tabi. öyle şey mi olur al sana hediye aldım bitti gitti
bence uzak durmalısın kardeşim. hergün ne haberler okuyoruz ne katliamlar ne cinayetler. benim kocam yapmaz deme hepimizin başına gelebilir. o yüzden kocana fazla güvenme bak
nasıl uzak durabilirim ki
bana öyle güzel bi sevgi verdi ki inandım güvendim evlenince bazı pürüzler ortadan kalkar sandım ama yanılmışım.
calisiyomusunuzzz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?