Anlayamadım..

Cok iyi tanımıyorum sadece bildigim en buyuk huyu kibirli biraz. Cok tesekkur ederim . sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrunuza

Cok iyi tanımıyorum sadece bildigim en buyuk huyu kibirli biraz. Cok tesekkur ederim . sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrunuza
Aminn insaallah. Bosverin o zaman oluyor malesef boyle seyler. Benmkide tebrik etmeden hani istemiyordun diye basladi ki asla rabbmden tele i istememek degildi benmki kimse sormasn diye dusunmuyorum diye gecistriydm. Ve telefondan bi kac gun sonra onlara gttk hic sanki hamile degilmisim gibi davrandi. Umrumda oldumu hayir. Cunku adamina gore hersey.

Haklısın düşünmemek en iyisi kimse anlam da veremedi olaya zaten sacmalamis

Kıskanmış oyuzden gülmüş bence..senin bebek daha çok el üstünde tutulur diye sen daha cok deger gorursun diye..sinirden tepkiyi gülerek vermis bence..çünkü ablam hamile iken bana diyordu sakin bebek yapma once benimki dogsun buyusun sen oyle yap diyordu..ikisi birden sevilmezmiş

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.
Görümcenizle ilgili de başka bir ihtimal daha var bence. zaten evli barklı çocuklu bir kadın. Çocuğu çok zahmetle değil de kolaylıkla olmuşsa sizin çektiklerinizi anlamlandıramamış olabilir. ne olacak yani bebek işte amma da büyüttünüz oldu işte bak diye gülmüş olabilir. her türlü insan var bu hayatta. sanki amma da büyüttünüz gülüşü gibi geldi bana.

Hani insan hususi dalga gecmek icin gulerya bazen hahahayt gibisinden, gorumce ne tepki verceni bilememis salak salak gulmus umursamiyorum onemsemiyorum msji vermis aklinca bana oyle geldi

Sanirim cevap bu . Cok tesekkur ederim Rabbim sagsalim kavusmamizk nasip etsin

Kesinlikle terslenmesi gereken hareketler.

Siz tersleyin de "ay kötü niyetli değildim" derse aa canım hormonlardan ya yanlış anlamışım diyin Cevap verebileceğinizi tersleyeceğinizi öğrenmiş olsun

Ben de anlamadım da haftalar önce olmuş bi olayı kafaya takmak da çok mantıklı değil.

ben söyleyeyim .

çocuk yapmak onun için çok kolay bir şeydir sizin uğraşmanız tedavi falan komik gelmiş anlaşılan. küçümsemiş aklınca.

ne kadar pis kafalı kadınlar var şu dünyada ya.

Bence terbiyesizliğinden gülmüş ne o öyle dalga geçer gibi deli mi ne aman sen hamileliğinin tadını çıkar :)

ben söyleyeyim .

çocuk yapmak onun için çok kolay bir şeydir sizin uğraşmanız tedavi falan komik gelmiş anlaşılan. küçümsemiş aklınca.

ne kadar pis kafalı kadınlar var şu dünyada ya.
Kesinlikle kanaat getirdim artik ben de boyle olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…