niyeti ap açık ortada..ha bide arkadaş aptalmıştı bazı uyanık tipler vardır nasıl yaklaşagını yavaş yavaş bilir bi b... bildigide yok kendi kendini ele vermiş ucuz kurtulmuşsun geçmiş olsun :))
çok teşekkür ederim arkadaşlar.çok sağolun yüreğime su serptiniz, hislerime tercüman oldunuz.soranlar, yazanlar için cevap vereyim yaşı 36. bana beni sevdiğini söyledi. elbette ben de inanmadım çünkü saçma.bu kadar kısa zamanda doğru dürüst tanımadığı kızı sevmesi mantıksız, sevse değer verir incitmez zaten."seni sevdiğimi isatlayayım mı sana?" dedi "nasıl dedim?" "hemen istemeye gelelim evlenelim benimle evlenir misin" dedi.tabiki hayır dedim doğru dürüst tanımadan güvenmeden sevmeden karşılıksız sevilmeden evlenemem.biliyorum benden bir süre yararlanacaktı istediğini alıncaya kadar uğraşacaktı sonra da ufak ufak tekmeyi atacaktı.
kanma böyle gösterileree ...
iki günde cinsellik isteyen adam adam değildir ...
adam ol sonra gel deseydin 36 yaşında bide yanii bu yaşa kadar adam olamamış yazık ...
Haklısın ferida.insan bazen boşluğa düşer ya benimki de boşluğa denk geldi belki de. ama uzatmadan sıkıntı yaşamadan bitti.çok huzurluyum şimdi.
hayır madem evlilik niyeti var oturun konuşun çıkın dolaşın biraz sonra işte gelirler isterler nişan olur vs vs .....
ne demek yani telefonda bilmem nee ....
yahu sapık mı bu ?
insanı sinir ediyorlar .....
3 haftada sorsan adam senin burcunu bilmez,hobilerini bilmez.
en sevdiğin rengi,yemeği bilmez..
Hoppp atlamış cinselliğe.
Niyetinin temiz olmadığı açık.
Doğru bir karar almışsınız.
Kendini kaybediyormuşmuş hiç sokağa çıkmasın bu
sapık mıdır nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?