• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamadım..

kızın cevap zaten bellı demışler akıllarınca.begendıgını cok bellı ettın galıba canım.cok havalı tıplermış.bencede olumsuz dıycekler yarın .onun ıcın sız onlardan önce davranın kapak olsun.annen veya baban arayıp kız yok dıo desınler senın mesajınla olmaz.havaları sönsün.

:rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: iyiden cevabı sizin vermeniz gerekmiyormuydu. Olumlu yada olumsuz diye. Ayrıca sen neden mesaj attin sanki çocuğun nosunumu bırakacaklar.ya anneninkini bırakmışlardır yda aracininkini .... Keşke annenlerle konuşup olumlu deyip annene aratsaydin.atlamissin resmen

Bende gorucu usulu isleriyle mesgulum su an.
Sizde biraz hizli gitmis gibi. Sanki kizimizi alin gidin hemen verdik gitti gibi.
Bizde soyle oldu;
Bu pazartesi ailesi ve adayim bize geldi.
Bnim gecenin sonunda cevabim belliydi,annemde biliyordu ama hic bisey soylemedi.
Ertesi gun annesi aradi " bizden yana hersey olumlu, devamini gtirmek isteriz"diye. Annem " bizden yanada olumlu dun aksam onayladi kizm " dmek yerine " hm tm, ben x lede konsuyum biz sonra iletiriz cevabimizi araci kisiye" dedi.
Snra aksama dogru aradi araci kisiyi" tm diyor x" diye.

Snraki asama erkek tarafina gore " bi kafede otursunlar" di. Ama annem izin vermedi daha erken dedi.
Sonuc olrak su an.. cunartesi gunu araci kisinin evinde ben, o, ablam ve araci kisiyle konusulucak. Ardindan hrsey olumluysa ancak o zmn telefon numarami vericekler adaya.

Cok cok fazla muhafazakr denilenilir cogu kisi tarafindan. Ama yaziyim dedim. Bizde boyle oldu.
Hemen ay gun oturup konusup, hemende numaralari vermek olmamis. Belkide oglan isinmadi ama numarasini nezaketen verdi seni kirmamak icin.

Merhaba kızlar. Bir kac saat önce bir görücü geldi. Kızla oğlan konuşsunlar dediler. Odada konuştuk herşey çok iyiydi birbirimizi tanıyormuşuz gibiydi ve hep bakıyordu. Sonrasında gittiler numarasını bıraktıkları icin ben Zeynep diye mesaj attım cevap yazmadı. Aracı aradı yarın olumlu olumsuz karar verip dönecekler diye. Gercekten guzel gittigini düşünmüştüm sizce de olumsuz diyecekler gibi gelmedi mi? Eger konusmak isterse kendimi geri cekmeyi düsünüyorum yaptığından dolayı. Fikirleriniz icin simdiden tesekkurler..

Normalde olumlu veya olumsuz diye dönmesi gereken taraf siz değil misiniz?

Birbirinizi daha once gormeden mi tanistiniz yani foto filan görme olayi oldu mu? Bence tuhaf olmus ya kizdan cevap beklenir once boyle durumlarda nezaketen. Keske siz de hemen mesaj atmasaydiniz ben atmazdim ondan beklerdim. Belki musait degildi sonra atabilir ama hic atmazsa olumsuz tabiki. Hayirlisi olsun hakkinda

Anladığım ilk defa görüşülmüş kız ve erkek ilk kez konuşuyor. Erkek daha önce fotosunu gördüyse bile, yüz yüze görüşünce kızın konuşmasından vs. hoşlanmayabilir, olumsuz düşünebilir. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum, görücü işleriyle ilgili bir tecrübem yok ama erkek tarafı görücüye geldi diye illa ki beğenmek zorunda mı?

Benim bildigim de öyle aptalca yarin donecegiz diye telefon ettiler.

ben olsam bu saatten sonra asla ama asla evet demem. yapılanı sen hazmedebilecek misin? affedersin sözüm meclisten dışarı da mal almaya gelir gibi gelip bakıp sonra kararı verince size haber vercez ne demek??
çok ama çok çirkin bi hareket. kendinize bunu yaptırmayın.

Merhaba kızlar. Bir kac saat önce bir görücü geldi. Kızla oğlan konuşsunlar dediler. Odada konuştuk herşey çok iyiydi birbirimizi tanıyormuşuz gibiydi ve hep bakıyordu. Sonrasında gittiler numarasını bıraktıkları icin ben Zeynep diye mesaj attım cevap yazmadı. Aracı aradı yarın olumlu olumsuz karar verip dönecekler diye. Gercekten guzel gittigini düşünmüştüm sizce de olumsuz diyecekler gibi gelmedi mi? Eger konusmak isterse kendimi geri cekmeyi düsünüyorum yaptığından dolayı. Fikirleriniz icin simdiden tesekkurler..
iş görüşmesi gibi olmuş.
tabiki kendini geri çek .
hakaret gibi olmuş yaptıkları.

Birbirinizi daha once gormeden mi tanistiniz yani foto filan görme olayi oldu mu? Bence tuhaf olmus ya kizdan cevap beklenir once boyle durumlarda nezaketen. Keske siz de hemen mesaj atmasaydiniz ben atmazdim ondan beklerdim. Belki musait degildi sonra atabilir ama hic atmazsa olumsuz tabiki. Hayirlisi olsun hakkinda
Hayir birbirimizi daha oncesinde gormedik ama benim bildigim cevabi verecek olan benim. Onlar ne ustlendi boyle anlamiyorum

Anneme babama diyorum boyle olmaz. Bizim cevap vermemiz lazım annem de hayır onlar geldi onlar cevap verir diyor
Şimdi burada arkadaşlar cevap kızdan gider diyorlar ama seni istemeye gelmemişler.Çocuk seni anladığım kadarıyla hiç görmedi.İlk buluşma sizin evde oldu.Çocuk oturdu konuştu (madem isemiyor neden uzun konuştu gibi bişeyler söylemişsin)iyi tamam da tanımak istemiş konuşmuş nezaket göstermiş.
Görücü olaylarında maalesef ilkönce erkek beğenecek ki arz talep olsun.Üzgünüm göücülüğün amacı bu.Çocuk gelmiş oturmuş konuşmuş gitmiş.Aracı da yarın döneriz demiş.(demese de olur ama demiş)Sen sanırım biraz aceleci davranıp telefonunu verdi diye olumlu bakıp kendi numaranı verme amaçlı ismini yazıp göndermişsin.Anlaşılan görücü usülüyle evleneceksin.O zaman bir daha böyle bir mesaj atma.
Zaten olumluysa bi şekilde haber gelirdi.Olumsuz olsa da ısınamadı filan diye haber gelir veya hiç gelmezdi.Çocuğumuz beğenmiş sizin fikriniz ne diye sorulurdu.Sen kalkmışsın bir de mesaj döşemişsin.Ben seni beğendim der gibi.Sitem etmişsin.Üstünde duracak bir olay değil.Aceleci olmamak gerekiyor.Olacağı da varsa,bu mesajın üstüne zor biraz.

iş görüşmesi gibi olmuş.
tabiki kendini geri çek .
hakaret gibi olmuş yaptıkları.
Maalesef
ben olsam bu saatten sonra asla ama asla evet demem. yapılanı sen hazmedebilecek misin? affedersin sözüm meclisten dışarı da mal almaya gelir gibi gelip bakıp sonra kararı verince size haber vercez ne demek??
çok ama çok çirkin bi hareket. kendinize bunu yaptırmayın.[/QUOT Olumlu olsa bile geri donusleri. Olur cevabi alamayacaklar..

Back
X