• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmak istedim

tugceyildiz25

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
135
41
18
35
Kızlar nasıl anlatsam nasıl desem bilmiyorum ama hem çok oldu hemde eşimin bu huyundan çok sıkıldm bıktım yazarken bile ellerim titriyor aklıma geldikçe sinir oluyorum sinirlerim yıpandı.eşimle bugun bi konu üzerinden tartışmaya başladık konu uzadı gitti sonra sinirlenip bana defalarca kafama yumruk attı. Sonrada miyde bulantısı gözum karardı. Üstümü giyindm eşim nereye gidiyorsn dedi dr gidiyorum diye bağırdm hiçbir şeyin yok yat al şu telefonu biraz oyun oyna uyuma hiçbir şeyin kalmaz dedi.o an intihar etmeyi bile düşündm ölüyüm artık kurtalayım üstüne bide dalga geçmesi onuda geçtim beni öyle azarlaya azarlaya dr götürdü.eger birseyin çıkmasn bak o zaman sen görürsn demesi var ya o yumruktan daha beterdi diyebilirim bunuda geçtik.dr serum yazdı kan tahlili istedi iğne yaptı.bana serum takılı tahlil sonuçlarını esim almış dr göturmş yanıma geldi hiçbirşeyin yokmus al sonuçları belki lazım olur dedi sonra asistanindan reçete yollamış bu ilaçları kullansn demiş dr. Eşimde dun bilet almiştı yurdısına arkadaşı ile gezmeye gidecek sonra benı hastanede bıraktı ben gidiyorum sen gelirsin eve dedi para bıraktı gitti. O an neler hissetim anlatamam...1 buçuk yaşında kızım var babasına çok düşkün bende kızıma düşkünüm.annem babam bu olayı duysa dünya başlarına yıkılır. Benimse zaten dünya diye bişeyde kalmadı.sadece anlatmak istedm buna ihtiyacım vardı.

Peki doktora ne desin

Kafama vurdu midem bulanıyor başım dönüyor demedin di mi

Ya beyin kanaması ise doktor rutin bir şeylere bakıp basit bir tedavi yazmıştır

Zira darp edildiğini söyleseydin elini kolunu sallayıp gidemezdi

Kızlar nasıl anlatsam nasıl desem bilmiyorum ama hem çok oldu hemde eşimin bu huyundan çok sıkıldm bıktım yazarken bile ellerim titriyor aklıma geldikçe sinir oluyorum sinirlerim yıpandı.eşimle bugun bi konu üzerinden tartışmaya başladık konu uzadı gitti sonra sinirlenip bana defalarca kafama yumruk attı. Sonrada miyde bulantısı gözum karardı. Üstümü giyindm eşim nereye gidiyorsn dedi dr gidiyorum diye bağırdm hiçbir şeyin yok yat al şu telefonu biraz oyun oyna uyuma hiçbir şeyin kalmaz dedi.o an intihar etmeyi bile düşündm ölüyüm artık kurtalayım üstüne bide dalga geçmesi onuda geçtim beni öyle azarlaya azarlaya dr götürdü.eger birseyin çıkmasn bak o zaman sen görürsn demesi var ya o yumruktan daha beterdi diyebilirim bunuda geçtik.dr serum yazdı kan tahlili istedi iğne yaptı.bana serum takılı tahlil sonuçlarını esim almış dr göturmş yanıma geldi hiçbirşeyin yokmus al sonuçları belki lazım olur dedi sonra asistanindan reçete yollamış bu ilaçları kullansn demiş dr. Eşimde dun bilet almiştı yurdısına arkadaşı ile gezmeye gidecek sonra benı hastanede bıraktı ben gidiyorum sen gelirsin eve dedi para bıraktı gitti. O an neler hissetim anlatamam...1 buçuk yaşında kızım var babasına çok düşkün bende kızıma düşkünüm.annem babam bu olayı duysa dünya başlarına yıkılır. Benimse zaten dünya diye bişeyde kalmadı.sadece anlatmak istedm buna ihtiyacım vardı.

Peki şu aşama da napmayı planlıyorsun ?

Sana anlam veremiyorum hastaneye kadar gittin ve ortalığı ayağa kaldırmadin, bunu nasıl yaparsın kendine bu pislikle hala nasıl evli kalabilirsin

Doktora niye durumu anlatmadiniz? Kafaniza yumruk atan o barbari orada rezil edecektiniz.

keşke orada doktora anlatsaydınız. yurtdışına da çıkamazdı. bok gibi kalsaydı orada
böyle adamları dövdürmek lazım aslında
ağızları burunları kırılana kadar
böyle karşılarına geçip, çay içerek izleyeceksin

Ben çocuğu olanlara olumsuz yorum yapmamaya çalışıyorum
ama size yapılacak olumlu yorum yok.

Sen o evde kalırsan bir gün seni show anahaber de görürüz.
Cinnet geçiren koca karısını bilmem ne yaptı. .

Hastanede polis vardı hiç bir şeyin olmasa bile orda zabıt tutturup darp raporu alirdin mahkemeye verirdin o adamı.

Konu sahibi kocan yerine seni paylayasım geldi ya sahte konu yada sen kafana darbe yemekten beynini kullanamaz olmuşsun sen böyle ezik dur kızın da büyüyünce aynı senin gibi ezilen bi kadıb olarak yaşar bu akılla devam et kusura bakma ben bile ki hayatım o kadar zor bi hayattı kocama resti çekmişken sen niye yaşıyosun bu dangoloz kocayla anlamadım

Back
X