• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

Lorena yorum acımasız değil.
Belli ki çok dırdırcısın ve adam çok bunalmış anlamak istemiyorsun.
Madem güvenmiyorsun bitirirsin eski konularını açıp okudun mu hiç ?
Bir oku lüütfen.

senin sevgiln böyle uzak biyere şehir dışına ist fln gezmeye gtse nasıl karşılardın merak ettiğim için soruyorum

evt aynen öyle,ama madem öyle yapıcak ne diye hala beni arayıp soruyoda ayrılmıyo

e belki kızlarla gezmeyecek sadece arkadaşlarıyla bulaşacak olabilir
ya da istanbulu turlayacaktır bunda ne var ki
direk seni aldatıyo fikrine kapılıyosun kendini yıpratıyosun boş yere
böyle güvensz bi ilişkiyi nereye kadar götürebilirsin ki

bi de sürekli dile getirip durma bence adamın yapacağı yoksa bile inadına yapacak bu gidişle
nasılsa yapsam da olay çıkıyo yapmasam da diye düşünebilir
bi de şunu da bil kişi en çok korktuğu şeyle imtihan olur derler o yüzden bunu kafandan çıkar
çıkaramıyosan da bi psikologa görün belki yardımı olur

Son düzenleme:
e belki gezmeyecek sadece arkadaşlarıyla bulaşacak olabilir
direk seni aldatıyo fikrine kapılıyosun kendini yıpratıyosun boş yere
böyle güvensz bi ilişkiyi nereye kadar götürebilirsin ki

bi de sürekli dile getirip durma bence adamın yapacağı yoksa bile inadına yapacak bu gidişle
nasılsa yapsam da olay çıkıyo yapmasam da diye düşünebilir
bi de şunu da bil kişi en çok korktuğu şeyle imtihan olur derler o yüzden bunu kafandan çıkar
çıkaramıyosan da bi psikologa görün belki yardımı olur

haftaya pzrtesi gidicem ztn,herkes ilgilendi burda o kdr bende bu düşüncelerden kurtulup rahatladığımı söylerim burdan inş

bu acımasız yorumu haketmek icin ne yaptım acaba,neyse

Acımasız mı ?? Gerçeğin adı acımasız olmuş lorenacım.
Yorumum 37 sayfada yapılan yorumlar arasında en naif olanı canım.O açıdan sana ne hakaret ettım ne dalga geçtim ne tiye aldım.
Sana bır soru sordum gonderecekmısın yurtdısına dıye o kadar.
Sanırım senı acıtan dıger yazdıgım oldu.Isın bu tarafını dusunmemıstın onun orda rahat oldugunu ve bunu uyandırdım.Bu acımasız mı oldu.Moralını bozdu bu yorum sadece bu .Acımasızlıkla suclayamazsın mesajımı !

Acımasız mı ?? Gerçeğin adı acımasız olmuş lorenacım.
Yorumum 37 sayfada yapılan yorumlar arasında en naif olanı canım.O açıdan sana ne hakaret ettım ne dalga geçtim ne tiye aldım.
Sana bır soru sordum gonderecekmısın yurtdısına dıye o kadar.
Sanırım senı acıtan dıger yazdıgım oldu.Isın bu tarafını dusunmemıstın onun orda rahat oldugunu ve bunu uyandırdım.Bu acımasız mı oldu.Moralını bozdu bu yorum sadece bu .Acımasızlıkla suclayamazsın mesajımı !

suçlamıyorum ama şu an zaten yeterince üzülüyorum,içine kurtt düşürmek gibi olmasın ama diye başlayan mesajından bahsetmştm sadece.
ve evt daha önce yurtdışına gitti zaten kongre için

bana çok tepki gösterildi ama ben burada çok konu okudum nişanlı evli sevglisi olan bayanlar da eslerinin kuzenleriyle yakın olmasını istemiyo bu bi kenara,durduk yerde halasnda kalmaya gidicekmiş ne kadar saçma bi durum kallıcak başka yer yok sanki

haklısın akrabasında kalmasındansa bekar erkek arkadaşının evinde kalsaydı ne halt yediklri belli olmazdı veya gecei ne idüğü belirsiz yerlerde geçirseydi, hatta sokaklarda yatsaydı da halasında kalmasaydı!!! başına bu da mı gelecekti lorena

senin sevgiln böyle uzak biyere şehir dışına ist fln gezmeye gtse nasıl karşılardın merak ettiğim için soruyorum

Canım gidiyordu zaten. Bizim bu tarz sorunlarımız yoktu bizi sorunlarımız fikir ayrılıkları .
Memleketine gidip arkabalarında kalıyordu düğünlerde kuzenlerle fotoğrafları var.
Dans ederken var.
Benim senin gibi düşünce yapım yok.
Keza benimde kuzenlerimle ne fotoğraflarım var.

