- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
İş arkadaşınla evleneceksin içime doğuyor
Bence sende bariz bi etkilesim olmuş ama.önemli olan adamda da olmuş mu olmamis mi
Hayatta imkansız yoktur...Sen daha gül gelip buraya hatmece bacı haklıymışsın yazınca bende sana güleceğimHani o kadar imkansız ki istemsizce güldüm :)
Ne alaka? Terssem cevap vermezsin.ters bi yorum yapmadim ayrica. Ay olabilir iyi etmissin deseydim kibar olurdum dimi :) sizin gibi konu sahipleride pohpohlanmaktan baska birsey istemiyorsunuz..Kaç kere dikkatimi çekti hadi bulaşmayayım dedim de madem konuma yorum yaptınız sorayım :) Sizin yorumlar hep ters, kaba, özellikle eğitimli insanlara yakışmayacak cinsten. Hiç demiyor musunuz "biraz düzelteyim şu üslubumu" diye?
Çok güzel söylemişsin bende okadr dikkat ederdim uzaktayız diye erkek sinekten kıskanan adam beni kaç kişiyle aldattı yazışmaları gördüğümde beynime kan gitmedi resmen şok olmuştum hayat insana neler gösteriyor sonra gelde güven inanda evlenInşallah sevgilinde sana karşı bu kadar saf ve temiz kalpi olur kendini sakınır vicdan merhamet sahibi olur. Mutluluklar
Çok güzel söylemişsin bende okadr dikkat ederdim uzaktayız diye erkek sinekten kıskanan adam beni kaç kişiyle aldattı yazışmaları gördüğümde beynime kan gitmedi resmen şok olmuştum hayat insana neler gösteriyor sonra gelde güven inanda evlen
Yok ya erkeklerin o kadar ince düşüneceğini sanmam sizde çok üstünde durmayın derim geçmiş gitmiş işteBeni en çok korkutan o arkadaşın da böyle düşünmesi
Hayatta imkansız yoktur...Sen daha gül gelip buraya hatmece bacı haklıymışsın yazınca bende sana güleceğim
Olur öyle bazen
Devamı gelmiyorsa, fark ettiğiniz anda kendinizi frenleyip normale dönüyorsanız problem yok
Sevgilinizle mutluluklar
Ne alaka? Terssem cevap vermezsin.ters bi yorum yapmadim ayrica. Ay olabilir iyi etmissin deseydim kibar olurdum dimi :) sizin gibi konu sahipleride pohpohlanmaktan baska birsey istemiyorsunuz..
İçinizde o kişiye karşı bir şeyler var. Durup dururken eli eline değdi diye suçluluk hissedilmez.
Mahalle bakkalı para üstü verirken hergün ellerimiz değiyor birbirine. Ama eşime karşı hiç suçlu hissetmedim
Yok ya erkeklerin o kadar ince düşüneceğini sanmam sizde çok üstünde durmayın derim geçmiş gitmiş işte
Bence veterinerle evlenmelisin biran once
Farzet degilim nolcak : )Alakasını yorumumun başında belirttim aslında :) Bir sürü üye niyetin kötü vs. yazmış herkese gayet normal cevap verdim. Sizin yorumları genel olarak agresif bulduğum için karşılaşmışken sordum, eleştiriye açık değil misiniz yoksa?
Sizin de bütün etkileşimleriniz film tadında yahubirisiyle yolda çarpıştık, kitaplarımız yere düştü, beraber eğildik, ellerimiz çarpıştı ve bakıştık, ilk görüşte aşık olduk deseniz şaşırmayacağım artık. Siz anlatırken gözümün önünde siyah beyaz sahneler canlanıyor resmen.
Olur bence öyle şeyler. Yani sevgilin var diye kimseyle etkileşim yaşayamazsın diye bir durum yok, elde olan bir şey değil sonuçta bu. Tabii ilerletip sınırı aşmamak lazım zaten siz de yerinizi biliyorsunuz belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?