Anlayamadım..

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Kızlar ben bir suredir bebegim olsun diye tedavi gordum cok sukur yeni hamileyim.

Esimin ablasi da bu durumu biliyordu hamile oldugumu ogrenince esim ablasini arayıp haberi vermis ablasi gulme krizine girmiş. Sonra beni aradi ablasi esimle knustuktan snra hamile oldugunu soyledi simdi gul gul aklim gitti dedi. Ben de aklin neden gitti ki diye sordum. Cok istiyordun ya dedi. Sonra ben sustum o an o kadar mutluydum ki takamadim bile ama simdi dusununce anlayamıyorum. Ve icimde kaldi bu şimdi konuda kapandi gitti.

Ben mi abartiyorum ki acaba hassaslastim biraz bu aralar.. Iyi niyetle mi denmistir sizce ?

normalde her konuya bir kaç farklı "belki şöyle olmuştur" yorumu yapabilirim
bu konuya yapamadım
hakikaten anlamlandıramadım yani

cok afedersiniz heralde densiz gorumceniz gozunun onune cocuk nasil yapilir onu getirdi sonundada oldu diye kendi kendine aklinca gulmeye basladi .bu arada cok tebrikler insallah anali babali buyur allah olmayanlarada nasip etsin :)

cok afedersiniz heralde densiz gorumceniz gozunun onune cocuk nasil yapilir onu getirdi sonundada oldu diye kendi kendine aklinca gulmeye basladi .bu arada cok tebrikler insallah anali babali buyur allah olmayanlarada nasip etsin :)
Su ana kadar gelen tek ihtimal buydu. Kendi de evli ama çocuğuda var Allah bağışlasın küçükde degil ogretmenlik yapiyor garip.. Amin teşekkür ederm canm

Neden guldugunu si bizden daha iyi anlarsiniz aslinda. Normalde gayet akli basinda biriyse mutluluktandir. Ki mutlu olmali sizi sevmiyoraa dahi kardesinin mutlulugu soz konusu. Yok eger lakayt biri ise boyle birinin tepkisine aldiris etmemelisiniz. Esinizde gayet anlams olabilir . Yok cok kafama takldi diyorsanz uygun bir zamanda sorun sebebini taklmasn kafaniza. Bebis herseyden degerli. Tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…