- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
- 18
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Ya fuckbuddy oldugumuzu düşünmüyorum ben pek nedenseSevgili olmadan birliktelikten kastın cinsellik ise adamdan sevgi, ilgi beklememek gerekir. F*** buddy'liğin altın kuralı bu; duygusal bağlanma olmaz zaten.
Ben 25 o 27 ben aslanımda. Onu bilmiyorumYaşlar kaç?
Burcu ne?
Nasıl bilmiyorsun cık cık cık.Ben 25 o 27 ben aslanımda. Onu bilmiyorum
Şimdi o zaman siz nesiniz?Ya fuckbuddy oldugumuzu düşünmüyorum ben pek nedense
İyide fb denilen şey iki insan sadece seks konulur seks için konuşur seks planı yapar bu kişilerin dışarıdada ilişkileri oldugu falan olur. Öyle bişey değil mi fb.İyi de yaşadığınız şey fb lik zaten duygusallık olmayan bir şey.
Adam buna göre normal davranıyor,sen konuşmak görüşmek ilgi istiyorsan yaşadığın şey yanlış.
Gün gün an an yazmamama ragmen nasıl bir ilişki oldugunu lank diye yapıştırmışsınız.Adam size 'çok değerlisin' demiş.
O bile çok, kusura bakmayın ama ne bekliyordunuz?
Öyle ilişkiye böyle muamele bence normal..
Burda öğrendim fb olayını da,ne ilişkiler var
İyide fb denilen şey iki insan sadece seks konulur seks için konuşur seks planı yapar bu kişilerin dışarıdada ilişkileri oldugu falan olur. Öyle bişey değil mi fb.
Ama bizde duygusal giden birşeylerde var.
Bide ben adama trip atmadım kızmadım küsmedim hic. Daha ilk defa 'artık konuşmucakmıyız:)' diye bir mesaj attım. Onada gülücük mülücük koydum yani. Bana değerli oldugumu söylemesi gerekirmiydi sırf cinsellik için. Zaten öyle demeden öncede yaşadık bişeyler. Gerek yok bence baskıda yapmadım.
İyide fb denilen şey iki insan sadece seks konulur seks için konuşur seks planı yapar bu kişilerin dışarıdada ilişkileri oldugu falan olur. Öyle bişey değil mi fb.
Ama bizde duygusal giden birşeylerde var.
Bide ben adama trip atmadım kızmadım küsmedim hic. Daha ilk defa 'artık konuşmucakmıyız:)' diye bir mesaj attım. Onada gülücük mülücük koydum yani. Bana değerli oldugumu söylemesi gerekirmiydi sırf cinsellik için. Zaten öyle demeden öncede yaşadık bişeyler. Gerek yok bence baskıda yapmadım.
Kesin başaktır ahahaYaşlar kaç?
Burcu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?