- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Eee sonrası
Ay en heyecanlı yerinde kesmişsin
O da kafasını kaldırdı sana baktı sonra ne oldu
Ben ağladım Vatan Şaşmaz için, sanki bir yakını kaybetmiş gibi hissettim, normalde ünlülerin ölümlerine reaksiyon vermem. Ben bu adamı bu kadar seviyor muydum diyordum kendi kendime. Merkür ne zaman gerilese acayip bi duygusala bağlıyorum, bende etkileri bir garip bu Merkürün. Bitse de ben de bu ruh halinden çıksam.Beni de mahvediyor ya. Vatan şaşmaz için bile bayağı üzüldüm ki doğum kadar ölüm de hayatın doğal akışı kafasındayım.. Hep bi gerilim, hep bi diken üstünde olma hali var etrafımdaki herkeste de... Buradan merküre sesleniyorum önüne baksın ilerlesin artık lütfen
Eylülün 5'inde mi 9'unda mı ne bitiyor tam hatırlayamadım
aklında öyle biley yokmuş sonradan fark etmişsin elinizin değdiğini. kuruntudan başka bir şey değil
Ben ağladım Vatan Şaşmaz için, sanki bir yakını kaybetmiş gibi hissettim, normalde ünlülerin ölümlerine reaksiyon vermem. Ben bu adamı bu kadar seviyor muydum diyordum kendi kendime. Merkür ne zaman gerilese acayip bi duygusala bağlıyorum, bende etkileri bir garip bu Merkürün. Bitse de ben de bu ruh halinden çıksam.
Ufak bir etkileşim oldu galiba sizde bu yüzden sevgilinize karşı suçlu hissediyorsunuz.Büyütülecek bir şey yok.Sevgiliniz şanslı çocukHissetmedim de kızlar o an niye bakıştım onu çözemiyorum, basiretim bağlandı galiba
Evet adamın bir ışığı vardı, bütün gün dinledim tanıyanları hep, çok iyi kalpliydi, kimseyi üzmezdi, mütevaziydi dedi. Onlar öyle dedikçe içim parçalandı. Hep iyilerin başına kötülük geliyor gibi hissettim, oradan hayatı sorgulamaya başladım.Ölüm şekli bayağı trajik ve şöyle bir düşününce kaç yıldır medya sektöründe olmasına rağmen magazine tek bir malzeme vermeyen biriydi.. Sevilen saygı duyulan, dağ gibi adamBakın yine üzüldüm.
Benim doğum haritamda merkür mevcut ondan etkileniyorum sanırım bu kadar, sizinde mi öyle acaba? Bitse de kurtulsak.
Ufak bir etkileşim oldu galiba sizde bu yüzden sevgilinize karşı suçlu hissediyorsunuz.Büyütülecek bir şey yok.Sevgiliniz şanslı çocuk
Demedi deme sen bu adamla evlenirsinde
Ahada buraya yazıyorum
İçime doğdu
İş arkadaşınla evleneceksin içime doğuyorErkek arkadaşımla mı iş arkadaşımla mı? Erkek arkadaşımı kastediyorsunuzdur umarım
Evet adamın bir ışığı vardı, bütün gün dinledim tanıyanları hep, çok iyi kalpliydi, kimseyi üzmezdi, mütevaziydi dedi. Onlar öyle dedikçe içim parçalandı. Hep iyilerin başına kötülük geliyor gibi hissettim, oradan hayatı sorgulamaya başladım.Benim de haritamda var, burcu ikizler olanlara bu süreçte sabır diliyorum.
Ay senin nickini okumayı cok seviyorum ya
Ayy aynı filmlerde ki gibi , demek gerçek hayatta da oluyormuş
Ne meraklisiniz elektriklenmeyeee
Niyetin kotu.o an ne gecirdiysen icinden sucluluk duyuyorsn.yoksa konu acilacak bir durum bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?