- 5 Ekim 2016
- 135
- 99
- 13
- 34
- Konu Sahibi hayalhanem06
-
Düşünülmez..Görücü olayında benim bildiğim sizin karar vermeniz lazım, bu sanki iş görüşmesi gibi olmuş. Böyle kafa yapısında biriyle de evlilik düşünülür mü dönseler bile, bilemedim.
Görücü olayında benim bildiğim sizin karar vermeniz lazım, bu sanki iş görüşmesi gibi olmuş. Böyle kafa yapısında biriyle de evlilik düşünülür mü dönseler bile, bilemedim.[/QUOTE Düsünülmez..
Mesajlar çok yanlış ama olan olmuş. Birde yanımda olumluydu dediniz ya bir tanıdık görücüyle buluştu. Adam olumsuzmuş ama sonuçta orada bir 1saat oturmuşlar e tabi muhabbet etmişler. Adam içten içe olumsuz olduğunu ve bunu kıza hissettirdiğini zannetmiş oysa kız olumlu sanmış. Yani erkekler kırmamak! sözde kibarlık için sohbet muhabbet güleryüz gösteriyolar ama bu evlilik için o kızı istedikleri anlamına gelmiyor. Erkek demişki daha napsaydım olumsuz olduğumu anlatmak için öyle çok soru sormadım ki demiş ama kıza göre adam ona okeydi .:) Siz hayır diyin cevap beklemeyin adamın numarasını da silin, lütfen
Soyleyecek cok sey vardi susmak iyidir. Zamanla ALLAH birseyleri ona yasatarak gosterecektirolumlu da dönseler salla gitsin
bu ne be olumlu olumsuz dönceklermiş
sanki sen dünden meraklısın
kız gibi kendini naza çeken öküzlerden bu
sonrasında bunlardan hayır gelmiyo
benden demesi
Bana olumsuz diyecekler gibi geldi. Madem öyle soyleselerdi beklemenin ne anlami var kiMuhtemelen sen mesaj attıgında çocuk bilinçli olarak cevap vermedi eğer oda sana yazmış olsaydı ümit vermek gibi algılanırdı yarın aracı olumsuz diyecektir diye tahmin ediyorum bence siz önce davranın belki çocuk çok begenmişse zaten aracıyı sokar ve iknaya çalışır yok sessiz kalırsa isabet olmuş dersin tecrübe ile sabit
Aptallılk. Erkek eger hoslanmadiysa tavrini o an mesafesiyle gostermesi ve gorusmeyi kisa kesmesi lazım. Sonrasinda da arayip iki tarafa da hayirli kismetler demeleri. En azindan boyle daha makul bence..böyle bişey yaşadım ben de. görücü geldi, çok iyi ve sıcak bir ortamdı. oğlan da ailesi de gülücükler saçtı. 2 gün sonra biz olumsuzuz dediler. artık erkekler cevap veriyor
aynen. bu şekilde ümit verdi gibi oldu. neyse, geçmiş zaman. ama bu konuyu okuyunca direk aklıma geldiAptallılk. Erkek eger hoslanmadiysa tavrini o an mesafesiyle gostermesi ve gorusmeyi kisa kesmesi lazım. Sonrasinda da arayip iki tarafa da hayirli kismetler demeleri. En azindan boyle daha makul bence..
Hayır cevap yok. Kuvvetle muhmetel yarın aracı olumsuz diye arayacakCevap verdi mi apo?hayalhanem06
Öyle birsey bekledigim yok. Kendileri söyledi yarın arariz diye. Bende zaten mesaj attim.Erkeğin mi olumlu demesini bekliyorsunuz?
Devir ne kadar değişmiş yahu
Valla ben boyle sacma bi durumun ortasinda kalmamistimMuhtemelen sen mesaj attıgında çocuk bilinçli olarak cevap vermedi eğer oda sana yazmış olsaydı ümit vermek gibi algılanırdı yarın aracı olumsuz diyecektir diye tahmin ediyorum bence siz önce davranın belki çocuk çok begenmişse zaten aracıyı sokar ve iknaya çalışır yok sessiz kalırsa isabet olmuş dersin tecrübe ile sabit
Canim araci aradiginda sevinmis gibi yapin sizde kizda zaten uygun bulmamis ortak bi karar alinmasi iyi olmus hayirlisi denip kapanmali ki olumlu bile dense daha neyin ne oldugunu bilmeyen bi aile ve erkekle zaman olurmeniz cokta saglikli degilValla ben boyle sacma bi durumun ortasinda kalmamistim
İş görüşmesi mi bu hayret bi şeyOnların olumsuz cevabını beklemeden sen olumsuz cevap vermelisin . ne demek "yarın olumlu olumsuz cevap verecekler" ya?
pardon?İş görüşmesi mi bu hayret bi şey
Bu cevap cok iyiydi. Cok sagolun evet öyle diyelim. Kizda olumlu bulmamis diye.Canim araci aradiginda sevinmis gibi yapin sizde kizda zaten uygun bulmamis ortak bi karar alinmasi iyi olmus hayirlisi denip kapanmali ki olumlu bile dense daha neyin ne oldugunu bilmeyen bi aile ve erkekle zaman olurmeniz cokta saglikli degil
Yazdığınızı onaylamak maksadıyla yazmıştımpardon?
anladım. kusura bakma uykusuzluk vurdu gözlerime.Yazdığınızı onaylamak maksadıyla yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?