herkese slm.4 yıl oldu evleneli daha cocugum yok biz istemedik şimdiya kadar artık düşüncez inşallah.anlatmakk istediklerim çook uzun aslında.ilk söyle başlayayım.evlendiğimizin ilk 2 senesi asimin eski sevgililerini dinlemekle gecti kaynanam tarafından.eşime cok dedim o araya girmek istemedi aranızda halledin dedi.her defasında bişekilde belli ettim ama en son artık bitanesinin fotoğrafını cıkardı diğer fotolara bakarken ve dediki oğlum varsa öyle bişey at dedi ama kıyamadım dedi.bi akraba düğününde çekilmiş toplu foto.aldım elinden dedim ver bana madem ben saklarım dedim.aldım eve cöpe attım kocam gördü dedim böyle böyle neyse.o zamandan beri pek anlatmamıstı.ama kendi kardeşinin görümcesini cok istemiş gelin diye hatta eşimin de istediğini söylemişti.halbuki kaç ağızdan duydum eşim dahil sadece kaynanam istemiş.bunlar ayrı gece saat 12 yi gecer yerli yersiz gelir oturur.belden aşağı konuşur.ameliyat olmam lazımdı daha doktora hastaneye karar vermemişim özel doktora gitme git devlete kendisii sürekli özel hastanelere gider.ameliyatımdan önceki gün annemin babamın yanında sırf ablam kalcak ameliyatta yanımda diye kıyameti kopardı kocamda orda sonrasında tabi biz kavga ettik ve ben ağlaya ağlaya ameliyata girdim eşimle hellalesmedim bile onun yüzünden.çıktım burnumdan geldi zaten.öncelleri her şeyini yapıyodum dünya misafir cağırırdı ben tek aşıma hazırlığını hizmetini yapardım sonra bana ne marifetini gördüm dedi ki bundan şkş gün önce benden sarma istedi yemeğe gelcem dedi yaptım.söyledikten iiki gün sonrada misafirim gelicek tatlı yap dedi sırf eşimle kavga etmeyim diye.ilk günden beri sürekli bi gerginlik eşimle kavgalar.
evimde kahvaltı hazırlarım onlar arar biz hazır kahvaltıyı bırakır onlara gideriz.orda hazırlarım yenir toplanır fln.bi ara calışmıyordum ve bu hep böyle oldu.işe başladım ilk işi gelip benim dolaplarımı indirmek oldu yapmayın dediğim halde eşimin de çok sucu var bu olanlarda.
en son olay da...bundan yaklaşık 1,5 ay önce he Allah var ben mesafeliyim artık.çünkü çok yıprandım kaç kez ne büyük kavgalar ettik boşanmayı bile düşündüm.ortada bişey yok beni aradı bi önceki akşam eşimle gittik hatta.işteyim ben arıyo diyo ki yarın akşam seninle bi toplantı yapcaz ne toplantısı dedim.ben bu akşam yokum yarın akşam yapcaz dedi kocama söyleyimmi o da olcak mı dedim pğlum bendeydı kahvaltıyı birlikte yapıyoz biz oğlumla dedi gerek olsaydı ben söylerdim dedi.şok tabi ben(bu arada benim eşim genelde gece calısır o yüzden gündüzleri evde ve ben biliyorum tabi gittiğini gizli gitmiyo sonuçta)
evimde kahvaltı hazırlarım onlar arar biz hazır kahvaltıyı bırakır onlara gideriz.orda hazırlarım yenir toplanır fln.bi ara calışmıyordum ve bu hep böyle oldu.işe başladım ilk işi gelip benim dolaplarımı indirmek oldu yapmayın dediğim halde eşimin de çok sucu var bu olanlarda.
en son olay da...bundan yaklaşık 1,5 ay önce he Allah var ben mesafeliyim artık.çünkü çok yıprandım kaç kez ne büyük kavgalar ettik boşanmayı bile düşündüm.ortada bişey yok beni aradı bi önceki akşam eşimle gittik hatta.işteyim ben arıyo diyo ki yarın akşam seninle bi toplantı yapcaz ne toplantısı dedim.ben bu akşam yokum yarın akşam yapcaz dedi kocama söyleyimmi o da olcak mı dedim pğlum bendeydı kahvaltıyı birlikte yapıyoz biz oğlumla dedi gerek olsaydı ben söylerdim dedi.şok tabi ben(bu arada benim eşim genelde gece calısır o yüzden gündüzleri evde ve ben biliyorum tabi gittiğini gizli gitmiyo sonuçta)