- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Söylerken ki tavri cok komik bir sey olmuş gibiydiMutluluktan mı gül gül ölmüş mutsuzluktan mı?
Ay ne saçma şey ya birde hala yani anlamsızca takılma boşver..
Söylerken ki tavri cok komik bir sey olmuş gibiydi
Oyle duruyorAma ortada bir komiklik yok.
Bence görümceniz kusura bakmayında biraz lakayt..
Kızlar ben bir suredir bebegim olsun diye tedavi gordum cok sukur yeni hamileyim.
Esimin ablasi da bu durumu biliyordu hamile oldugumu ogrenince esim ablasini arayıp haberi vermis ablasi gulme krizine girmiş. Sonra beni aradi ablasi esimle knustuktan snra hamile oldugunu soyledi simdi gul gul aklim gitti dedi. Ben de aklin neden gitti ki diye sordum. Cok istiyordun ya dedi. Sonra ben sustum o an o kadar mutluydum ki takamadim bile ama simdi dusununce anlayamıyorum. Ve icimde kaldi bu şimdi konuda kapandi gitti.
Ben mi abartiyorum ki acaba hassaslastim biraz bu aralar.. Iyi niyetle mi denmistir sizce ?
Ben de oyle . hormonlardan sanıyordum değilmiş o zaman :)normalde her konuya bir kaç farklı "belki şöyle olmuştur" yorumu yapabilirim
bu konuya yapamadım
hakikaten anlamlandıramadım yani
Oyle duruyor
Olay sadece anlattığım gibi eksik hiç yok neden güldüğünü anlayamadm bnde akli gidecek kadargörümcende mi hamileymiş ?
anlamadım ki hiçbirşey neye gülmüş ?
Aklinla bin yaşa sen e mi :)Şimdi bu kadar gülüyorsan doğum yapınca yerlere yatarsın deseydin.
Olay sadece anlattığım gibi eksik hiç yok neden güldüğünü anlayamadm bnde akli gidecek kadar
Kesinlikle cok haklisin cok teşekkür ederimBak bebeğin olması için tedavi görmüşsün bence bu tür ufak şeyleri kafanıza takıp, durumları riske atmayın.
Hayırlı olsun bu arada.
Bende anlamadim dedim bende mi anormallik varArıza bence
Cıdden bende merak ettım boyle katıla katıla neden gülmüş
Su ana kadar gelen tek ihtimal buydu. Kendi de evli ama çocuğuda var Allah bağışlasın küçükde degil ogretmenlik yapiyor garip.. Amin teşekkür ederm canmcok afedersiniz heralde densiz gorumceniz gozunun onune cocuk nasil yapilir onu getirdi sonundada oldu diye kendi kendine aklinca gulmeye basladi .bu arada cok tebrikler insallah anali babali buyur allah olmayanlarada nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?