- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
- Konu Sahibi misssimsek
-
Sağolun...Nur içinde yatsın babacığınız.
Allah size uzun ömürler versin..
sağolun.. öyle düşünerek rahatlatıyorum kendimi..Tabiki işletmeyi sürdürebilmek yaşatmak güzel olurdu ama sonuçta yine hayırlı birşey yapacaksanız babanız da mutlu olurdu öyle düşünün.
Allah rahmet eylesin.
dükkanı almaya param olsaydı emin olun dakika düşünmeden yapardım... 5 katlı işyerini 1 ev için değişmezdim. (derdim mal mülk olsaydı)mal mülk önemli olmasaydı ev alıcagınız parayla dükkanı satın alsaydınız..
evet keşke ölümsüz olsalar... kanadı kolu kırılıyor insanın.. allah hepimizin ana babasına uzun ömür versin..Okuyunca duygulandım birden.
Anneler ve babalar Ölümsüz olsa keşke.
Allah rahmet eylesin babacığınıza.
Alacağınız evde güzel günlerde oturmanız temennisi ile.
Âmin inşallah.evet keşke ölümsüz olsalar... kanadı kolu kırılıyor insanın.. allah hepimizin ana babasına uzun ömür versin..
sağolun sizinde başınız sağolsun.. Hiç geçmiycek değil mi bu eksiklik hissi...Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de babamı 5. sınıftayken kaybettim. Sadece babam annem ve benim gittiğimiz sadece 3ümüze ait olan bir yazlık evimiz vardı yılın 15 günü kiralardık sadece ama orası o küçük 3 kişilik çekirdek aileyle bütünleşmişti bende. Diğer annaanne babaanne dedeyle birlikte gidilen diğer aile üyelerinin de geldiği yazlıklar gibi değildi oraya biz 3ümüzden başkası gelmemişti. Sadece 3ümüze özeldi. Ben de orası satıldıktan sonra aynı böyle hissetmiştim hala da düşündükçe içim bi burkulur :/
Başınız sağolsun ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?