anlatmam gerek..

misssimsek

acemi hanım
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
702
606
63
Aslında bu bi dert değil.Sadece şuan içimi dökmek istedim. Amcamlarla ortak bi dükkanımız vardı. Lokanta olarak işlatildi yıllarca, aşçılık dedemden babama geçti.. 5 yıl önce babamı kaybetmemizle birlikte lokantada kapandı ve zaman zaman başkalarına kiraya verildi. Uzun zamandırda satılığa çıkartmıştık. Az önce eşim aradı amcanlar dükkanı satmışlar diye. İçim cız etti birden... Sanki orayla birlikte babamın anılarıda satılmış gibi hissettim.
Hafta sonları gider babamın yanında dururdum çocukken. Yemek yapışına servis edişine bakardım. Babamla bütünleşmişti orası benim gözümde. Şuan gözyaşlarıma zor engel oluyorum. Satılmasını bende çok istemiştim ordan gelecek para eşimle alacağımız ev için büyük katkı sağlayacak ama yinede çok duygulandım..
Birileriyle paylamaya ihtiyacım vardı sadece...

Oy Allah rahmet eylesin babacığınıza. Baba yeri dolmuyor bilirim.

Ama o yok değil, önden gitti sadece, hepimizin gideceği yere. Ne güzel ki mutlu anılar bırakmış size.

Mal, mülk, biz neleri arkada bırakacağız. Umarım babalarımız gibi, sevgiyle, duayla anan insanlar da bırakırız geride.

Tabiki işletmeyi sürdürebilmek yaşatmak güzel olurdu ama sonuçta yine hayırlı birşey yapacaksanız babanız da mutlu olurdu öyle düşünün.
Allah rahmet eylesin.

mal mülk önemli olmasaydı ev alıcagınız parayla dükkanı satın alsaydınız..

o dukkan yerınde duruyor gıttıkce zaten anılar canlanır sız gelecegınızı dusunmek zorundasınız tabı

Ahh canım benimm Allah rahmet eylesin babacigina ama sizin anılarınız sadece o dükkan değildir. Ve söyle düşün babaninda evinizi almanizda katkısi olmuş gibi düşün

evet keşke ölümsüz olsalar... kanadı kolu kırılıyor insanın.. allah hepimizin ana babasına uzun ömür versin..
Âmin inşallah.
Düşünün ki, alacağınız evde yaptığınız her yemekte onun elinin
tadı, güldüğünüz ağladığınız her anda onun elinin sıcaklığı omzunuzda olacak.
Lütfen üzülmeyin...

Dükkanı yıkmadılar ya, yeni alanda lokanta yapar belki sen de gider arada yemek yersin. Ya da mağaza açar gider alış-veriş yaparsın. Hep o dükkan orada olacak..

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. çok duygulanmış kötü olmuştum ama şimdi daha iyi hissediyorum. iyiki var Kadınlar Kulübü

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de babamı 5. sınıftayken kaybettim. Sadece babam annem ve benim gittiğimiz sadece 3ümüze ait olan bir yazlık evimiz vardı yılın 15 günü kiralardık sadece ama orası o küçük 3 kişilik çekirdek aileyle bütünleşmişti bende. Diğer annaanne babaanne dedeyle birlikte gidilen diğer aile üyelerinin de geldiği yazlıklar gibi değildi oraya biz 3ümüzden başkası gelmemişti. Sadece 3ümüze özeldi. Ben de orası satıldıktan sonra aynı böyle hissetmiştim hala da düşündükçe içim bi burkulur :/
Başınız sağolsun ayrıca

sağolun sizinde başınız sağolsun.. Hiç geçmiycek değil mi bu eksiklik hissi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…