Anlayamadım gitti, bir fikir lütfenn!

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
Herkese iyi akşamlar,
'Sevgili olmadan birliktelik' adlı konumu bilen bilir bayanlar. Sorum o beyle ilgili
2 Aydır falan görüşüyoruz onunla. Cok sık buluşma fırsatımız olmadı ama mesajlaşarak iletişimdeydik. bir 'günaydın'la kalsa bile hergün yazışıyorduk.
Ama 3 haftadır hic görüşmüyoruz. Bi türlü görüşemedik neden bilmiyorum. Aslında bi taraf cok istese görüşürdük gayet ama olmadı.
Dediğim gibi iletişimimiz kopmamıştı. Ama iki hafta kadar önce bi anda kesildi. günlerce yazışmadık. Neredeyse 1 hafta hic konuşmadık.
Sonra ben 'napıyosun nası gidiyo' diye mesaj attım.iyidir şöyle böyle konuştuktan sonra bana ' bence daha fazla görüşelim ve konuşalım:) ' yazdı. bende 'bencede:)' dedim. ( zaten başka ne cevap verilirki dimi? Mesajın içeriği güzel ama cok samimi değil.) ben şehir dışındaydım dönecegim günü söyledim uygun bi günde görüşelim diye kararlaştırdık

Ama bu konuşmadan sonra tekrar kesildi konuşma. Günlerdir konuşmuyorduk yine. Dün gece ben yazdım tekrar napıyosun diye. İzinli oldugunu ailesinin yanında şehir dışında oldugunu söyledi. Bende 'peki:) artık konuşmucakmıyız?' Dedim. Oda acıklama yaptı ailemin yanındaydım cok yazamadım falan dedi(hic yazmamıştı 1 hafta) 1-2 dakika sonrada 'ayrıca cook değerlisin' yazmış.
Sevindim cok.
acaba tarzı mı böyle adamın ya. Nadiren güzel şeyler söylüyor.
Mesela benimde mizacım soğuktur. Cokk zor alışırım canım cicim olabilirim.
Acaba öyle mi buda. :/ yoksa benden mi sıcaklık bekliyo. Bu sözlere karşılık mı bekliyo napıyo?
Yazmasammı artık ben ne dersiniz? Bilemedim. İlk defa böyle birini tanıyorum. İlk defa böyle bir ilişki yaşıyorum

Yaşlar kaç?
Burcu ne?

Benim için ilişki ya başlar ya da başlamaz. Başlamak üzere olan bir ilişki de bu kadar uzatilmaz. Tabi ne istediğinizi tam anlayamadım sevgili olmak mı istiyorsunuz yoksa sadece takılmak mı? Eğer sevgili olmak gibi bir niyetiniz yoksa hareketleri normal geldi bana.

fuckbuddy'lik müessesine göre adam gayet normal davranıyor. Yok, ben adam gibi ilişki istiyorum diyorsanız siz yanlış davranıyorsunuz.

Cok görüsmek istese bir hmle yapardi yani görüsürdü elbetde. Ama adam belliki sadece takiliyor belkide sizden sıkildi belkide karekteri öyle

İyi de yaşadığınız şey fb lik zaten duygusallık olmayan bir şey.
Adam buna göre normal davranıyor,sen konuşmak görüşmek ilgi istiyorsan yaşadığın şey yanlış.

İyi de yaşadığınız şey fb lik zaten duygusallık olmayan bir şey.
Adam buna göre normal davranıyor,sen konuşmak görüşmek ilgi istiyorsan yaşadığın şey yanlış.
İyide fb denilen şey iki insan sadece seks konulur seks için konuşur seks planı yapar bu kişilerin dışarıdada ilişkileri oldugu falan olur. Öyle bişey değil mi fb.
Ama bizde duygusal giden birşeylerde var.
Bide ben adama trip atmadım kızmadım küsmedim hic. Daha ilk defa 'artık konuşmucakmıyız:)' diye bir mesaj attım. Onada gülücük mülücük koydum yani. Bana değerli oldugumu söylemesi gerekirmiydi sırf cinsellik için. Zaten öyle demeden öncede yaşadık bişeyler. Gerek yok bence baskıda yapmadım.

Adam size 'çok değerlisin' demiş.
O bile çok, kusura bakmayın ama ne bekliyordunuz?
Öyle ilişkiye böyle muamele bence normal..

Burda öğrendim fb olayını da,ne ilişkiler var

Kendini malzeme etme derim ben birak gitsin öyle sey mi olur

Adam size 'çok değerlisin' demiş.
O bile çok, kusura bakmayın ama ne bekliyordunuz?
Öyle ilişkiye böyle muamele bence normal..

Burda öğrendim fb olayını da,ne ilişkiler var
Gün gün an an yazmamama ragmen nasıl bir ilişki oldugunu lank diye yapıştırmışsınız.
Fazlaymış böyle ilişkiye peh

Adamın hiç sallamadığı belli,kusura bakma
Değerlisin demekle değer verilmiyor.Bunu göstermiyor hiç. Değer vermiyor sadece birşeyler yaşıyorum diyerek kaçırmayayım mantığıyla hoş konuşuyor o kadar.

Kusura bakma klasik umursamayan ama elinde tutmaya çalışan bir erkek sözleri fazla abartıp inanmışsınız.

Yaşadığın ilişki biçimi için demiyorum bu arada.Farklı algılama.Ama önemsese ilgilenir yazar çabalardı. yerinde olsam büyütmezdim bu sözleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…