anlatmak içimi dökmek istedim

eşim benim ilgisizliğimden şikayetçi.konuşma üslubumun onu delirttiğinden bahsediyor

çok dğoru bende farkındayım daha çok ezmeye çalışıyorlar

mesela ben böyle 7 ay işsiz kaldım tamammı..off bizde ne kavgalar ne gürültüler ne laflar
kendimi o kadar değersiz hissediyodumki. bi çay koysana aşkım hadi bu seferde senden olsun dediğimde bütün gün evde oturuyosun işin ne falan tarzında hiç yakışmıycak şeyler söyledi. evde oturan kadının bi değeri olmuyo işte. bi eşya gibi görünüyosun.
ama naaptım neettim bi iş buldum Allahıma çok şükür. hem o stresli ağlak mal yaşamım gitti hemde eşimin gözünde daha bi değerlendim
bi de sakın gidicek bi yerin olmadığı izlenimini eşine verme
dünyanın eeeeeeeeen iyi kocasıda olsa, bi gün gelir başına kakar

hepimizin genel şikayeti gerçekten evlendikten sonra değişiyorlar..
benimde eşim sinirliyken söylenmeyecek şeyler söylüyor..

kesinlikle unutulmuyor eşimi çok seviyorum bazen çok iyi oluyor fakat cinleri tepesine oturduğunda onu tanıyamıyorum üstelik 16sında çıktım onunla 18imde nişanlandım 23ümde evlendim yani bu 9.yılımız olacak tanıyorum buna rağmen şok oluyorum ben nasıl görememişim diyorum hiç bilemezdim böyle değişeceğini evlenmeden önce bana hep seni çooookkk mutlu edecem herşey mkemmel olacak diyordu buna tüm kalbimle inanmıştım tamam mutluyum evlendiğime fakat sinirliyken yada söylediği laflardan dolayıda sinir anında pişman olmuyorum değil...
benim hayatta affedemeyeceğim 2 şey var yalan ve ihanet oda bunu biliyor onun dışında konular affediliyor fakat unutulmuyor..
affediyorum fakat içimde kalmıyor değil....

Haksiz olduklarini dusunmezler arkafasim sadece sozunu dinledikleri birilerinin sozu gecerli oluyor bizim ortak arkadas gelip konustu biraz duzeldi oyle bi firsatin varsa o ise yarayabilir , seninle ayni durumu yasiyoruz yazmistim zaten hepimizinki hayirli sonuclanir insallah

kızlar buradan devam ediyorum
anlatmıştım okuyan arkadaşlar bilir eşimle tartıştık ve bitürlü hatsını kabul etmiyordu.şimdi bana istediğim bi küpe vardı onu almış ama ben özür dileyip aynı hatayı tekrar yapmamak için söz vermesini isterdim.dediği sözler bitürlü aklımdan çıkmıyor kızlar neyapmalıyım bilmiyorum.

size tavsiyem çocuk yapmayın ve evliliğinizi çocuk kurtarır diyenlere de kulak asmayın.

evet çalışıyorum ben

bu çok iyi, kendi ayaklarınız üzerinde durabilen birisiniz, evliliğiniz umarım yoluna girer ama aksi bi durum olursa en azından mağdur olmazsınız ayrıca ilk yıllarda sorunlar yaşanabilir biliyorsunuz çözülebilir sorunlardır umarım sizinkisi de.

özür dilemesi gerekir tabi. öyle şey mi olur al sana hediye aldım bitti gitti
bence uzak durmalısın kardeşim. hergün ne haberler okuyoruz ne katliamlar ne cinayetler. benim kocam yapmaz deme hepimizin başına gelebilir. o yüzden kocana fazla güvenme bak

nasıl uzak durabilirim ki

nasıl uzak durabilirim ki

mesela sana yaklaşmaya çalışırsa uzak tut kendini istediğini verme.. özellikle yaptığı hanzoluklara devam ederse ve seni herhangi bir şekilde incitmeye kalkarsa topla eşyalarını annenin yanına git. o düzelene kadarda gitme yanına. aklının başına gelmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…