Anlayamadıgım tekme şekli

Ritmik şekilde pıt pıt ediyor ve birden başlayıp birden bitiyorsa, genelde de 30 saniyeden uzun sürüyorsa hıçkırıktır içiniz rahat etmezse kontrolünüzde doktorunuza danışırsınız.

Akşamın bu saatinde doktorumu arayamadım burada deneyimli anneler var diye sormak istedim :) hıçkırık olayını duymuştum ama hiç aklıma gelmedi açıkçası gerçekten hıçkırıksa eger bu çok tatlı bi olay :))

Kesinlikle çok tatlı oğlumda çok yaşadım. Babasıyla birlikte sayıyorduk kaç kez hıçkırdığını. Ve onu hıçkırırken hayal etmek beni inanılmaz keyiflendiriyordu

Ayy bu bebikler anne karnında birde hıçkırıyor mu ya çok tatlııığğ

Ben de bir şey sorabilir miyim
Hep tekmeliyorlar mı gün içinde nasıl bi duygu anneler
Millet 20. Haftasına varmadan hissediyor bu tekmeleri, ben anlamadım :) 26 haftalık hamileyim, ilk hamileliğim, en güzel yanlarından biri bu tekmeleri hissetmek. Başta içerde dalgalanma gibi bir histi, gün geçtikçe kuvvetleniyor. Hareketler, tekmeler annenin kalbine mutmainlik veriyor. Bebişimiz içeride ve hayatta diye içimiz rahat ediyor. Hissedemedigim zaman acile gittigim çok oldu çok güzel bir duygu. Rabbim isteyen her kadına hayırlısıyla nasip etsin :)

Herhangi bi sancım yok sadece 1 dk kadar sürüp geçiyor sonra normal şekilde tekmeleri devam ediyor
Benimde olmuyordu. Sanki bir anligina toplanip gevsiyor gibiydi meger yalanci sanciymis. Doktorum aci esigin cok yuksek demek ki demisti. Siz doktorunuza danışın mutlaka.tedbiri elden birakmayin.

Benimde olmuyordu. Sanki bir anligina toplanip gevsiyor gibiydi meger yalanci sanciymis. Doktorum aci esigin cok yuksek demek ki demisti. Siz doktorunuza danışın mutlaka.tedbiri elden birakmayin.

Mesaj attım bakalım inşallah cevap verir diye düşünüyorum

Ay hickiriyorlardir annesi ikiz bir de ya cok tatli Rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Peki sonra ne oldu doğum mu oldu merak ettim

Hıçkırık ben soda içinde benim oğlanı hıçkırık tutuyor mesela deliriyor

Hemen doktora gider misiniz ama iyi bi doktora tek tek ikisinin de eşine baksin lütfen. RISKLI gebelik uzmani doktor seçin ayni tekme seklinden 4hafta sonra doğum yaptim 30 haftalik.Ikiz gebelikte cok dikkat etmelisiniz sagsalim kucaginiza ikisini de alın insallah burda sormakla olmaz bu iş.

Amin inşallah. Bakalım doktoruma sordum cevap bekliyorum hayırlısı olsun inşallah

Herkes yazmış ama bende yazicam hıçkırık :)))

Ayrintili ultrasona girdinmi canim nerede girdin

Doktora gittim doktor normal artık bu aylarda hıçkırık tutuyo bebekleri dedi bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Ayrıntılı ultrasona girdim daha önce ordada problem yoktu
Ben kararsiz kaldim arintili ultrasona girmekte korkuyorum Olumsuz birsey cikar diye. Sence girmelimiyim

Ben kararsiz kaldim arintili ultrasona girmekte korkuyorum Olumsuz birsey cikar diye. Sence girmelimiyim

Bence girmelisin benim ilk gebeligim oldugu için girmeyi özellikle istedim bebegin herşeyine bakıyorlar a dan z ye aklında soru işareti kalmıyor allah büyüktür hiç bi sorun olmaz inşallah ama girmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…