Lorena bak adam şimdi senleyken arar sorar tabi ama siz gerçekten bir ayrılın bak soranlara ilk diyeceği şey yakasının tutup illallah dedirtti bana bezdirdi dicek emin ol :45:

Lorena yeter artık bıktım senden demedi mi bu adam sana hiç

bıktım senden demedi ama yeter artık dedi tabi ki demez mi diyorum ya ne kavgalarımız oldu bizim ben anlamadığım için herkes burda sanıyo ki o sesini çıkarmıyo..çok şey oldu ama barısmak isteyen yine o oldu
ben abartmış olsamda kavgalar tek taraflı değildir ki onun da hataları var
bi an önce pazartesi olsada gitsem şu doktora

bıktım senden demedi ama yeter artık dedi tabi ki demez mi diyorum ya ne kavgalarımız oldu bizim ben anlamadığım için herkes burda sanıyo ki o sesini çıkarmıyo..çok şey oldu ama barısmak isteyen yine o oldu
ben abartmış olsamda kavgalar tek taraflı değildir ki onun da hataları var
bi an önce pazartesi olsada gitsem şu doktora

Bence de bir an önce gitmelisin.
Faydası olur mu bilmiyorum ama.
Allah yardımcın olsun valla .

peki ben cevaplamak iseyenlere birşey sormak istiyorum diyelimki sevgilnz eşiniz yada nişanlınız okulda çalışıyo benim gibi,onun odasına kızların gitmesini soru sormalarını hatta anlamadıkları yeri anlatmasınıı istemelerini ,işte öğrnci kzların yada diğer bayanların o konudaki ödevlerii yapmasını yardm ettmesini nasıl karşılardınız.bide okulun kantinde oturmasını.

şimdi bir haftadır zar zor konuşuyorum onunla o yüzden haberm yok hiç olup bitenlerden bu saydıklarım dönüp dolaşıyo kafamda,inş pazartesi kurtulmak için bi adm atıyrum işte

peki ben cevaplamak iseyenlere birşey sormak istiyorum diyelimki sevgilnz eşiniz yada nişanlınız okulda çalışıyo benim gibi,onun odasına kızların gitmesini soru sormalarını hatta anlamadıkları yeri anlatmasınıı istemelerini ,işte öğrnci kzların yada diğer bayanların o konudaki ödevlerii yapmasını yardm ettmesini nasıl karşılardınız.bide okulun kantinde oturmasını.

şimdi bir haftadır zar zor konuşuyorum onunla o yüzden haberm yok hiç olup bitenlerden bu saydıklarım dönüp dolaşıyo kafamda,inş pazartesi kurtulmak için bi adm atıyrum işte

Okulda kantinde oturunca ne oluyor ki :53:
Bu adam akademisyen değil mi ya öğrencileri odasına gider soru da sorar. Sadece erkek öğrenciler mi soru sorabilir.
Biri rica eder yardımda eder. Kaldı ki araştırma görevlileri yar. doç.lar için paravan bizde okulda genelde araştırma görevlisi hocalarımıza danışırdık.
Sana inanamıyorum gerçekten canım ya inşallah bu saçmalıklardan kurtulursun.

gidip soru sorarlar normal özet olarak anlatabilir
orada önemli olan niyettir kızların niyeti başkaysa ya da nişanlının niyeti başkaysa bilemem
zaten mesafesini koruyosa sorun olmaz
anlamadıkları yerleri bi daha anlatması derken ne kadar sürede anlatıyo ki gidip bi saat anlatıyosa sürekli aynı kızlara rahatsız olursun da 5-10 dakka anlatması sorun değil
biz hocalarımızdan hiç görmedik böyle şeyler 5 dakka konuşup başlarından savarlar bence uğraşmazlar o kadar

kantinde oturmasında ne sakınca varki bizim hocalar da hep kantinde bizimle otururdu
rahatsızsan sen de yanlarına git otur

Son düzenleme:

lorena senı saskınlıkla okuyorum... ogrencıler gelecek gıdecek tabı adamın ısı bu ya yapma Allah askına... he nişanlın capkın, gelene gidene sarkan, ögrencıye kotu gozle bakacak biri ise anlarım senı ve kıskanclıgını.. ama sunu anlamam madem boyle biri ayrılmaman kabahat derim... hee yok ogrencı ıle hoca ılıskısını koruyabilen biri ise ne dıyebilirsin.. zaten adamın işi bu kapısına ''kız ogrencı gireemz '' mı yazıp asacaksın... kendıne zarar bu vesveseler.... guvenmıyorsan ayrıl zor olur belkı bugun ama yarın guven vermeyen bırı ıle evlenırsen daha cok uzulursun.... okudum tüm yorumları aslında ıyı adamdır ama bilmedıkelrınız var falan yazmıssın... bilmediklerimiz senı bu vesveseye sokuyorsa işin yaş boyle ceker durursun..suphe supheyı dogurur buyudukce buyur... sen once karsındakı ınsanı guvenılır mı guvenılmez mı ona karar ver ona gore boyle paranoya yap canım hatta guvenılmezse hıc paranoya yapma guvenmedıgın bırı ıle evlılık olmaz ... guvenılırse sen kendını degıstırmeye calıs cunku gıttıkce kotuye gıdersn ...

