anlattıımda gülmeyen hiç kmse olmamıştı ;) :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi seda_17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seda_17

Ziyaretçi
Köyün birinde bir deli kızla annesi beraber yaşıyorlarmış.Bu deli kız bir gün yine o köyde giyilen eteklerden birini giymiş ve ormana gitmiş.Ormanda iki tane siyah takım elbiseli , ellerinde bir çanta olan adamlara rastlamış.
Adamlar bizim deli kıza ' sen şu uzun ağaca çık in biz sana bu çantadaki bütün paraları vericez ' demişler. Kız da ağaca çıkmış inmiş almış paraları gitmiş annesine olnaları anlatmıııış :)
Annesi demişki ' kızım sen naaptın , delimisn sen , niye çıktın ağaca ? Onlar senin k.lotunu görmek için ağaca çık demişler ' demiş.
Kız da demişki ' anne ben delimiyim onlara k.lodumu göstericem , k.lodumu çıkardımda çıktım ' demiş :)

umarım gülmüşsünüzdür sizde :)

sabah sabah çok güldüm emii:roflol::roflol::roflol:

canım benim yeşekkürler allah bizi şeytana uydurupta para için ağaca çıkanlardan etmesin.amiiiiin

çok güzel:lepi::sm_cool::roflol::roflol:

gülmeyip te nedelim çok komikti...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla deli kiz baya akilliymis

çok akıllı valla anasıda deliymiş harbiden :roflol:

: ) :) :) gercekten komik..tam gülüyodum sokakta bi serseri diyooooop diye bağırdı gece gece noluyo diye çıktım pencereye hemen çatlarım yoksa meraktan...baktım 4 serseri..nolcak ki başka..ha bi de çanta boş olsaydı ya ..bi kere göstermiş para vermişler...2 kere gösterse başka ne vercekler?? :) ben biliyomda söylemem :)

beyendiynize sevindim kızlar :)

Allah kimseyi akıldan etmesin ... iyi düşünmüş ama adamların iki çanta para vermeleri lazım......

çok güzel ya valla süpermişşşşşşş saol kız moralim bozuktu iyi geldi.

eee adı üstünde deliii :roflol:

:)) aynen öyle delidir ne yapsa yeridir :))

allah iyilini versin....deli işte...aklınca akıllılık yapmış....çok güzeldi...emeğine sağlık...

:roflol::roflol::roflol::roflol::lepi: süpermiş ya çok güldüm bayıldım hatta :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…