Anlayamadım? Anlayan var mı?

Sizden saklıcak olsa İng.da paylaşmaz bikere.
Belliki aile ici.
Ay zaten su 1 yas dogumgünü dünyanın en sevimsiz seyi ya
O çocuk durmaz,zaten sabilerin biseyden anladığı yok.
Her kafadan bi ses.
Resim çekme telası ayhhh
İyiki cagurmamıs derim ben olsam

Ben de böyle düşünüyorum. Burada anlatamadığım birkaç ipucu da var. Bu arkadaş normalde kare kare atar mesela. Ne diyeyim kendi bilir

Yani gaz vermek istemiyorum ama sizin konduramadığınız şey şu ki ortada ciddi bir ayıp var.
Çağırmazsa çağırmasın tabi ki ama neredeyse yediği içtiği ayrı gitmeyen kişiye bahsedilebilirdi..

Birisi yazmış sizin bebeğiniz ilgi çekmesin diye çağırmamıştır diye. Ama bu da çok saçma bir düşünce zaten..
Yani neresinden tutsam elimde kalıyor..

Ben tavır koyar sanırım aramalarına bile çok sonra dönerdim.
Ona söz verdiğim gün son anda iptal edip başka bir arkadaşla gezer bunu da belli ederdim..

Ay ne meraklısınız yahu başkalarının planlarının içinde olmaya.
Bu kadar alınganlık iyi değil.

Ne alaka? En yakınım dediğiniz en kötü günde dahi yıllardır birlikte olduğunuz insan sizi istemiyor özel bir gününde. Sonuçta kimse d.günü için gitmiyor hatır denen birşey var.

Ben de işin içinden çıkamadım. Ne düşünsem elimde kalıyor. Evet ben de yılbaşında ona aynısını yapmayı düşünüyorum. Sindiremiyorum.

Olay d.günü değil aile içi de olsa bahsedebilirdi. Benim takıldığım nokta bu.

Bizim de eşinin ve benim işi gereği çok tanıdığımız var ve kızımın doğumgününü evde yapmak istediğim için beş aile çağıracağım şimdi tutupta evimde 15 aile ile de Doğum günü yapamam anlayış lazım

Ama ben onun en yakın arkadaşıyım :) daha doğrusu öyle sanıyordum.

Demek ki yakın arkadaşı değilmişsiniz.Allah aşkına kimseye gereğinden fazla değer vermeyin sonu böyle oluyor hep.Hep derim mesafe önemlidir diye.En azından böyle sebeplerden dolayı üzülmüyorsun

Demek ki yakın arkadaşı değilmişsiniz.Allah aşkına kimseye gereğinden fazla değer vermeyin sonu böyle oluyor hep.Hep derim mesafe önemlidir diye.En azından böyle sebeplerden dolayı üzülmüyorsun

Evet. Bundan sonra mesafemi koydum zaten. Demek ki anlamam için bir sebepmiş bu da...

Aynen bunu yapıyorum.Eltim arkadaşlarını çağırır eve gün filan yaparlar beni çağırmazdı.Geçenlerde bende arkadaşlarımı çağırdım.Yüzsüz yüzsüz bana dedi ki bizde davetlimiyiz.Hayır dedim.Bozuldu tabi ama çok umurumda değil.

Sanırım arkadaşınız bişeye alınmış siz farkında değilsiniz. Bariz bilerek çağırılmamışsınız ama görmeniz de sağlanmış. Ayrıca tek bir foto koyarak da sizi merakta bırakmak istemiş. Aslın da tek bir foto koymasının nedeni sizinle arasını tam bozmamak eğer koysaydı sizin kırılacağınızı üzüleceğinizi ve arkadaşlığı keseceğinizi biliyordur. Sizinle arkadaşlığı kesmeden içten pazarlıklı bi şekilde devam ettiriyor arkadaşlığa başka açıklaması Yok bence.
Benim de oğlumun Doğum günü Mevlüt felan olduğunda en yakın arkadaşımı önceden yardıma çağırırım. Samimi arkadaşlarımı muhakkak çağırırım çağırmadığım insanlar zaten çok yakınım değildir.

Üstelik gündüz görüşmüşler aile arasında olsa söylerdi kutlama yapılacağını .

Aile arasında olabilir ama laf arasında kutlayacağız diyebilir. Belki de ailesi onlara sürpriz yapmıs olabilir

Evet ben de aynısını ona yapmayı düşünüyorum. Madem öyle ben de böyle devam ettiririm...

Evet ben de aynısını ona yapmayı düşünüyorum. Madem öyle ben de böyle devam ettiririm...
Evet çağırmayın ama artık eskisi gibi de görüşmeyin yada en güzeli arayın sorun merak etmiyor musunuz neden böyle yaptığını çünkü normal değil durup dururken olacak bişey değil bu

Evet çağırmayın ama artık eskisi gibi de görüşmeyin yada en güzeli arayın sorun merak etmiyor musunuz neden böyle yaptığını çünkü normal değil durup dururken olacak bişey değil bu

Merak ediyorum tabi ki ama bu olaydan biraz zaman geçti ve şimdi sormak abes mi olur diye düşündüm. Keşke o anda sorsaydım.

Bilerek çağırmamış. Bence ya resmin altına yorum yap hayırlı olsun diye ya da sen de bir şey yap ve onu çağırmayıp her yere koy resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…