Anlatmazsam çatlayacağım

Ben ağladım Vatan Şaşmaz için, sanki bir yakını kaybetmiş gibi hissettim, normalde ünlülerin ölümlerine reaksiyon vermem. Ben bu adamı bu kadar seviyor muydum diyordum kendi kendime. Merkür ne zaman gerilese acayip bi duygusala bağlıyorum, bende etkileri bir garip bu Merkürün. Bitse de ben de bu ruh halinden çıksam.

Ölüm şekli bayağı trajik ve şöyle bir düşününce kaç yıldır medya sektöründe olmasına rağmen magazine tek bir malzeme vermeyen biriydi.. Sevilen saygı duyulan, dağ gibi adam Bakın yine üzüldüm.

Benim doğum haritamda merkür mevcut ondan etkileniyorum sanırım bu kadar, sizinde mi öyle acaba? Bitse de kurtulsak.

Evet adamın bir ışığı vardı, bütün gün dinledim tanıyanları hep, çok iyi kalpliydi, kimseyi üzmezdi, mütevaziydi dedi. Onlar öyle dedikçe içim parçalandı. Hep iyilerin başına kötülük geliyor gibi hissettim, oradan hayatı sorgulamaya başladım. Benim de haritamda var, burcu ikizler olanlara bu süreçte sabır diliyorum.

Ufak bir etkileşim oldu galiba sizde bu yüzden sevgilinize karşı suçlu hissediyorsunuz.Büyütülecek bir şey yok.Sevgiliniz şanslı çocuk

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Şimdi işe geldim normal selamlaştık hemen kafamı çevirdim, bir sıkıntı olmadığına kendimi ikna ettim :)

Bence sende bariz bi etkilesim olmuş ama.önemli olan adamda da olmuş mu olmamis mi

Eşi de hamileymiş Ne kadar acı. Kafamıza taktığımız şeyler ne kadar boş aslında. Mekanı cennet olsun..

Ne meraklisiniz elektriklenmeyeee

Kaç kere dikkatimi çekti hadi bulaşmayayım dedim de madem konuma yorum yaptınız sorayım :) Sizin yorumlar hep ters, kaba, özellikle eğitimli insanlara yakışmayacak cinsten. Hiç demiyor musunuz "biraz düzelteyim şu üslubumu" diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…