Şu yazdıklarına yorum yapmak istiyorum lorena...
Öncelikle ben sevgilimin nereye gittiğine hiç karışmam. Yurtdışına da gidebilir, gitti de. Şehir dışına çıkıp gezebilir de. Gidiyor da hep zaten. Aklım onda hiç kalmıyor. Neden kalsın? Tabi ki anormal düşünüyorsun.
İstanbul'a gezmeye gitmesin de ne var ya ne olursun bana bunu söyle? Adam gezemez mi? Bir ömür evde mi otursun? Bu kadar bağnaz düşünme gözünü seveyim.
Bir tahmin mi? Adam gezmeye gidiyor. En doğal hakkı olarak... GEZECEKMİŞ. Ne olmuş?
Buna da cevap vermek istiyorum. Ben sevgilim de iki ay önce İstanbul'a gitti. Haftaya tekrar gidiyor. Orada arkadaşları, kuzenleri var. Gezmeye gidiyor. Sadece gezmeye... Ben şimdi İstanbul'u mu ateşe veriyim ne dersin?
Gezsin, sefası olsun. Bunda hiç bir problem yok.
Bende üniversitede öğrenciyim. Eyvahlar olsun! Hocalarımdan birine anlamadığım yeri gidip anlatır mısınız dediğimde sevgilisi/nişanlısı/eşi yanlış mı anlıyor acaba? Bu nasıl düşünce ya? Öğrenciiym ben öğrenci. O da eğitimci, akademisyen. Bana dersi öğretmek onun mesleği... Bana ödevimde yardımcı olmak onun mesleği gereği... Ne yapacak bu hoca? Bana dersimde ve ödevimde yardımcı olmayacaksa bu hoca neden hoca olmuş o zaman? Cinsiyetim bayansa, cinsiyeti erkek olan bir hocayla tek bir kelime etmemem lazım senin kafana göre o zaman. Üzgünüm ama ben bir dersimden iyi not alabilmek için çabalarım. Dersi öğrenmek ve ödevimi iyi bir şekilde yapmak için çabalarım. Hocanın sevgilisinin ya da eşinin kıskançlığı da umrumda olmaz. Burada önemli olan benim dersim... Yanlış bir şey yapmıyorum sonuçta.
tşkler cevapların için ama bende cvp vereyim.
elbet gidip soru sorucaklar,benim derdim kimse yanına gitmesin filan değil asla
biz bu konuda çok farklı şeyler yaşadık,birini anlatıyım kısaca kızın biri gidiyo anlamadığı yeri soruyo buda anlatıyo v.s sonra kız buna benimle ilgili sorular sormaya başlıyo,sonra bi yuandan da gelip bana bazı şeyler söylüyo,üstelik kız samimş olmasada arkadaşımdı tanımadğm biri de değildi..böyle çok olay yaşadık bu yüzden sürekli tedirginim işte gözümle onun yaptığı bşy görmesemde huzursuzum işte
Okulda çok sevdiğim erkek bir hocamız var. O kadar kültürlü ve yardımsever bir hoca ki bırak ders hakkında konuşmayı, hayattan,dünyadan,gündemden,kitaplardan,müzikten her şeyden konuşuruz biz onunla. Düşünceleri hoş, konuşmaları hoş. Kantinde gördüğümüzde de selam veririz halini hatrını sorarız. Notumuza itiraz edebiliriz. Odasında da oturabiliriz. Terslemez. Aksine fikir paylaşımlarını çok sever. Sürekli de ona akıl danışırım. Ama yani ne o bana asılıyor? Ne de ben ona... Senin şu yaptığın yoruma bakarsak ben hocasına yılışan biriyim öyle mi? Kusura bakma ama bu nasıl itham? Saçmalama kendine gel yahu. Çirkin şeyler söylüyorsun.
ama bazı öğrencilerin yaptığı daha çirkin,anlatmışsın işlte ne güzel gidiyoruz konuşuyoruz v.s diye bunu yanlış yorumlayan kızlar oluyo işte.herkesi suçlamıyorum ben bazılarından bahsediyorum onlarda ben ne kdr güvensemde mide bulandrmaya yetiyo
Eve gelen hemşireyi takacak kadar işsiz değilim. Bence senin işin gücün yok fazla boş kalmışsın. Kafanı yoracak bir şeyler bul. Benden sana tavsiye.