- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi hayalhanem06
bu oglani kabul edersen siz istemeye gidersiniz benden söylemesi. Ardına bakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna güldüm aynen öyle olur gibi duruyor.bu oglani kabul edersen siz istemeye gidersiniz benden söylemesi. Ardına bakma
Buna güldüm aynen öyle olur gibi duruyor.
Merhaba kızlar. Bir kac saat önce bir görücü geldi. Kızla oğlan konuşsunlar dediler. Odada konuştuk herşey çok iyiydi birbirimizi tanıyormuşuz gibiydi ve hep bakıyordu. Sonrasında gittiler numarasını bıraktıkları icin ben Zeynep diye mesaj attım cevap yazmadı. Aracı aradı yarın olumlu olumsuz karar verip dönecekler diye. Gercekten guzel gittigini düşünmüştüm sizce de olumsuz diyecekler gibi gelmedi mi? Eger konusmak isterse kendimi geri cekmeyi düsünüyorum yaptığından dolayı. Fikirleriniz icin simdiden tesekkurler..
AAAAAA olur muuu adı üstünde görücü, görmeye geldi vitrin bakar gibi beğenirse alıcak kızıİyide cevabı sizin vermeniz gerekiyor değil mi?
Anneme babama diyorum boyle olmaz. Bizim cevap vermemiz lazım annem de hayır onlar geldi onlar cevap verir diyorgörücü gelen olan olumlu olumsuz cevap veren de onlar. ben anlamadım, terslik var bu işte.
Benim bildigim de öyle aptalca yarin donecegiz diye telefon ettiler.
iş görüşmesi gibi olmuş.Merhaba kızlar. Bir kac saat önce bir görücü geldi. Kızla oğlan konuşsunlar dediler. Odada konuştuk herşey çok iyiydi birbirimizi tanıyormuşuz gibiydi ve hep bakıyordu. Sonrasında gittiler numarasını bıraktıkları icin ben Zeynep diye mesaj attım cevap yazmadı. Aracı aradı yarın olumlu olumsuz karar verip dönecekler diye. Gercekten guzel gittigini düşünmüştüm sizce de olumsuz diyecekler gibi gelmedi mi? Eger konusmak isterse kendimi geri cekmeyi düsünüyorum yaptığından dolayı. Fikirleriniz icin simdiden tesekkurler..
Çocuğun odunlugu da var ,kız ini niyetinden mesaj atmış ,insan bir cevap verir ,mal işteiş görüşmesi gibi olmuş.
tabiki kendini geri çek .
hakaret gibi olmuş yaptıkları.
Hayir birbirimizi daha oncesinde gormedik ama benim bildigim cevabi verecek olan benim. Onlar ne ustlendi boyle anlamiyorumBirbirinizi daha once gormeden mi tanistiniz yani foto filan görme olayi oldu mu? Bence tuhaf olmus ya kizdan cevap beklenir once boyle durumlarda nezaketen. Keske siz de hemen mesaj atmasaydiniz ben atmazdim ondan beklerdim. Belki musait degildi sonra atabilir ama hic atmazsa olumsuz tabiki. Hayirlisi olsun hakkinda
Cok kirici oldu benim icin..Çocuğun odunlugu da var ,kız ini niyetinden mesaj atmış ,insan bir cevap verir ,mal işte
Şimdi burada arkadaşlar cevap kızdan gider diyorlar ama seni istemeye gelmemişler.Çocuk seni anladığım kadarıyla hiç görmedi.İlk buluşma sizin evde oldu.Çocuk oturdu konuştu (madem isemiyor neden uzun konuştu gibi bişeyler söylemişsin)iyi tamam da tanımak istemiş konuşmuş nezaket göstermiş.Anneme babama diyorum boyle olmaz. Bizim cevap vermemiz lazım annem de hayır onlar geldi onlar cevap verir diyor
Maalesefiş görüşmesi gibi olmuş.
tabiki kendini geri çek .
hakaret gibi olmuş yaptıkları.
ben olsam bu saatten sonra asla ama asla evet demem. yapılanı sen hazmedebilecek misin? affedersin sözüm meclisten dışarı da mal almaya gelir gibi gelip bakıp sonra kararı verince size haber vercez ne demek??
çok ama çok çirkin bi hareket. kendinize bunu yaptırmayın.[/QUOT Olumlu olsa bile geri donusleri. Olur cevabi alamayacaklar..