anlatmak istedim sadece ......

hilye81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
133
0
96
Konya
nasıl başlamalı bilmem... kafam çok karışık... ben 3 yıllık evliyim. eşimi çok severek evlendim. üniversiteden beri ona deli gibi aşığım ... hala da onu çok seviyorum. ama her geçen gün biraz daha görüyorum ki o beni düşündüğüm kadar bile sevmemiş. çok acı değil mi?... sevgi nasıl bir duygudur anlayabilmiş değilim hala... onun yaptığı herşeye rağmen hala onu deli gibi sevmek... biraz körlüğü tercih etmek benimkisi.... belkide ilgi dilenciliği...

bugün ciddi bir kavga da ettik kavga sırasında gözlüğü yere düştü ve kırıldı. tam o sırada benimde nefesim kesildi (sinirlendiğim zaman oluyor) birden soluk alamadım. o benimle uğraşmak yerine gözlüğünün kırıklarına bakmayı tercih etti. düşündükce delirecek gibi oluyorum.....

anlatmak istedim sadece ......

cnm her evlilikte olur... gözlüğüne bakmasına takılma yaa :1hug:
şimdi kızmışsın die öyle geliodur

acaba sinirden mi yaptı diyeceğim ama, düşüncesizlik etmiş eşiniz.. normal zamanda sağlığınızla ilgilimidir?

cnm her evlilikte olur... gözlüğüne bakmasına takılma yaa :1hug:
şimdi kızmışsın die öyle geliodur

keşke dediğiniz gibi olsaydı. ben onun kızgınlığında da sakin olduğunda da neler yapabileceğini çok iyi biliyorum.

çok iyi niyetlisiniz.......

Bu durumda nasıl evliliğine devam edebiliyorsun peki? Merak ettiğim için soruyorum. Seninle ilgilenmiyor, umursamıyor , nefesin kesiliyor, ölüyormusun umrunda olmuyor. Memnun değilsin, mutsuzsun nasıl devam edebiliyorsun.

Yanlış anlama boşan vss demiyorum , sadece bu ilişki nasıl bu şekilde devam edebiliyor merak ediyorum. Çocuğunuz mu var.

Bu durumda nasıl evliliğine devam edebiliyorsun peki? Merak ettiğim için soruyorum. Seninle ilgilenmiyor, umursamıyor , nefesin kesiliyor, ölüyormusun umrunda olmuyor. Memnun değilsin, mutsuzsun nasıl devam edebiliyorsun.

Yanlış anlama boşan vss demiyorum , sadece bu ilişki nasıl bu şekilde devam edebiliyor merak ediyorum. Çocuğunuz mu var.

onu seviyorum herşeye rağmen. nasıl dayanabiliyorsun sorusunun tek cevabı bu.

onu seviyorum herşeye rağmen. nasıl dayanabiliyorsun sorusunun tek cevabı bu.

Bu durumda canım böyle yaşamaya devam etmekten başka çare kalmıyor.
Defalarca Konuştuğun halde kabul etmiyor ve herşeyin normal olduğunu söylüyormuş zaten.
Sen elbette haklısın bu düşüncelerinde, ama seviyorum ve katlanıyorum diyorsan, söyleyecek başka hiçbirşey kalmıyor tatlım.

acaba sen biraz fazla ilgi bekliyor olabilir misin?yani belki eşinin sana olan ilgisi normal boyutlarda ama sen ona çok sevgi beslediğin için ondan başka da uğraşın olmadığı için çok mu üstüne düşüyorsun?yani sanırım çalışmıyorsun.ama çalışıyor olsaydın sabah 8.00 de çıkıp,akşam 6.00 da gelseydin.sonra yemek,bulaşık derken saat 8.00 olsaydı.10.00a kadar da sen kafa dinleyip tv izlemek isteseydin.sonraki bir iki saatin eşine kalabilseydi ancak bu kadar üstüne düşebilecek miydin eşinin?bence kendine başka aktiviteler bul.eşini biraz bunaltıyorsun gibime geldi,hani ilgi dilencisiyim falan demişsin ya. o senin artık rahatla.biraz başka şeylerle ailenle,hobilerle,hayvanlarla falan ilgilen.

Evet canım eğer seviyorsan, yani böyle yaşamaya devam edeceksen, kendine uğraşlar bul, o senden ilgi beklesin. Kaçan kovalanır derler harbiden müthiş bi laftır, sen üzerine düşme, kendinle ilgilenbayanssulusmile

şimdi doğruyu söylemek gerekirse,erkekte umursamaz olma durumu çok rastlanılır bi durum..
ve yine doğrusunu istersen,ilgi dilencisi olan çookk kadın var..
bu durumda sen acaip bişey yaşıyor olmuyorsun yani..

ya kabullenip,kanıksayacak ve devam ediceksin,ya da hergün isyan edip,dert sahibi olucaksın..
3, şıkkı söylemiyorum senin için,çünkü 'seviyorum' diyosun..

'çok acı ama,uzun evliliklerde';
kadın, kocasının umursamaz tavrını kabul ettikten
(kabullenmek,boyun eğmek,razı olmak,yetinmeye alışmak,yettiğine şartlamak kendini vb !!!!!!!!)
sora o evlilikte daha az sorun yaşanır oluyor sanki ve uzun ömürlü olabiliyor evlilik..

erkek kadın ruhen de,bedenen de çok farklılar..

Fakat istisnalar var mıdır? evet vardır..

Son düzenleme:
Bazı erkekler umursamaz.
Çünkü bu kadın nasılsa benim kırar sonra da tamir ederim nasılsa diye düşünür. :delphin:

Umursamazlar.Çünkü ,Çevresinde nelerin yıkıldığını,hakkında tartışma çıkan bir olayın karşısındakine vereceği zararı düşünmek dahi istemezler .Beyinleri böyle yorucu işlerle
uğraşamayacak kadar kıymetlidir çünkü...:delphin:

Umursamazlar çünkü;at gözlükleri mi desem pembe gözlükleri mi desem çıkartmayı beceremezler bir türlü.Evde peşpeşe yaşanan aksilikler,aile içi sıkıntılar gerginlikler,çocuklarıyla ilgili problemler yaşanadursun onlar da sadece izlesin tepki vermeyi bile beceremesinler...:delphin:

Herhangibir sorun karşısında yada durum karşısında istifini bozmayan erkekler genelde hep sinirimizi bozmaya gözümüze batmaya yetmiştir.

Erkekler belki o an için gerçekten ellerinden birşey gelmeyeceğini yada olan durumu ne yapsalar da değiştiremeyeceklerini düşündükleri için
tepkisiz kalmayı tercih ederler.Bu olumlu düşünürsek böyle tabi :delphin:

Sizin eşiniz de umursamaz bir tip görülen o ki...
Sizi kırdığının dahi farkında değil o an gözlük camlarıyla ilgilenirken sizin kalbinizin incindiğini göremeyecek kadar duyarsız :delphin: ...İlk
geceden beri böyle diyorsunuz belki ilk geceden beri öyle değildir de siz
içinizdekileri bu kadar biriktirdiğiniz için size öyle geliyordur olamaz mı :delphin:

Bu umursamazlığını onunla yüzyüze konuşmayı tercih edin belki değişen birşeyler olur.

gozlugunu takmadan sıze nasıl destek versınkı..
once can sonra canan olmalı..
kendısını kurtarmadan sıze nasıl yetısıcek kı..

Back
X