Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızde kımlıkle bıyerlere gırıp cıkıyoruz.2dk once cıksam bıle 3.dakıka yıne kımlık gosterıyorum guleryuzle.kı kımlık gosterdıgım kısıler esımın altında calısanlar ve muhtemelen benı tanıyorlarda.onlara fırsat vermeden ben cıkarır gosterırırım zor ıs degıl.herkes ısını yapıyor orda.dıyelımkı ben gostermedım oda sormadı tanıdıgı ıcın.baska ust duzey gorevlı gordu.tanıyorum lafını anlarmı sızce.baskalırının ısıyle oynamak yada fırca yemesını saglamak bana gore degıl sanırım sıze gore.ayrıca gırıs hakkınız olmayan yere gırmeye baslayınca ınsanlarda kıbar davranınca kendınızı ne zannettınızkı.cok ayıp ve kotu davranıs sergılemıssınız.bırakın ogretmensınız bızler kocamız kardesımız orda calıstıgı halde oyle davranmıyoruz.ınanın okuyunca cok sınırlendım gıdın sız ozur dıleyın yaptıgınız hatayı duzeltın kul hakkı olmasın ustunuzde.benım yorumum bu herkes kendıne yakısanı yapmalı dıyorum ne yapacagınıza sız karar verın artık
Ben bu ulkuye vergımı aslanlar gıbı verıyosam karsımdakı ınsana saygıda kusur etmıyorsam herkez haddını bılıcek bu polıste olsa savcıda olsa memurda olsa boyledır
bızde kımlıkle bıyerlere gırıp cıkıyoruz.2dk once cıksam bıle 3.dakıka yıne kımlık gosterıyorum guleryuzle.kı kımlık gosterdıgım kısıler esımın altında calısanlar ve muhtemelen benı tanıyorlarda.onlara fırsat vermeden ben cıkarır gosterırırım zor ıs degıl.herkes ısını yapıyor orda.dıyelımkı ben gostermedım oda sormadı tanıdıgı ıcın.baska ust duzey gorevlı gordu.tanıyorum lafını anlarmı sızce.baskalırının ısıyle oynamak yada fırca yemesını saglamak bana gore degıl sanırım sıze gore.ayrıca gırıs hakkınız olmayan yere gırmeye baslayınca ınsanlarda kıbar davranınca kendınızı ne zannettınızkı.cok ayıp ve kotu davranıs sergılemıssınız.bırakın ogretmensınız bızler kocamız kardesımız orda calıstıgı halde oyle davranmıyoruz.ınanın okuyunca cok sınırlendım gıdın sız ozur dıleyın yaptıgınız hatayı duzeltın kul hakkı olmasın ustunuzde.benım yorumum bu herkes kendıne yakısanı yapmalı dıyorum ne yapacagınıza sız karar verın artık
Bakın siz orada tanınmanız muhtemel olduğunuz halde kimlik göstermişsiniz duyarlı olmalıyız herkesin işine. Benim eşim bile sivilken resmi kuruma giriyorsa kimliğini yeri gelince gösterir. Herkes çok yakın davrandı diye polisler ilgi gösterdi diye 1 kişi sizi tanımadıysa sanatçı kaprisi yapmaya gerek yok :)
gerçekten sizi çok ayıpladım yaptığınız resmen kapris adamın kızına özel ders veriyo olmanız oraya elinizi kolonuzu sallya sallaya girebileceğinizi görevini yapmaya çalışan birinede of puf etmenizi gerektirmez bayan etkiye tepki göstermiş ve sizin tahrikiniz dolayısıyla son derece haklı üstüne üslük bide gidip şikayet etmişsiniz bu nasıl bi ego anlamadım yani bayana birşey olmasa bile en azından azar işitir canı sıkılır ve hiç yoktan kul hakkına girmiş olursunuz.Afedersinizde ben yakıştıramadım.
Hem ilk 'laubali' cevabınızla, hemde anlatmakta hatalısınız.
Özel ders öğretmeni olmanız koca bir kurumdaki herkesin sizi tanıyacağı anlamına gelmiyor.
Kaldıki kimlik göstermek meşakatli bir iş olmasa gerek en fazla 1,2 fermuar açılır topu topu 25 gr olan celatinle kaplanmış bir kağıt gösterilir.
Bunun için ''offfff'' derseniz karşınızdaki görevlide size ''offfff'' demek hakkına sahibtir.
Sonuçta saygı hakedilir.
Eğer bu durumdan ki hiç sanmıyorum, sırf çocuğuna özen göstermeniz için size mutlu gülücükler saçan nazik emniyet müdürümüz o kızı kovarsa(ki tam geçerli bir mazaret belirtmeden memuru işinden edemezsin) vebali sizin üzerinizdedir.
Saygılarımlar![]()
kadın işini yapmış yapması gerekeni yapmış herhangi bi problemde sorun yaşamamak için kimliginizi istemiş szde degişik bi şekilde cvp vermişsiniz birde gidip adama söylemişsiniz
sen ne terbiyesiz küstah bişeymişsin ya.orda görevini yapan insanı ne hakla şikayet edersin.emniyet müdürünün çocuğuna ders veriyosun diye kendini adamın çocuğu falan mı sandın?bu ne şımarıklık ya insan biraz duracağı yeri bilir.şimdi o işinden olsa senin hiç mi vicdanın acımayacak..hayret bişey ya yine sinirlendim akşam akşam.