nasıl başlamalı bilmem... kafam çok karışık... ben 3 yıllık evliyim. eşimi çok severek evlendim. üniversiteden beri ona deli gibi aşığım ... hala da onu çok seviyorum. ama her geçen gün biraz daha görüyorum ki o beni düşündüğüm kadar bile sevmemiş. çok acı değil mi?... sevgi nasıl bir duygudur anlayabilmiş değilim hala... onun yaptığı herşeye rağmen hala onu deli gibi sevmek... biraz körlüğü tercih etmek benimkisi.... belkide ilgi dilenciliği...
bugün ciddi bir kavga da ettik kavga sırasında gözlüğü yere düştü ve kırıldı. tam o sırada benimde nefesim kesildi (sinirlendiğim zaman oluyor) birden soluk alamadım. o benimle uğraşmak yerine gözlüğünün kırıklarına bakmayı tercih etti. düşündükce delirecek gibi oluyorum.....
anlatmak istedim sadece ......
bugün ciddi bir kavga da ettik kavga sırasında gözlüğü yere düştü ve kırıldı. tam o sırada benimde nefesim kesildi (sinirlendiğim zaman oluyor) birden soluk alamadım. o benimle uğraşmak yerine gözlüğünün kırıklarına bakmayı tercih etti. düşündükce delirecek gibi oluyorum.....
anlatmak istedim sadece ......