• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

Böyle evlenirim mutlu olurum diyor musun ? Aranız zaten kötüyken gidip nişanlanman doğru değildi.
Sen evleneceksin biz ne dersek diyelim.

diyemiyorum artık
evt hataydı hep onun yüzünden oldu yani kardeşlerim evlendi bi ben kaldım dedi,babam da istemiyodu ben onu ikna ettim şimdi birden bitti diyince kimbilir nasıl bi tepkiyle karşılaşıcam çok sıkıntılı günler geçircem çok.
bende yıkılcam tabi o da var.

Hastane haberini bile kız/erkek diye ayırıyorsunuz ya aklıma gelen tek şey:
Yakında Allah geciğinden versin ölen kişileri bile kadın/erkek mezarı diye ayırıp göndermeyeceksiniz. Bu ne baskıdır? :53:

Hastane haberini bile kız/erkek diye ayırıyorsunuz ya aklıma gelen tek şey:
Yakında Allah geciğinden versin ölen kişileri bile kadın/erkek mezarı diye ayırıp göndermeyeceksiniz. Bu ne baskıdır? :53:

bana anlatsa ben bu kdr tepki göstermezdim,yanlış davrandğını o da biliyo demek ki

Bende şaşırdım resmen kanserli bir ilişkide baba onaylamadıgı halde nişanlanmalarına.
Bu olayda da sadece bıraz kavga uzun surdu.
2-3 haftaya barışacak gıbısın yine mesajlarından onu anlıyorum.
Sız en ıyısı evlenın Lorena.Bıde o sekılde deneyın bakalım.Sevgılılıgı denedınız olmadı nısanlılıgı denedınız olmuyor.Bırde evlılıge bakın bakalım.

Nısanlanmıssın hala coluk cocuk işlerinin peşindesin.Yok onu suraya goturdu yok bunu banasoylemedı.Senın durumunda olanlara bır bak bakalım nişanlılık sürecinde napıyor.Sevgililik sürecin dediğim gibi nasıl burnundan geliyorsa belkide ilişkinin en guzel süreci nişanlılığı da ağız tadıyla yaşayamıyorsun.Lafı geveleyip duruyosun yok bir yanlısını gormedım ama 24 saat yanında değilim yok sıfreleri varmış çoluk cocuk işleri...Ya mantıklı ol bitir ya da ayrılamıyorum seviyorum de gıkını çıkarma.Hem aglayıp zırlayıp acı cekıp hem devam etmeye devam edıyorsun.Konuyu acalı hafta geçti hala basladıgın noktadasın bır gıdım yol katetmedın.Bozuk plak gıbı aynı seylerı tekrarlayıp duruyorsun.

Son düzenleme:
diyemiyorum artık
evt hataydı hep onun yüzünden oldu yani kardeşlerim evlendi bi ben kaldım dedi,babam da istemiyodu ben onu ikna ettim şimdi birden bitti diyince kimbilir nasıl bi tepkiyle karşılaşıcam çok sıkıntılı günler geçircem çok.
bende yıkılcam tabi o da var.

Ya sen böyle bir adamla mutlu olamazsın.
Sen anti sosyal , tabiri caizse ot gibi yaşayan , insanlarla pardon bayanlarla hiç konuşmayan , kuzenleriyle irtibatı bile olmayan , erkek kardeşi bile olmasın elti olayı var çünkü işte ancak öyle birinle evlenirsen mutlu olabilirsin.
Mesela şu doğum yapan kadını kıskanman ne gerek vardı demen falan çok saçmaydı.
Sen zaten mutlu değilsin ki bu adamla neden yıkılasın ?

bana anlatsa ben bu kdr tepki göstermezdim,yanlış davrandğını o da biliyo demek ki

