- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Cok iyi tanımıyorum sadece bildigim en buyuk huyu kibirli biraz. Cok tesekkur ederim . sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrunuzaNeden guldugunu si bizden daha iyi anlarsiniz aslinda. Normalde gayet akli basinda biriyse mutluluktandir. Ki mutlu olmali sizi sevmiyoraa dahi kardesinin mutlulugu soz konusu. Yok eger lakayt biri ise boyle birinin tepkisine aldiris etmemelisiniz. Esinizde gayet anlams olabilir . Yok cok kafama takldi diyorsanz uygun bir zamanda sorun sebebini taklmasn kafaniza. Bebis herseyden degerli. Tebrik ederimm
Aminn insaallah. Bosverin o zaman oluyor malesef boyle seyler. Benmkide tebrik etmeden hani istemiyordun diye basladi ki asla rabbmden tele i istememek degildi benmki kimse sormasn diye dusunmuyorum diye gecistriydm. Ve telefondan bi kac gun sonra onlara gttk hic sanki hamile degilmisim gibi davrandi. Umrumda oldumu hayir. Cunku adamina gore hersey.Cok iyi tanımıyorum sadece bildigim en buyuk huyu kibirli biraz. Cok tesekkur ederim . sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrunuza
Haklısın düşünmemek en iyisi kimse anlam da veremedi olaya zaten sacmalamisAminn insaallah. Bosverin o zaman oluyor malesef boyle seyler. Benmkide tebrik etmeden hani istemiyordun diye basladi ki asla rabbmden tele i istememek degildi benmki kimse sormasn diye dusunmuyorum diye gecistriydm. Ve telefondan bi kac gun sonra onlara gttk hic sanki hamile degilmisim gibi davrandi. Umrumda oldumu hayir. Cunku adamina gore hersey.
Olay anlattigimdan ne eksik ne fazla ben de anlamadm inanin :) kesinlikle su an ondan önemli bir sey yok dusunmeyecegim tesekkur ederimOlayı anlamadım ama hiç takılmayın bebeğinizi düşünün..
Sanirim cevap bu . Cok tesekkur ederim Rabbim sagsalim kavusmamizk nasip etsinÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.
Görümcenizle ilgili de başka bir ihtimal daha var bence. zaten evli barklı çocuklu bir kadın. Çocuğu çok zahmetle değil de kolaylıkla olmuşsa sizin çektiklerinizi . anlamlandıramamış olabilir. ne olacak yani bebek işte amma da büyüttünüz oldu işte bak diye gülmüş olabilir. her türlü insan var bu hayatta. sanki amma da büyüttünüz gülüşü gibi geldi bana.
Kesinlikle kanaat getirdim artik ben de boyle olduğunaben söyleyeyim .
çocuk yapmak onun için çok kolay bir şeydir sizin uğraşmanız tedavi falan komik gelmiş anlaşılan. küçümsemiş aklınca.
ne kadar pis kafalı kadınlar var şu dünyada ya.
Kesinlikle kanaat getirdim artik ben de boyle olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?