Anlatmak ve Sizlere sormak istiyorum.Erkeklere kızıyorum.

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.720
1.952
333
Antalya
bundan 3 hafta kadar önce birisiyle tanıştım.evlilik niyetine görüşmeye başladık belki de ben öyle sandım.ben, ciddi, saygılı, seviyeli bir görüşme isterken, tanıştığım kişi, baştan beri beni sevgilisi olarak gördü samimi laflarla bana hitap etmeye başladı ve benden beklentileri olduğunu sezmeye başladım.ilk tanıştığımız gün çok güzeldi gayet seviyeliydi,hoşlandım, beğendim onu.ancak her gece telefonda görüşmek için aramaya başladı aradığı bir şey değil farklı konulara girmeye başladı.ben tersleyince de bana şunları söyledi:"konuşarak cinselliği yaşayalım sonra zaten gerçeğini yaşayacağız...vs." ben bundan dolayı kendisine çok kızdım telefonu suratına kapattım tepkimden korktuğu için bir iki gün arayamamış beni.sonra aradı ona bunun yanlış olduğunu bu konuşmaları istemediğimi karşısındaki kıza değer veren erkeğin böyle davranmayacağını ve yeni tanıştığı bir kızla bir erkeğin bu tür konularda konuşmasının şık olmadığını söyledim.onun da bana cevabı şu oldu ben seni sevgililim olarak görüyorum seni seviyorum her şeyi seninle yaşamak istiyorum beni anlamanı istiyorum lütfen beni susturma bu kadar katı olma benim bunlara da ihtiyacım var seni görünce senin sesini duyunca kendimi kaybediyorum...gibi laflar etti
şimdi sizlere sormak istediğim şu arkadaşlar:Benim daha önce çıktığım kişi falan olmadı bunu o da biliyor.ben bir kişiyle evlilik adına seviyeli olarak saygıyla sevgiyle görüşmek, nişandan sonra, düğüne yakın da cinselliği genel çerçevede ayrıntıya girmeden konuşmak tarftarıyım.bu kişinin beklentileri, söyledikleri bana tuhaf geldi.ve bitirdim.ço ağır laflar söyledim o ise bana, beni unutmayacağını benden vazgeçmeyeceğini söyledi.bu kişinin henüz birkaç haftalık tanıdığı birisine böylesine açılması böyle konulara girmesi hoş mu böyle bir erkekle evlenilir mi? yatalım desem hiç acımadan yatacak zihniyette birisi.kendisini tehlikeli buluyorum.Uzaklaştığıma şükrediyorum, bilmiyorum.
28 yaşındayım karşıma adam gibi biri çıkmadı,çıksa elini bir ömür tutucam hiç bırakmayacağım.ben sevgili falan istemiyorum ki beni sevecek sahiplenecek sert ama mert olacak dürüst olacak benden iğrenç beklentileri olmayacak ömürlük bir insan istiyorum.her şeyi evlendiğimde yaşamak istyorum.çocuk sahibi olmak istiyorum.çok üzülüyorum, kafama takmayayım diyorum ama zaman zaman bunalıma giriyor insan.erkekler neden böyle?sen aşık olmak sevmek istersin duygusal olursun karşıdaki ise sadece ihtiyacını düşünür bencil insanlar.

k. bkma ama bu cocugun niyeti bana farklı geldi daha ilk günlerden cinsellik konuşmakda neyin nesiymiş yok seni görünce kendimi kaybediyorum bilmem ne kendini kaybeden insan seven insan utanır çekinir de ne sevmesi daha 3 hafta geçmiş hepsi yalan bunların boşver sen uzak dur bu adamdan eminim burdaki çogu kişide aynı yorumu yapacaktır sana

niyeti ap açık ortada..ha bide arkadaş aptalmıştı bazı uyanık tipler vardır nasıl yaklaşagını yavaş yavaş bilir bi b... bildigide yok kendi kendini ele vermiş ucuz kurtulmuşsun geçmiş olsun :))

