bir arkadaş daha demiş yalan sen itiyosun diye.. ki bence de öyle. erkekler bu kadar sıkmaya, bu kadar kontrole ve baskıya gelemezler bir süre sonra en masumane şeyde bile yalan başvururlar huzurları kaçmasın, kavga olmasın diye. bırak gitsin şehirdışına, sanki kime gidiyo halasının yanına gidiyor ne var bunda, havası değişsin siz birbirinizi özleyin vs vs.. niye hayatı kendine bu kadar zehir ediyosun yazık sana da ya. sana tavsiyem biraz sevgilinin yakasını bırak, umursamaz görün, ne yapıyor ne eediyor sorma. bak göreceksin bir süre sonra sen istemeden sana anlatmaya başlayacak herşeyi. biz de öyle oldu.. eşimle sevgiliyken her arkadaşıyla dışarı çıkması olay olurdu nerdeyse, kıskanırdım, kavga çıkardı vs. bi gün bi yalanını itiraf etti, dikkatini çekerim ben yakalamadım kendisi itiraf etti böyle böyle yalan söyledim sana ama doğruyu söylesem kıyamet kopacaktı ben de huzurum kaçsın, seninle kavga çıksın istemedim yalan söyledim dedi. sonra düşündüm haklılık payı vardı, kendime çeki düzen verdim, artık çıkmalarına karışmaz oldum sadece iyi eğlenceler hayatım deyip gönderiyodum, haa içim içimi yiyodu ama asla ona belli etmedim, sonra ne mi oldu şimdi ben istemeden girdiği ortamla ilgili içim rahat etsin diye her ayrıntıyı veriyor. sen de dene, hem sen hem sevgilin daha mutlu olursunuz.
bende bşy sormuyorum şu an, yani sadece ona cvp veriyorum başka bşy konusmuyorum
Yaşam alanını da mı belırlıyorsunuz ? Kac km uzaga gıdebılırsınız mesela ? En fazla 100 km ideal mi ?
35 yasındakı adama bunları yapmaya devam et sen.
ya iyide kimse burda sevgisnn esinn nisanlısnn sehir dışında biryere gezmeye gitmesini istemiyo aklı onda kalıyo bu normal oluyo ama ben istemeyince anormal oluyo
kusura bakma ama çok baskıcısın
neden gitmesin canım illa senin dibinde mi gezecek koskoca adam istediği yere gidip gezer
sen de git gez ayrıca
ben de çok severim gezmeyi özellikle yurtdışında mesela
benim gittiğim yerlere nişanlım laf etse nişanı atarım heralde
bu kadar üstüne gitme
öyle yapıcam bende haftasonu gezip kafamı dağıtıcam en iyisi bu
Vay canına, bu nasıl bir tavır? çok ayıp etmiş:26:
Valla umarım adam aklını başına toplar da kurtulur senden.
Burada benim sinirim almadı, o adamı düşünemiyorum.
kurtulmak mı ayrılırsam ben kurtulcam belkide,dalgacı tavırlarla yorumlarına dvm et sen hayret bşy ya