Anlayamadım? Anlayan var mı?

Bence sizin ona değer verdiğiniz kadar o size değer vermiyor. Bir şey yapıp çağırmasanız, çok da umrunda olmayacak inanın bana. Kendi kendinize sinir olduğunuzla kalacaksınız. Bir de sanırım siz onu yakın arkadaşı olarak görmüşsünüz, o sizi görmemiş olabilir. Siz bundan nasıl emin oluyorsunuz? Yani yakın arkadaş olduğunuzdan?

Bir de sadece merak ettiğimden soruyorum, bir yakınınız için puset almanız acaba ona ters mi geldi? Teklif eden taraf siz misiniz? Hayır diyemediyse eğer, belki de sizden bu nedenle soğumuştur. Çaktırmadan kopmak istiyor da olabilir. Ki bu da -yani sizi çağırmamak- çok güzel bir sebep olabilir bakın.

Merak ediyorum tabi ki ama bu olaydan biraz zaman geçti ve şimdi sormak abes mi olur diye düşündüm. Keşke o anda sorsaydım.
Bence şimdi sorman daha iyi aradan da zaman geçmiş sular durulmuş... yani sakin bi şekilde ne zamandır aklımda soracağım ama bi türlü soramadım Doğum gününe neden çağırmadın bişey mi olmuştu o ara diye açıkça sorun çekinecek bişey Yok ben tekrar diyorum arkadaşınız belli ki ya çok içten pazarlıkçı yada size kırılmış bi konuda

Sadece aile ici yapilmis olabilir.
Ben de oglumun her dogum gununu aile ici kutladim simdiye kadar arkadaslarimi hic cagirmadim.
O yuzden kirilacak bir sey yok.

Iyyy iki yüzlü bir insan tipi daha en tehlikelileri uzak dur dedim. Hem her hafta sonu seninle takılacak hem gündüz puset alma işini seninle görecek hem yaninda akşam ki hazırlık için konuşacak ama sana belli etmeden! Pes pes . Bu kadar saf olma ben çok çektim saflığım yüzüden boooyle iki yüzlü insan kiliklilardan. Ha olayin yanlış anlaşılma ihtimali var .O zamanda duruma biraz daha genel bakacaksın. Daha önce de bana böyle birşey yaptı mi. Hiç ondan endişe ettiğim oldu mu diye. O zaman meydana çıkar işin asli

Belki sadece aileleri cagirmistir. Sizi de davet etmedigi icin bahsetmemistir dogum gununden. Su garip organizasyonlari hic sevmiyorum,onu cagir bunu cagirma,cagiranlarin memnun kalmamalari. Her tarafi sakat. Ben de ailemle kutluyorum sadece. Kimseyi cagirmiyorum

Yaklaşık 10 yıllık arkadaşız. Hiçkimsenin hatta ailesinin bile yanında olmadığı kötü zamanlarda yanındaydım. Hem de yakın bi zamana kadar. Aileleri karı koca olarak almanyada. Ve ilk zamanlar inanın çok desteğim oldu. Çocuklarına da hep baktım, ev temizliklerimize kadar yaptık birbirimizin. Çok çok yakın bir komşu gibi düşünün.

Hayır o sebep de olamaz. İhtiyacı olan bir arkadaş vardı ben bahsetmiştim o da bendeki duruyor ben veririm demişti.

Yani bunca samimiyet ve bu hareket hala şoktayım ve karar veremiyorum.

İşte tüm oklar ikiyüzlü olduğunu gösteriyor ama daha önce de böyle birşey olmadı. Ben anlayamadım...

Sadece aile ici yapilmis olabilir.
Ben de oglumun her dogum gununu aile ici kutladim simdiye kadar arkadaslarimi hic cagirmadim.
O yuzden kirilacak bir sey yok.

Ben çağırmamasına değil gizlemesine anlam veremiyorum. Ben de aile içi yaptım ama rahat bir şekilde ona söylemiştim önceden. Gizlemek soru işareti bırakıyor. Çünkü en yakın arkadaşlarımdan biri. Hatta dost dediğim bir insan. Bu gizem niye?

Aynı gün beraberiz akşam kutlama var en ufak bahsi geçmiyor. Ki büyük ihtimal başkaları da vardı.

Bariz bir sekilde senden saklamis
Ayni gum bulusmussunuz ve aksami dgunu oldugundan bahsetmeliydi.

Cagirmak istemedigi icin de saklamis.

Aile arasi bir kutlama degilse haklisin.

Ben olsam..mutlu yillar canimm..vs yazar, kendi kutlamalarimiza da asla cagirmaz , yilbasi kutlasini bir sekilde iptal eder sonra da araya mesafe koyarim.

Alkis.
Herseyi zaten ozetlemissin.

Bilmedigin tek sey; aslinda dost degilsiniz
Hemen mesafe
Yilbasini da iptal et bence

Alkis.
Herseyi zaten ozetlemissin.

Bilmedigin tek sey; aslinda dost degilsiniz
Hemen mesafe
Yilbasini da iptal et bence

İçimdeki ses de bunu söylüyor.

Aile içi değilse haklısın demişsiniz. Aile içi de olsa yine de söylemesi gerekirdi di mi? Yani ben yanlış mı düşünüyorum? Saklaması ne olursa olsun yersiz?

Ya bende kızıma 2. Yas dogum gunu yaptık herkesı cgırmak ıstedım ama cagırmadım neden mi hediye almak zorunda hıssederler ayıp olur dıye..
Annemler kvler dayımlar vardı. Kuzenımı bıle cgırmak ıstedım sonra bu hedıye beklerler dusuncemden dolayı cagırmadım..
Aslında ayıp mı ettım ama cıdden ıcımden gelen kocaman dogum gunu yapmak her sene
Arkadasında benım gıbı dusunmus olabılır mi

Sanmıyorum çünkü daha önceki oğlunun her d.gününe çağırdı ve aile içi vs yaptığını hiç görmedim bu tür günlerini. Ben de hepsine gitmiştim bu arada.

Keşke öyle ince düşünen biri olsa :))

Aile içi değilse haklısın demişsiniz. Aile içi de olsa yine de söylemesi gerekirdi di mi? Yani ben yanlış mı düşünüyorum? Saklaması ne olursa olsun yersiz?

Tabii ki.
Aile ici de olsa insan bahseder.

Yani ben.olsam 40 kat yabanci bile olsa..aksama da dguhu kutlamamiz var ..derim nolcak ki?

Hele ki yakin arkadasima?!

Kesinlikle samimiyetsiz arkandan is cevirecek bir tip.
Tavrini koy
Bazi insanlara da hatali olduklarini soylemek ya da gostermek lazim ki hatalarini anlasinlar
Hep idare niye?

Aynen. Yılbaşında görecek zaten kesin emin oldum artık. Ben de sizin gibi düşünüyordum ama kesin emin olamıyordum. Ben mi fesatlık yapıyorum diye... Teşekkürler fikrinizi paylaştığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…