anlatmak istiyorummm kaynanam.

ve ayrıca çok itici bi hava oluyo bence..ki çok eşinin ağzına bakanlar da bana aynı havayı veriyor.. herşeyin abartısı zarar. sanki bizim annemiz bizi karnında taşımadı doğurmadı büyütmedi.maddi manevi fedakarlık yapmadı.. ağaç kavuğundan cıktık ya biz.

18 yaşından 30 u na kadar bekar evinde kalmış benim kocam..ailesiyle değildi.15 günde bir giderdi.ama ne olduysa sonradan oldu..hasret gideriyolar herhalde de bu kadar da olmaz dimi..bi de benden ne istiyosun..çok fenalar cok..madem o kadar ana oğul sürekli birlikte olcaktınız ne diye evlendin dimi.30 undan sonra da gidip annenin evinde yaşasaydın.. Allah ıslah etsin böyle kocaları da karının yeriyle annenin yerini ayırt edemiyorsa.

ne yapmak lazım acaba farklı şeyler düşünmeye çalışıyorum.acaba kayınvalidene karşı aşırı ii mi olsan özellikle kocanın yanında bildiğin melek olsan göstermelik:34::34::34:

şu an onu deniyorum denemeye zorlucam kendimi..ya zaten kötü de davrandığım yok 5 senede bir kez ağzımı açtım kv. onun dışında sustum.duymazdan geldim.yanlız evet samimi de olamadım o olaydan sonra..surat yapmadım ama içten de gülmedim yüzüne..içimden de gelmiyo ya Allah biliyor.yüzünü görünce çarpıntım başlıyo hemen.. o kadar nefret ettirdi kendinde..son bi kez yine denemeye calıscam bakalım.

ama ağzımı açmamak için zor tutuyorum kendimi..bi yerden patlarsam az buz olmıcak onu biliyorum..diyorum ki bende eşimin yanında yüzüne gülsem o yakken de yapsam suratı söylesem herbişeyi nasıl olur sizce?? zira kv taktiğidir aynen ondan gördüğümü ona mı iade etsem :20::20::20::20: ki öyle yapsam bile elim ayağım kesilcek benim sinirden ya...

merhaba arkadaşlar,
benimde bir sorunum var nereye yazsam bilemedim sizler belki bana yardımcı olursunuz daha 4 aylık evliyim ve kayınvalidemle sorunlarım var :( en başından beri bana surat asıyor bazen eşimede asıyor anlam veremiyoruz ev borcumuz var ikimizde çalışıp ödüyoruz kayınvalidem yalnız diye aynı apartmandan bi daire aldık bizde hastalık olur birşey olur yanında olalım diye neyse evlendik ve kayınvalidemden ayrı yemek yemeğe karar verdik eşimle ikimiz bunu kayınvalideme bildirdik o günden beri bize surat asıyor maddi yönden yardımcı omaz zaten tek başına ve 900 tl ye zorla geçiniyor bize ay sonunda 200 tl az kalıyor ama sesimizi çıkarmıyoruz kadın ayı zorla çıkarıyor en kırıldığım nokta ben ona zorla iniyormuşum da bir sürü şey söylemiş herkesin yanında tek kelime söylemedim bu güne kadar ailem geliyor onlar geldimi surat değişiyr hemen ya benim eşim karışmıyr ona ne oluyr anlamıyorum fesat kadın ve eşiminde aklına girmesinden korkuyorum eşimde annesinin huylarını biliyr herşeyin farkında hiç onları yalnız bırakmıyorum eşim bu güne kadar hep anlayışlı ve benim kararlarıma saygılı davrandı ama yine de korkuyorum ne yapmalıyım kayınvalideme nasıl davranmalıyım ??? yardım lütfen kızlar....:26:

Back
X