Bak hala yanlış davranndığını biliyor demek ki diyorsun.
Ortada bir yanlış olmadığını kabul etmiyorsun.
Öyle yada böyle bayılmış birini hastaneye götürmenin nesi yanlış :53:
Adam sana nasıl desin o an zaten , sonrada böyle yapcağını bildiği için dememiş.
Böyle sevgilim olsa bende demezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok zaten en başından beri kendi verdi şifrelerini filan yani ben onu zorlamadım bu konuda bi tartışammız olmadı yani
mesela bazen derse girdiği zaman beni de çağırıyodu sende gel benle diye vs ama sonuçta okulda da hep beraber değiliz ki ayrı binalardayız,belkide anlattığın hocalar gibidir o da millette bu davranışı görüp konuşuyodur.. bilmiyorum
of çok sinirlendim ya böyle davrananların Allah hepsinin cezasını versin

kendisi neden şifre vermiş ki benim aklıma bile gelmez sevgilime şifremi vermek vermem de zaten
valla sen bu kadar güvensizsen evlenme bence
ilerde de sorun yaşarsın
ikinize de yazık olur
ya da bir an önce evlenin
ayrıca okulda da hep birlikteyseniz aldattığını sanmıyorum
belki senden çekindiği için yalan söylüyodur sürekli
ben sadece sana yapılan uyarılara takıldım bi daha böyle birşey ima ederlerse açık açık sor bildiğiniz birşey mi var de
yoksa bi daha beni böyle saçmalıklarla meşgul etmeyin amacınız ne beni huzursuz etmek mi de
çok fazla kısıtlarsan adam senden iyice soğur bence
bu devirde bizimde yakın erkek arkadaşlarımız var sen bayanlarla konuşmayan bi erkek arıyosan şimdikini bırak
bi süre sonra o da isyan eder bence
peki senin samimi olduğun erkek arkadaşların yok mu

Son düzenleme:
kendisi neden şifre vermiş ki benim aklıma bile gelmez sevgilime şifremi vermek vermem de zaten
valla sen bu kadar güvensizsen evlenme bence
ilerde de sorun yaşarsın
ikinize de yazık olur
ya da bir an önce evlenin
ayrıca okulda da hep birlikteyseniz aldattığını sanmıyorum
belki senden çekindiği için yalan söylüyodur sürekli
ben sadece sana yapılan uyarılara takıldım bi daha böyle birşey ima ederlerse açık açık sor bildiğiniz birşey mi var de
yoksa bi daha beni böyle saçmalıklarla meşgul etmeyin amacınız ne beni huzursuz etmek mi de
çok fazla kısıtlarsan adam senden iyice soğur bence
bu devirde bizimde yakın erkek arkadaşlarımız var sen bayanlarla konuşmayan bi erkek arıyosan şimdikini bırak
bi süre sonra o da isyan eder bence
peki senin samimi olduğun erkek arkadaşların yok mu

yani durup dururken vermedi tabi ki benim huyumu bildiğinden hiç itiraz etmedi
benim takıldığım şeyde zaten konuşulanlar,tmam kıskançlık yapımda var ama söylenenler yüzünden paranoyak oldum yani
bayanlarla hiç konuşmasın demiyorum zaten işi gereği konuşuyo,sadece arkadaş konusuna karşıyım oda benim gibi düşünüyo bu konuda yani ikimizinde öyle vakit geçirdiği ve samimi olduğu bayan yada erkek arkadaşı yok benim kız arkadşlarım var onun erkek arkadaşları var bu anlamda
utanmadan istanbula gidiyo halasıyla kuzeniyle gezmeye bide beni arıyo,bende burda gezicem haftasonu

Son düzenleme:
benim takıldığım şeyde zaten konuşulanlar,tmam kıskançlık yapımda var ama söylenenler yüzünden paranoyak oldum yani
bayanlarla hiç konuşmasın demiyorum zaten işi gereği konuşuyo,sadece arkadaş konusuna karşıyım oda benim gibi düşünüyo bu konuda yani ikimizinde öyle vakit geçirdiği ve samimi olduğu bayan yada erkek arkadaşı yok benim kız arkadşlarım var onun erkek arkadaşları var bu anlamda
utanmadan istanbula gidiyo halasıyla kuzeniyle gezmeye bide beni arıyo,bende burda gezicem haftasonu

sen de gez boşver ya
böyle kıskançlıklarda hayatını maffetme bence
nişanlılık döneminin tadını çıkarın

