- 8 Temmuz 2015
- 135
- 41
- 18
- 35
- Konu Sahibi tugceyildiz25
Kızlar nasıl anlatsam nasıl desem bilmiyorum ama hem çok oldu hemde eşimin bu huyundan çok sıkıldm bıktım yazarken bile ellerim titriyor aklıma geldikçe sinir oluyorum sinirlerim yıpandı.eşimle bugun bi konu üzerinden tartışmaya başladık konu uzadı gitti sonra sinirlenip bana defalarca kafama yumruk attı. Sonrada miyde bulantısı gözum karardı. Üstümü giyindm eşim nereye gidiyorsn dedi dr gidiyorum diye bağırdm hiçbir şeyin yok yat al şu telefonu biraz oyun oyna uyuma hiçbir şeyin kalmaz dedi.o an intihar etmeyi bile düşündm ölüyüm artık kurtalayım üstüne bide dalga geçmesi onuda geçtim beni öyle azarlaya azarlaya dr götürdü.eger birseyin çıkmasn bak o zaman sen görürsn demesi var ya o yumruktan daha beterdi diyebilirim bunuda geçtik.dr serum yazdı kan tahlili istedi iğne yaptı.bana serum takılı tahlil sonuçlarını esim almış dr göturmş yanıma geldi hiçbirşeyin yokmus al sonuçları belki lazım olur dedi sonra asistanindan reçete yollamış bu ilaçları kullansn demiş dr. Eşimde dun bilet almiştı yurdısına arkadaşı ile gezmeye gidecek sonra benı hastanede bıraktı ben gidiyorum sen gelirsin eve dedi para bıraktı gitti. O an neler hissetim anlatamam...1 buçuk yaşında kızım var babasına çok düşkün bende kızıma düşkünüm.annem babam bu olayı duysa dünya başlarına yıkılır. Benimse zaten dünya diye bişeyde kalmadı.sadece anlatmak istedm buna ihtiyacım vardı.