Okulda kantinde oturunca ne oluyor ki :53:
Bu adam akademisyen değil mi ya öğrencileri odasına gider soru da sorar. Sadece erkek öğrenciler mi soru sorabilir.
Biri rica eder yardımda eder. Kaldı ki araştırma görevlileri yar. doç.lar için paravan bizde okulda genelde araştırma görevlisi hocalarımıza danışırdık.
Sana inanamıyorum gerçekten canım ya inşallah bu saçmalıklardan kurtulursun.

şimdi uzun süre konuşmadıkya aklmda sürekli bunlar var,pazatesye kdr delirmezsem iyidir düşüne düşüne

gidip soru sorarlar normal özet olarak anlatabilir
orada önemli olan niyettir kızların niyeti başkaysa ya da nişanlının niyeti başkaysa bilemem
zaten mesafesini koruyosa sorun olmaz
anlamadıkları yerleri bi daha anlatması derken ne kadar sürede anlatıyo ki gidip bi saat anlatıyosa sürekli aynı kızlara rahatsız olursun da 5-10 dakka anlatması sorun değil
biz hocalarımızdan hiç görmedik böyle şeyler 5 dakka konuşup başlarından savarlar bence uğraşmazlar o kadar

kantinde oturmasında ne sakınca varki bizim hocalar da hep kantinde bizimle otururdu
rahatsızsan sen de yanlarına git otur

kötü niyeti değil ama onun iyi niyetini yanlış anlıyo olabilirler bilmiyorum
o gelenleri başaından savmaz çünkü elinden geldiğince yardım eder

şimdi uzun süre konuşmadıkya aklmda sürekli bunlar var,pazatesye kdr delirmezsem iyidir düşüne düşüne

kötü niyeti değil ama onun iyi niyetini yanlış anlıyo olabilirler bilmiyorum
o gelenleri başaından savmaz çünkü elinden geldiğince yardım eder

Ya bir akademisyenle berabersin bir akademisyen olmayı düşünüyorsun ve yazdıklarına inanamıyorum ben senin :53:
Yardım edecek tabi ki , o bir eğitimci .

lorena senı saskınlıkla okuyorum... ogrencıler gelecek gıdecek tabı adamın ısı bu ya yapma Allah askına... he nişanlın capkın, gelene gidene sarkan, ögrencıye kotu gozle bakacak biri ise anlarım senı ve kıskanclıgını.. ama sunu anlamam madem boyle biri ayrılmaman kabahat derim... hee yok ogrencı ıle hoca ılıskısını koruyabilen biri ise ne dıyebilirsin.. zaten adamın işi bu kapısına ''kız ogrencı gireemz '' mı yazıp asacaksın... kendıne zarar bu vesveseler.... guvenmıyorsan ayrıl zor olur belkı bugun ama yarın guven vermeyen bırı ıle evlenırsen daha cok uzulursun.... okudum tüm yorumları aslında ıyı adamdır ama bilmedıkelrınız var falan yazmıssın... bilmediklerimiz senı bu vesveseye sokuyorsa işin yaş boyle ceker durursun..suphe supheyı dogurur buyudukce buyur... sen once karsındakı ınsanı guvenılır mı guvenılmez mı ona karar ver ona gore boyle paranoya yap canım hatta guvenılmezse hıc paranoya yapma guvenmedıgın bırı ıle evlılık olmaz ... guvenılırse sen kendını degıstırmeye calıs cunku gıttıkce kotuye gıdersn ...

işi abi ki ama bunları neden mi kafama takıyorum?şu yüzden dedikodular hep bu yüzden çıktı çünkü erkeklere yardım edince sorularını çözünce bşy olmuyo ama kzlar gidince dedikodu alıp başını gidiyo,yani kimseyi başdan savan biri değil yardım ediyo v.s ama sonra konuşuyolar arkasından işte bunlarda bana geliyo,bilirsin okul ortamnı yılışık insanlarda var samimi olmaya çalışanlarda şte nisanlım karşılık vermiyo evt ama terslemiyoda onları mesela ben olsam notunu tekrar gzden geçirmememi isteyen bi öğrenci bana ya ama lütfennnn dese yada başka biri beni kantnde görüp ya hocam nerelerdesinizz siz geliyorum yoksunuz dese(bu saydıklarım en masum konuşmalar daha neler var) ben terslerim,o terslemiyo işte sadece normal ciddi konusuyo.yani bakıyorum yanımda sorun yok onunla derslere de gittiğim oldu v.s ama arkasından konuşulanlar... demek ki o fırsat veriyo diye düşündüm

Son düzenleme:
Back
X