Anlayamadım? Anlayan var mı?

Önceki özel günlerde davet ediyordu.

O zaman neyin tribini atıyorsunuz anlamadım. Demek ki aile arasında bir kutlama.

Her özel günde birlikte olacaksınız diye bir kaide yok.

Benim arkadaslikta en önemsediğim konu alıngan olmamaları. Alıngan kişilerle arkadaşlık sürdürmek çok zor.

oo, en küçük yanlışı görünce sormadan, öğrenmedem silerim...al gülüm, ver gülüm dünyası diyorsunuz.

Bir doğum günü altı üstü ya,acayip hırslanmışsınız.

Birtek bu olay değil tabi ki siz burda yazdığımla değerlendiriyorsunuz haliyle.

Bu biraz son nokta oldu.

Birtek bu olay değil tabi ki siz burda yazdığımla değerlendiriyorsunuz haliyle.

Bu biraz son nokta oldu.
En güzeli açık açık konuşmak. Benim çok samimi bir tane arkadaşım var, çok pis kavga ettiğimiz de olur, ama hayatta arkasından kurmam, onun ile ilgili acabalarım, şüphelerim olmaz. Rahatsız eden birşey olsa, direkt yüzüne söylüyorum çünkü. Bir yanlış anlaşılma olduysa da o zaman düzetlmiş oluyoruz.

Hee rahat kendimi ifade edemediğim insana da biricik dostum demem zaten. O zaman yok şunu yapmadı, bunu dedi de bana dert olmaz hiç. Aldığım kadar verdiğim bir ilişki olur sadece. Takmam eksik kalanı.

Burada tam yazamıyorum ama aile arasında değil çok çok büyük ihtimal. Zaten emin olmadığım için konu açtım :)

Burada tam yazamıyorum ama aile arasında değil çok çok büyük ihtimal. Zaten emin olmadığım için konu açtım :)

Bende diyorum ki ,başka özel davetlerde davet etmişse bunda da etmemiş hepsi bu.

Başka bir arkadaş vardır , yoktur davet sahibinin kararı. Her özel anlarında yanında olmanız şart mi arkadaş olunca.

Olasiliklar uzerine bos yere caninizi sıkıyorsunuz. Sosyal medyada gordum, dogum gunu kutlu olsun. Saglikli mutlu yaşlar dilerim deyin. Birakin aciklamayi o yapsin. Kusura bakma seni de cagiracaktim ama su su sebepten dolayi cagiramadim desin. Ondan sonra siz nasil davranmaniz gerektigini dusunursunuz. Kalabalik olup olmadigini bilemezsiniz. Kalabalik olsa bile belki esinin is yerindeki arkadaslaridir ve esi sadece o kisileri cagiralim demistir, bilemezsiniz. Belki de sizlerle ayri bir dogum gunu de yapacaktir. Tek derdiniz bu olsun, bos verin. Dunyada o kadar cok uzulecek sey var ki. Yuvanizda huzurlu ve mutlu iseniz gerisini bosverin. Uzduysem ozur dilerim ancak yasadiklarimdan ogrendigim tek sey saglikli isem ve yuvamda huzurlu isem gerisi onemli degil. Hayatimiza bir suru kisi girer ve cikar. Hepsi sonsuza kadar hayatimizda kalacak diye bir kural yok. Ne guzel bebeginiz var. Mis gibi koklayin, onun buyumesine tanik olun. Allah evladinizi size bagislasin. Gerisini bosverin. Sevgiyle kalin.

Bende diyorum ki ,başka özel davetlerde davet etmişse bunda da etmemiş hepsi bu.

Başka bir arkadaş vardır , yoktur davet sahibinin kararı. Her özel anlarında yanında olmanız şart mi arkadaş olunca.

O zaman zor zamanlarında da o başka arkadaşları çağırsın ne diyeyim.

Zor gün dostu kavramına inanmıyorum ben zor gününde insanları sömürüyorlar duygusal açıdan arkadaş diye .iyi günün de de bizi çekemiyor gözüyle bakıyorlar.

sadece aileleri çağırmış olabilir
size söyleyince gelirseniz karşı taraf belki sıkıntı çıkarır diye düşünmüş olabilir
bence fotoğraflarda arkadaş vs. yoksa abartılacak dert edinecek bir konu değil

Farklı düşünüyoruz. Ne yazarsam yine kendi tarafınızdan düşüneceksiniz.

Ben tirip atan arkadaşları hayatımdan çıkarıyorum. Her özel günüme çağırıp bir kacina cagirmadim diye şüpheye düşerse, arkasını karistirirsa çıkarırım hayatımdan.

Karı koca değilsiniz, ana baba değilsiniz. Hepi topu yakın arkadaş.

Bu kadar trip bu hayatta artık çekilmiyor. Rahat , anlayışlı insanlarla doldurdum etrafımı. Hayatım yükü zaten ağır.

Doğrudur.

Doğrudur. Ben de bu seferinde ona aynısını yapmayı düşünüyorum zaten. Böylesi daha rahat haklısınız.

Haklısınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben zaten farklı fikirler duymak için açtım konuyu. Çünkü bazen içinde olduğumuz durumu göremiyoruz.

Çok teşekkürler. Vardır bir sebebi mutlaka herşeyin. Sevgiler benden de...

Puset almak için d.gününün gündüzünde buluştuk ve bana aynı günün akşamında d.günü olduğunu söylemedi :)

Çocuğuna doğumgünü organize ederken gündüz fellik fellik avm mi gezdi?
Vay arkadaş bizim telaşımız haftalar önce başlıyor neyi nasıl yapsak diye. Ne becerikli kadınlar var

Evdeki düzeneği kim kurdu? Demek ki yardım edenleri vardı. Ve içimden bir his bu kişi eşi veya annesi değildi diyor..

Bence biraz mesafe koyun. Mutlaka anlayacaktır. Sorarsa ne alâ. Sormazsa demek ki o kadar samimi ve içten değilmiş..

Bende öyle düşündüm

Evet zaten arkadaşı telefon etti evden ve o da onlar akşama kalsın gibi bir laf etti. İşten arkadaşlarından 2si evdeydi. Ben bunu sonradan uyandım.

Mesefe koydum birkaç kez beni aradı ama konuşmak gerçekten içimden gelmedi. Kısa kestim. Öyle kaldı mevzu.

İşin kötüsü yılbaşı programı yapmış eşlerimiz. Şu an yılbaşına ne yapıcam diye düşünüyorum...

Bende öyle düşündüm

Konu sahibi parçaları birleştirmekte zorlanmayacaktır. Zira doğumgünü kutlayan biri sosyal medyaya foto koyuyorsa ve bu fotoda sadece çekirdek aile varsa, başka kimseler yoksa illaki bir şey gizliyordur.
Ben sosyal medyayı aktif kullanmadığım sürekli foto paylaşmadığım halde kendi fotomuz ile toplu bir fotoğrafla da gelenlere teşekkür etmiştim..

Ortada bariz bir içten pazarlık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…