Bugün öyle aklıma takıldı belki bir. Bilen vardır diye burdan bi sormak istedimıçeride sıkılmış futbol oynuyorlar:)
Bir doktora danışsan canım
Muhtemelen hıçkıriktir bahsettiginiz anne karninda da oluyor duzenli bi sekilde ve kisa suruyor
Bizimde çok başımıza gelirdi
Herkes bilgili olmak zorunda mı? Belki ilk hamileliği, belki bir önceki hamileliklerinde böyle durum başına gelmedi. Demek ki bilmiyor kadın, neden hemen böyle diyorsunuz ki.27 haftalık hamilesiniz ve bu olana şaşırıyor musunuz?
27 haftalık hamilesiniz ve bu olana şaşırıyor musunuz?
Hıçkırıyor çok güzeli eskiye gittim geldim bi an oğlumda olmadı ama kızımda çok olurdu bu durum korkulacak bi durum yok sağlıkla gelsin insallah bebeginizzEvet düzenli kalp atışı gibi pıt pıt yapıyor ama hissediyorum tekme gibide geliyo ama bu kadar düzenli tekme atamazlar diye de düşünüyorum
Yalanci kasilmalar olabilir. Eger oyle ise haftaniz cok erken mutlaka danışın doktorunuza.
Böyle yazdiginiza şaşırıyorum bende27 haftalık hamilesiniz ve bu olana şaşırıyor musunuz?
Herkes bilgili olmak zorunda mı? Belki ilk hamileliği, belki bir önceki hamileliklerinde böyle durum başına gelmedi. Demek ki bilmiyor kadın, neden hemen böyle diyorsunuz ki.
Sorun değil bende anlamadım yani, burası "kadınlar kulübü" adı üzerinde kadınlar. Kadınlarla alakalı her türlü şeyi sorabiliriz, sizde sormuşsunuz laf sokmaya hiç gerek yoktu yani.Bu yoruma bende çok şaşırdım bilmedigim için soruyorum zaten hemen laf sokma derdinde oluyo bazıları ilk hamileligim bilsem zaten sormazdım sizede teşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?