bana çok tepki gösterildi ama ben burada çok konu okudum nişanlı evli sevglisi olan bayanlar da eslerinin kuzenleriyle yakın olmasını istemiyo bu bi kenara,durduk yerde halasnda kalmaya gidicekmiş ne kadar saçma bi durum kallıcak başka yer yok sanki
Yani hakikaten ağır bir cevap vermek geçiyor içimden ama size vız gelip tırıs gideceğini bildiğim için hiç yazmıyorum.
Bir insanı öz be öz kuzeninden kıskanmak, kuzeni geçtim başta sevgilinize/nişanlınıza/kocanıza SAPIK gözüyle bakmak demek. Bazı evli kadınların da bunu yapması doğru olduğu anlamına gelmiyor.
Nişanlınız o kadar karaktersiz, o kadar kadın budalası, o kadar gözü dönmüş ki 16 yaşındaki hala kızına bile farklı gözle bakabilecek tıynette, daha hiç tanımadan onca günahını aldığınız o kız da dayısının oğluna yılışacak, baştan çıkarmaya çalışacak fettanlıkta demek ki.
Kendi sağlıksız düşüncelerinize "ama onlar da kıskanıyooo" diye kılıf aramayın lütfen. Çoğumuzun kuzeni var burada. "Normal" kuzenlik nedir biliyoruz. Bir insanın hala kızının olduğu eve göndermekten kıskanmak çok başka bir şey.
"Bana çok tepki gösterildi" he yine hepimiz haksızız tepki göstermekte, bir siz haklısınız.

Çok samimi söylüyorum bundan sonra ne mesajınızı ne açtığınız konuyu okurum, hakikaten benim de ruh sağlığımı bozuyorsunuz. Allah size de, nişanlınıza da, etrafınızdaki dişi varlıklara da sabır versin.

konu başlıklarına bakıp bir şey sanıp okuyorum, daha ilk cümleden eski konuları hatırlıyorum, ruhum daralıyor.
sizi okudukça ;gerçek hayatta, izlediğim filmlerde, okudugum kitaplardaki en anormal tipler bile normal geliyor bana.
kendimi sizin yerinize koymayı bile deneyemiyorum,
o derece tuhaf.

bir arkadaş daha demiş yalan sen itiyosun diye.. ki bence de öyle. erkekler bu kadar sıkmaya, bu kadar kontrole ve baskıya gelemezler bir süre sonra en masumane şeyde bile yalan başvururlar huzurları kaçmasın, kavga olmasın diye. bırak gitsin şehirdışına, sanki kime gidiyo halasının yanına gidiyor ne var bunda, havası değişsin siz birbirinizi özleyin vs vs.. niye hayatı kendine bu kadar zehir ediyosun yazık sana da ya. sana tavsiyem biraz sevgilinin yakasını bırak, umursamaz görün, ne yapıyor ne eediyor sorma. bak göreceksin bir süre sonra sen istemeden sana anlatmaya başlayacak herşeyi. biz de öyle oldu.. eşimle sevgiliyken her arkadaşıyla dışarı çıkması olay olurdu nerdeyse, kıskanırdım, kavga çıkardı vs. bi gün bi yalanını itiraf etti, dikkatini çekerim ben yakalamadım kendisi itiraf etti böyle böyle yalan söyledim sana ama doğruyu söylesem kıyamet kopacaktı ben de huzurum kaçsın, seninle kavga çıksın istemedim yalan söyledim dedi. sonra düşündüm haklılık payı vardı, kendime çeki düzen verdim, artık çıkmalarına karışmaz oldum sadece iyi eğlenceler hayatım deyip gönderiyodum, haa içim içimi yiyodu ama asla ona belli etmedim, sonra ne mi oldu şimdi ben istemeden girdiği ortamla ilgili içim rahat etsin diye her ayrıntıyı veriyor. sen de dene, hem sen hem sevgilin daha mutlu olursunuz.

yaşadığımz yere uzak biyere gidiyo sonuçta gezmek için ben buna sinir oluyorum.

kusura bakma ama çok baskıcısın
neden gitmesin canım illa senin dibinde mi gezecek koskoca adam istediği yere gidip gezer
sen de git gez ayrıca

ben de çok severim gezmeyi özellikle yurtdışında mesela
benim gittiğim yerlere nişanlım laf etse nişanı atarım heralde
bu kadar üstüne gitme

Vay canına, bu nasıl bir tavır? çok ayıp etmiş:26:

Valla umarım adam aklını başına toplar da kurtulur senden.
Burada benim sinirim almadı, o adamı düşünemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X