anlatmakla doğru mu yaptım yoksa çocukça bir davranış mı?

belki de öyledir canım, tecrübesizliğime vermek istiyorum..daha yeni mezunum ve insan ilşikşlerinde anladığım kadarıyla başarısızım ..

belki de öyledir canım, tecrübesizliğime vermek istiyorum..daha yeni mezunum ve insan ilşikşlerinde anladığım kadarıyla başarısızım ..

başarısızlık diye bir sonuç yok, sadece biraz tezcanlılık ve toyluk, zamanla yerine oturacak ve öngörün, bir adım sonrası nelere yol açar daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın. biraz zaman ve tecrübe. sıkıntı yapma ve fikrimce noktayı koymalı unutmalısın bu durumu.

bana asıl emniyet müdürünün tavrı tuhaf geldi. "Sana kimse böyle davranamaz" diye efelenmeler falan...
Konu sahibi, bu adama dikkat et. Belki de ben saçmalıyorumdur ama bana sana ilgisi varmış gibi geldi...

Bende sizi hatalı buldum.Bazı insanların konuşması serttir belki o bayanında öyleydi veya o andan başka birşey düşündü bunu bilemeyiz.O kadın görevini yaparak sizden kimlik istemiş sonuçta herhangi bir siteye girmiyorsunuz,sizi tanımıyor olabilir veya görmüşsede sizi hatırlamıyor olabilir.Öff püff demek yerine ... beyin bilgisi vardı geleceğimden,1 aydır kimlik kontrol edilmiyordu diye belirtip kimlik gösterseydiniz karşınızdaki de daha nazik olabilirdi belki.Hem olayda büyümezdi.İşinden atılır mı bilemem ama mutlaka bir uyarı alır ve işini yapıp sizden kimlik istediği için de azarlanmış olur o kadar.

bilmem, bir düşün bakalım ne olmuştur tövbe ya rabbim..

Yok hani kadın %99 hatalı siz %1 hatalıydınız ya o açıdan dedim.
Konunun sonuna doğru şeker kız candy izliyormuş gibi oldum birden.
Olan olmuş kadına birşey olmaz,en fazla uyarı alır kaldı ki onu da alacağını sanmam da.
Nelerini görmüştür o ,sorsan unutmuş bile olabilir uyarılmamışsa.
Konunun kaybedeni görevli polis değil.

çok teşekkür ederim Karyatid, sanırım dediğin gibi :) zaten bir daha asla böyle bir davranışta bulunmayacağım..desteğin için teşekkür ederim..çok iyi bir yol göstericisin.. allah razı olsn senden..

bana asıl emniyet müdürünün tavrı tuhaf geldi. "Sana kimse böyle davranamaz" diye efelenmeler falan...
Konu sahibi, bu adama dikkat et. Belki de ben saçmalıyorumdur ama bana sana ilgisi varmış gibi geldi...

Aa evet bende ekleyecektim yorumuma unutmuşum.Banada garip geldi konuşma şekli.

işte yine bir yanlış anlaşılma..99 ben hatalıyım yüzde 1 de bayan.. ah ah..neyse bir şey demiyorum artık daha adam akıllı okuyamıyorsunuz bile

ne kadar ünvanı ve yaşı da olsa erkek nihayetinde biraz güç gösterisi yapmak istemiş olabilir, karşısında ki genç, güzel bir fırsat, o da egosuna yenilmiş esmiş gürlemiştir.

yok artık, yani sanmıyorum kendisi evli ve eşi de yurtdışında görevli..ve her gün konuşuyorlar, yani telefonda bile birbirini çok sevdikleri belli..

Ya o mevzu bence gurur okşanması .
Yani arkadaş memuru şikayet ederek,sen onun amirisin nedir bu terbiyesizlik gibi birşey ima ediyor o da o gazla döşemiş lafları.
Ama biraz fazla kaçmış yani işte sorunlu personel falan diye anlatması uyarır atar ne yaparsa yapar.
Ama çocuğunun öğretmenine sanki içişleri bakanı gibi açıklama yapması ilginç cidden.

senden de şekerim senden de, hatta hepimizden, menfi müspet tüm yaklaşımlar sana bir tutam tecrübe katmıştır eminim. huzurunu yeniden yakala. sorun yok inanki.

işte ne bileyim keşke öyle yapsaydım ama biri bana bağırınca hazmedemedim demek ki birde herkesin gözleri üzerimizde oldu bir anda, bende bozuldum..

şimdi siz diyorsunuz ya,bana sert bir şekilde konuştu diye. ama bunun nedeni varmış.
bakın işaretlediğim yere..kimseye bakmadan aşağı inecekken,yani siz kadını teğet geçip onu görmemezliğe gelip aşağı inmek üzereymişsiniiz. oda tabii bu durumda sizi durdurmak için sert bir şekilde seslenmiş. buyrun nereye iniyorsunuz diye. demekki inmeye yeltenmişsiniz o an..
yani sert seslenmesinde sizi durdurmak istemesi durumu varmış görevlinin..
son olarakta emniyet müdürüne israr etmeniz gerekirdi o an. bir kere demeyle olmaz. yapmaması için ikna etmeliydiniz adamı..

adamın ihtiyacı yok gurur okşamasına..böyle şeyleri aşmıştır bence..belki gerçekten de bayan sorunludur yoksa ne diye bana böyle bir açıklama da bulunsun ki dediğiniz gibi alt tarafı çocuğunun özel hocasıyım..

kadını görmezden gelmiyorum ki 1AYDIR TAKINDIĞIM HALİ TAKINDIM, ÇÜNKÜ 1 AY BOYUNCA KİMSEYE KİMLİK GÖSTERMEDEN İNİYORDUM AŞAĞIYA..

tarın bence ilk iş müdürü arayıp bunu yapmamasını rica edin. vicdan azabı çekmemek istiyorum . lütfen dünkü olayı unutun deyin.

tecrübeyi zamanla kazanırsınız. başarısızlık olarak görmeyin.
ayrıca öğretmen olacaksanız, mesleğiniz gereği, her türlü insanla muhattab olacaksınız. kapıdaki görevliden daha sert kişiler ile de karşılaşacaksınız, hiç laf anlamayanlar ile de...

canım düşün ki 1 ay boyunca kimliksiz giriyorsun ve bugun sert bir sesle size müdahale ediliyor, tepkiniz nasıl oldurdu? olay daha ben "of" demeden gerçekleştı..

1 ay boyunca öyle girmeniz anormal idi aslında. burada hata, eski görevlilerde.
siz üstüne düşeni yapın, kimliği gösterin her zaman.

sonraki yaşamda başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…