Anlatmak ve Sizlere sormak istiyorum.Erkeklere kızıyorum.

Tatlım uzak dur bence bu adamdan ,kendini yük altında bırakmadan senden faydalanmaya çalışıyor ok belli,

telefonunda engelle arayamasın ,iyi niyetli dürüst biri bunu yapmaz evlilik düzenini ukrumunu isteyen karşısındakine saygılı olur senin cinsel açıda üstüne gelmez ,

niyeti belli ,sana ne derse desin güvenip inanma ........

kendini üzmene bile değmez. en azından niyetini baştan belli etmiş her işte vardır bi hayır.

işte ben de buna yanyorum.pis emellerine bizleri alet etmeye çalışan, kendi çıkarları için karşısındaki bayanı gözünü kırpmadan harcayabilen erkekler çoğalıyor galiba.anladığım kadarıyla eskiden erkekler, tersmiş, kabaymış belki ama sahip çıkarmış korurmuş kollarmış,evine karısına çoluğuna çocuğuna maddi manevi bakarmış. mertmiş.sert ama mert...şimdi çoğu niyeti bozmuş bekarı bir ayrı, evlisi bir ayrı: evindeki gül gibi karısıyla mutlu olmayı başaramayan gözü dışarıda erkekler var.

:)) yavrum adam bakmış bu kız ancak evlilik ayağına yatarsam benimle konuşur demiş, o da bunu yapmış, seninle evlenme niyetinde falan değil, bakmış ayakta uyutabilir miyim diye sen de yememişsin..
28 yaşındasın çok güzel isteklerin var ama bunlar hayalden öteye gitmez, gözünü aç ve kimseye güvenme, adam gibi adam pek kalmadı gelirse de şansına. bu kadar romantik olma.

adam gibi adam kalmadı ya da çok az var bilemiyorum.beklediğim gibi bir insan çıkmazsa karşıma, evlenmek istemem nasip...ama hayat yalnız çekilmez aile bir yere kadar.duygusalım romantiğim doğru.

koşarak uzaklaş derim
başka da bişe demem
tanıştıranlar da iyi tanımıyorlarmış
bu ne yaaaa

3 haftada size bunları söylüyorsa 3 aya kalmaz gel yatalım da der
normal değil kesinlikle uzaklaşın hatta kaçın o adamdan
hem 3 haftada nasıl vazgeçilmez olmuşunuz saçmaa
sizi kandırmaya çalışıyor

Teşekkür ederim.telefondan aramıyor.çok ağır konuştum, biliyor tavrımı aramaz, arayamaz.dışarıda bunu gören bilen adam sanar.devlet memuru çevresinde de seviliyor ama demek ki adamın iç dünyası epey fırtınalıymış.

niyetini en başta belli etmiş kendini ve amacını çok kısa bi sürede tanıtmış. Senin için iyi olmuş canım daha 1 ay bile geçmeden adam kendi ihtiyaçlarının peşine düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…