anlatmakla doğru mu yaptım yoksa çocukça bir davranış mı?

Sizi takdir ettim,hatanızı anlayıp özür dilemeye karar verdiğiniz için.Emin olun o görevli de müdür de size daha fazla saygı duyacak.Bir öğretmene yakışacak şekilde karar almışsınız.

Polis gorevini yapmis tabi ki. Biz bile askeri lojmana her giris cikisda kimlik gosteriyoruz. Bizi birak esim rutbeli oldugu halde her gun girip ciktigi kapida kimlik gosteriyo. Cunku gorevliler sabit degil. Burda hata sizde

görevini yaparken de uslubunu korusaydı olayların gidişatı bu yönde olmazzdı..evet hata bende ama beni buna iten de kendisi..keşke olmasaydı ama oldu

maaşlar savcılar konu dağılıyor arkadaşlar konu sahibi bence konunu kapattır yoksa çok karışacak :)şaka bir yana içine dert olduysa işten çıkarlılma meselesi daha neler hicbişi olmaz arkadaşların dediği gibi göreviini yapmış sadece bu yüzden işten çıkartılcak hali yok

Sizi takdir ettim,hatanızı anlayıp özür dilemeye karar verdiğiniz için.Emin olun o görevli de müdür de size daha fazla saygı duyacak.Bir öğretmene yakışacak şekilde karar almışsınız.

anladım tabi ki ama bazı üylere hala üstüme geliyor..ben haklıyım demiyorum evet hatalıyım, ama beni buna iten bir neden var ve sonucu da tepkim oldu..neyse özür dilerim, hatalıyım evet..

Arkadasım sen kendıne yakısır kararı almıssın. Saygını korumussun bu saaten sonrada wer kımlını sormadan muhatap da olmassın bıle

Son düzenleme:
aa hel in adlı kullanıcı . sen şu zengın sevgılısıne laptop aldıran, adamın senınle evlenmem dedıgı halde hala ılıskısıne devam eden kızdın dımı....

soyle sevgılıne de senın vergını de versın....... karsılıklı tabıı bu işler...:ssz:

anladım tabi ki ama bazı üylere hala üstüme geliyor..ben haklıyım demiyorum evet hatalıyım, ama beni buna iten bir neden var ve sonucu da tepkim oldu..neyse özür dilerim, hatalıyım evet..

Konuyu tam okumuyorlar sanırım,ilk mesajınızı okuyup yorum yazıyorlar gibi geldi bana.

inşallah olmaz, olursa çok üzülürüm..

yok be güzelim memurluk öyle kolay kolay bitmiyor, belki biraz da babası güç gösterisi de yapmış olabilir ayrıca emniyet müdürü memurla muhattap olmaz amirlerine söyler en fazla uyarı verir.
rahat ol, doğrusunu yaptın bence.

Tamam arkadaslar orada bıraz sıvrı konusmus olabılır genel manada Cumlemı duzeltıyorum !!!!!

Konuyu tam okumuyorlar sanırım,ilk mesajınızı okuyup yorum yazıyorlar gibi geldi bana.

okuyup hala kırıcı yorumlarına sürdüren de var malesef..neyse kimse mükemmel değil, kimseyi yargılamamak gerek..ama işte bir taşlanmadığım kaldı..

günahıma giriyorsunuz yukarda allah var içimi biliyor. siz ne düşünmek isterseniz düşünün..[/Q

kimsenin günahını almak değil canım kimsenin derdi de seni asmak kesmek biçmek değil çok fazla sert çıkanlar olmuş olabilir fakat benimde gözlemlediğim bi kaç cümlen var ki hiç hoş olmamış artık zaten olan da olmuş boş yere konuşuyor(uz)lar..zaten ilk mesajımda da söylediğim gibi insan psikolojisi gün günü tutmaz olur böyle vakalar yine yeniliyorum her iki taraf için de empati kurmak sadece senin konunda değil nefes alındıkça yaşanılan okadar çok şey ki milyonlarca insanın hayatında gördüğümüz duyduğumuz bildiğimiz bilmediğimiz neler neler..ön yargılı olunmadan empati şart diyorum ve konuyu kapatıyorum sağlık olsun sen de üüzerinde fazla durma derim...

aa hel in adlı kullanıcı . sen şu zengın sevgılısıne laptop aldıran, adamın senınle evlenmem dedıgı halde hala ılıskısıne devam eden kızdın dımı....

soyle sevgılıne de senın vergını de versın....... karsılıklı tabıı bu işler...:ssz:

Ben zaten soyledıgım cumlenın farkına vardım kusura bakmayın dedım olayı saptırmazsanız sewınırım konus dısına cıkmayalım lutven:34:

yok be güzelim memurluk öyle kolay kolay bitmiyor, belki biraz da babası güç gösterisi de yapmış olabilir ayrıca emniyet müdürü memurla muhattap olmaz amirlerine söyler en fazla uyarı verir.
rahat ol, doğrusunu yaptın bence.

inş inş işten atılırsa nasıl bir kul hakkına girmiş olacağım tahmin bile edemiyorum:43:

allah allah bu olayı ne kadar abartmışsınız, hiyerarşiden bihabersiniz
ast-üst ilişkisi var kamuda. emniyet müdürü memurla mı muhattap oluyor sanıyorsunuz?
arkadaş şikayet maksatlı anlatmamış, belki toy bir tepki ama asılacak kadar değil.
olay çoktan kapanmıştır emin olun, biz boşuna konuşuyoruz.

okuyup hala kırıcı yorumlarına sürdüren de var malesef..neyse kimse mükemmel değil, kimseyi yargılamamak gerek..ama işte bir taşlanmadığım kaldı..

Uzulme arkadasım sen ıyı bır sey yapmıssın soylemekle. Bu sefer soylemessen olayı a iken olay b olur bu boyle oluyor genelde :16:

Aman allahım o görevli nasıl olur da seni tanıyamaz ve kimlik sorar böyle bir hataya nasıl düşer.

Zatı şahanelerini tanımyan bir kişiye derhal haddi bildirilmelidir.

Arz ederim.

inş inş işten atılırsa nasıl bir kul hakkına girmiş olacağım tahmin bile edemiyorum:43:

yavrum sen niye tasalanıyorsun anlamıyorum ki?
çocukça davranma, memurluğun bitmesi öyle kolay değil, en fazla ihtar alır hatta onu bile almaz, bakma o adamın öyle esip gürlediğine biraz ortamdan yararlanmış güç göstermiş ünvanı gereği.
rahat ol, devlet kimse kolay kolay atılmaz.

Back
X