Bu erkekler "her kuşun eti yenmez " kelimesini bilmiyorlar sanırım bende tanıdık bir ailenin oğlu ile tanışmıştım ilk tanıştık arada 1,5 haftada kadar telde görüştük daha sonra 2. görüşmede otururken elimi tuttu. ne oldugunu şaşırdım bi tepkide veremedim dondum kaldım. daha sonra aracagıya bunu söylediğimde tanıdık oldugum için ve kendıne yakın hissetiği ,direk evliliği düşündüğü için böyle bişey yapmış olacagını söyledi bende heralde öyle diye düşündüm ve 3. görüşmede dudaklarımdan öpmeye kalktı ve artık dayanamadım " hösssttttttt" dedim! evet bunu bağararak söyledim ben 25 yasında o 29 yasında.. lan benden utanmıyon da babamla aynı kahvede çay içiyon be cibilliyetsiz!

nasıl sinirlendim şimdi bende bitirdim o an ve yüzüme bakamaz artık! babana bile güvenmicen bu devridede her erkeğin tipik yalanları işte...senınle değil de mi başkası ile ? adam olsa zaten bunu demez bile! kararın çok güzel arkadasım bunlar bize ders oluyor insanları çözüyoruz işte. Adiler çok sinirlendim...

Evlenmeyi düsünen, niyeti ciddi olan adamin akli birtek cinsellige calismaz.
Bir adam gercekten evlenmek, yuva kurmak istiyorsa bir kadinla, tanimak ister, anlamak ister, gelecege dair planlar kurar.
Evet, erkekler biraz daha cinsellige meyillidir ama bu kadar da degil.
Adam baska seylerin pesinde!

bir daha ararsa sakın görüşmeyin derim. gerçekten evlenmeyi düşünen erkek kesinlikle o şekilde yaklaşmaz ne kadar düşkün olursa olsun. ciddiyse zaten sen istesen bile yaklaşmaması lasım. naçisane fikrim

bundan daha guzel cumleler bulamazdim, cok guzel anlatmissin dusuncelerini onun yuzune karsi.
taktir ettim,sertsin kararlisin cok guzel bisey bu.
ayrilmak tam isabet olmus, elbet birgun o aradigin kisi cikar karsina sen merak etme.
egerki bu dunyada hala sen gibi dusunenler varsa bi yerlerde (evlilikten once sinir isteyen).
elbet biyerlerdede aynen senin gibi dusunen gonlune gore birde erkek vardir.
merak etme canim, herseyin hayirlisini iste.

Kraktersiz herif kim bilir kimleri o sözlerle kandırır şimdi ,Tebrik ediyorum arkadaşım seni tepkinden dolayı

kaç bence ... ciddiyse evlenir öyle yaşar yaşayacağını ...
ne demek yanii sen 28 yaşınasın oda o yaşlardadır .evlensin o zaman neden evlenmiyor ..
niyeti çok açık .seni kullanıcak sonrada aa ama bak sende yetişkin birisin sonuçta kendi rızanla geldin diyecek sonra pırr kaçıcak ..
ciddi adam bu konuşmaları yapmaz ilk tanıdığı insana .o insanı tanımaya çalışır ....üç kuruşlık aklıyla seni kandırmaya çalışıyor ...

niyeti ap açık ortada..ha bide arkadaş aptalmıştı bazı uyanık tipler vardır nasıl yaklaşagını yavaş yavaş bilir bi b... bildigide yok kendi kendini ele vermiş ucuz kurtulmuşsun geçmiş olsun :))

hayır yeni takdiği bu erkeklerin ...
nuri alço takdiklerini bıraktılar artık ...
ben böyleyim güzelim işine gelirse mantığındalar böylelikle imkansız erkek olarak gösteriyorlar kendilerini sonrada istediğini alıp kaçıyorlar ..ıssız adam tripleri ...
bide yeni moda şu olmuş evlenmeden önce cinselliği yaşayalımda ten uyumu var mı yok mu görelim ...modernleştik iyice...

