Anlatmazsam çatlayacağım

Bence sende bariz bi etkilesim olmuş ama.önemli olan adamda da olmuş mu olmamis mi

Bilmiyorum hani bende neden öyle bir irkilme oldu hiç anlayamadım... Doğru tanım bu işte, öyle bakakalınca birden irkildim uzaklaştım. Olayın ona ne hissettirdiği kısmıyla hiç ilgilenmiyorum :/

Ne alaka? Terssem cevap vermezsin.ters bi yorum yapmadim ayrica. Ay olabilir iyi etmissin deseydim kibar olurdum dimi :) sizin gibi konu sahipleride pohpohlanmaktan baska birsey istemiyorsunuz..

İçinizde o kişiye karşı bir şeyler var. Durup dururken eli eline değdi diye suçluluk hissedilmez.
Mahalle bakkalı para üstü verirken hergün ellerimiz değiyor birbirine. Ama eşime karşı hiç suçlu hissetmedim

Inşallah sevgilinde sana karşı bu kadar saf ve temiz kalpi olur kendini sakınır vicdan merhamet sahibi olur. Mutluluklar
Çok güzel söylemişsin bende okadr dikkat ederdim uzaktayız diye erkek sinekten kıskanan adam beni kaç kişiyle aldattı yazışmaları gördüğümde beynime kan gitmedi resmen şok olmuştum hayat insana neler gösteriyor sonra gelde güven inanda evlen

Üzüldüm cnim güven duygusu gittimi geri gelmiyor gerçekten

Ne alaka? Terssem cevap vermezsin.ters bi yorum yapmadim ayrica. Ay olabilir iyi etmissin deseydim kibar olurdum dimi :) sizin gibi konu sahipleride pohpohlanmaktan baska birsey istemiyorsunuz..

Alakasını yorumumun başında belirttim aslında :) Bir sürü üye niyetin kötü vs. yazmış herkese gayet normal cevap verdim. Sizin yorumları genel olarak agresif bulduğum için karşılaşmışken sordum, eleştiriye açık değil misiniz yoksa?

Aklıma bile gelmemişti böyle bir şey ama bilinçaltı dipsiz kuyu, asla yok diyemem emin olamam tabii ki. Bu saatten sonra bu düşünceleri savuşturup olmamış gibi davranmak gerek sanırım.

Yok ya erkeklerin o kadar ince düşüneceğini sanmam sizde çok üstünde durmayın derim geçmiş gitmiş işte

Evet zaten öyle bir tip de değil üzerinde durmayacaktır, çok sağolun :)

Bence veterinerle evlenmelisin biran once

Yaza anca evlenebiliriz biz :)

Sizin de bütün etkileşimleriniz film tadında yahu birisiyle yolda çarpıştık, kitaplarımız yere düştü, beraber eğildik, ellerimiz çarpıştı ve bakıştık, ilk görüşte aşık olduk deseniz şaşırmayacağım artık. Siz anlatırken gözümün önünde siyah beyaz sahneler canlanıyor resmen.

Olur bence öyle şeyler. Yani sevgilin var diye kimseyle etkileşim yaşayamazsın diye bir durum yok, elde olan bir şey değil sonuçta bu. Tabii ilerletip sınırı aşmamak lazım zaten siz de yerinizi biliyorsunuz belli ki.

Başka hangi etkileşimimi biliyorsunuz? :) Bu konuda anlattığım olay da film tadında değildi bence, kısacık bir andı. O yakıştırmayı siz yaptınız, ben de "asıl erkek arkadaşımla tanışmamız çok güzeldi" dedim. Tabii benim için çok özel olduğundan objektif bakamıyor olabilirim.. Bir de anlatım yönümün kuvvetli olması açtığım konuların hikaye tadında gelmesini sağlıyor olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…