- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Dert aramayin kendinize..hicbir sey olmamış iste dalginlikla yapilmis bir hareket alti üstü
Tövbe tövbe: )) geçer geçer
Niye arkadasinizin çantasına elinizi sokuyorsunuz ki ? Verin çantayi kendi baksın.
Bence sizde bir şeyler hissettiniz. Yoksa bu kadar vicdan yapmazdınız. Buyutulecek bir şey yok bunda çünkü.
Merkür mü geriliyormuş yine. Ben de diyorum, her duyduğum kötü olaya niye bu kadar çok üzülüyorum.Niye bilmiyorum, Merkür gerilerken duygusala bağlıyorum. Ne zaman bitecekmiş gerileme?
Bir şey olmamış gibi davranın, unutulur gider, siz de unutursunuz.
Inşallah sevgilinde sana karşı bu kadar saf ve temiz kalpi olur kendini sakınır vicdan merhamet sahibi olur. Mutluluklar
Bir şey mi hissettiniz arkadaşınıza karşı?Eliniz değdi diye sevgilinize karşı niye suçlu olasınız ki?
Bişey hissetmediniz değil mi cidden
Niye bu suçluluk,
Golgeyle birlikte 19 .ama 5 eylulde rahatlama kesin :)Merkür mü geriliyormuş yine. Ben de diyorum, her duyduğum kötü olaya niye bu kadar çok üzülüyorum.Niye bilmiyorum, Merkür gerilerken duygusala bağlıyorum. Ne zaman bitecekmiş gerileme?
Bir şey olmamış gibi davranın, unutulur gider, siz de unutursunuz.
Ay filmlerdeki gibi aynıyalnız sizin erkek arkadaşınız var şaka bi yana çok abartmayın bence bi anlık bişey olmuş ama sanki siz birazcık etkilenmişsiniz o andan
Golgeyle birlikte 19 .ama 5 eylulde rahatlama kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?