Bu erkekler hep aynı, hep de aynı kalacaklar, seninle ciddi düşünüyorum ayağına istediğini alacak, sonra da ne bahanelerle olmadı, ısınamadım gibi sözlerle topuklayacak, niyetini apaçık belli etmiş diğer arkadaşlarında dediği gibi, sakın kanma, hep bu tarz sözler söylüyorlar, kendilerini çok akıllı zannediyorlar, bu erkek milletini anlayan, anlayabilen varsa beri gelsin, kurs açsın, gideceğim valla.

Son düzenleme:
ilişkininiz yıllansa idi, erkek haklı derdım
bu ne yaa, daha bırbırınızı bıle tanımadan saçma sapan muhabbetlerin gereği yok.
karşındakı erkeğin amacı farklı.

ayrıca ne sevgısı bu kuzum? 2-3 hafta da sevgı mı olurmuş?

aradığın kişi o değil!

senden ne koparsa kardır manasında bakıyor sana.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.çok sağolun yüreğime su serptiniz, hislerime tercüman oldunuz.soranlar, yazanlar için cevap vereyim yaşı 36. bana beni sevdiğini söyledi. elbette ben de inanmadım çünkü saçma.bu kadar kısa zamanda doğru dürüst tanımadığı kızı sevmesi mantıksız, sevse değer verir incitmez zaten."seni sevdiğimi isatlayayım mı sana?" dedi "nasıl dedim?" "hemen istemeye gelelim evlenelim benimle evlenir misin" dedi.tabiki hayır dedim doğru dürüst tanımadan güvenmeden sevmeden karşılıksız sevilmeden evlenemem.biliyorum benden bir süre yararlanacaktı istediğini alıncaya kadar uğraşacaktı sonra da ufak ufak tekmeyi atacaktı.

kanma böyle gösterileree ...
iki günde cinsellik isteyen adam adam değildir ...
adam ol sonra gel deseydin 36 yaşında bide yanii bu yaşa kadar adam olamamış yazık ...

kanma böyle gösterileree ...
iki günde cinsellik isteyen adam adam değildir ...
adam ol sonra gel deseydin 36 yaşında bide yanii bu yaşa kadar adam olamamış yazık ...

Haklısın ferida.insan bazen boşluğa düşer ya benimki de boşluğa denk geldi belki de. ama uzatmadan sıkıntı yaşamadan bitti.çok huzurluyum şimdi.

Haklısın ferida.insan bazen boşluğa düşer ya benimki de boşluğa denk geldi belki de. ama uzatmadan sıkıntı yaşamadan bitti.çok huzurluyum şimdi.

hayır madem evlilik niyeti var oturun konuşun çıkın dolaşın biraz sonra işte gelirler isterler nişan olur vs vs .....
ne demek yani telefonda bilmem nee ....
yahu sapık mı bu ?
insanı sinir ediyorlar .....

3 haftada sorsan adam senin burcunu bilmez,hobilerini bilmez.
en sevdiğin rengi,yemeği bilmez..
Hoppp atlamış cinselliğe.
Niyetinin temiz olmadığı açık.
Doğru bir karar almışsınız.
Kendini kaybediyormuşmuş hiç sokağa çıkmasın bu
sapık mıdır nedir

Artık o eski mert, dürüst erkek tiplerinden maalesef yok denecek kadar az kaldı. Kendi tecrübelerimden ve arkadaşlarımın görüştükleri erkeklerden biliyorum ki ya cinsellik ya da maddi anlamda bayanları sömürmek amaçlılar

hayır madem evlilik niyeti var oturun konuşun çıkın dolaşın biraz sonra işte gelirler isterler nişan olur vs vs .....
ne demek yani telefonda bilmem nee ....
yahu sapık mı bu ?
insanı sinir ediyorlar .....

benim de istediğim oturup konuşmak birbirimizi tanımaktı.yüzyüze görüşme dışında tabiki telefonla arar insan görüştüğü kişiyi. ama aradığında mesafeli olur, saygılı olur, saçma sapan, yersiz konulara girmez benim bildiğim.5-10 dakika konuşulur iyi günler,iyi akşamlar denir biter.bunun gibi yapılmaz ki! yüzüne "sapıksın sen dedim" belki ağır oldu ama sinirlendim dedim.

niyetinin bozuk olduğu belli.beni tanımaya çalışacağına aklı başka işlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…