anlayamıyorum beni hala seviyo mu peki seviyosa niye başkasıyla

smiLegirL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
226
0
46
Eskişehir
yaklaşık 1 yıllık bir ilişkiydi ve biteli 3 4 ay oldu. yalnızken daha mutlu olduğumu fark ettim neredeyse tamamen unutmak üzereydim onu çünkü çok yıpranmıştım. ama bayramlarda mesaj atardı ben de cevap. sonra 1 ay önce falan aradı açmadım önemli bir şey söylicem falan diye mesajlar attı yine açmadım. bundan 1 2 hafta sonra yine aradı bu kez açtım nasıl olsa unuttum diye. hatır sormak için aramış güya ama var mı biri falan diye sordu, sonra 15 dk sonra falan kapatmak istedim dedi unuttun mu her şeyi, gayet emin şekilde unuttum dedim sonra kapattık. daha sonra ben bunun biriyle birlikteliğinden şüphe ediyordum bi mesaj attım ama ertesi gün cevap verdiği için soramadım. bu kez yine aradı defalarca açmadım. facebooktan arkadaşı konuştu açmayınca. dedi aranızda kötü bir şey mi var, tamamen bitti mi, o çok üzgün, niye böyle oldunuz ben sizi yakıştırıyodum falan. sonra ilk kez karşılaştık ve ben çok heycanlandım kendime şaşırdım annem vardı diye konuşmadık yoksa konuşurdu. karşılaştığımız gün de mesaj attı kısa bi konuşma geçti. daha sonra o gün ben de o da okuduğumuz şehre dönecektik. twittera da "ne oraya gidesim ne de burada kalasım var" yazmış. okuduğu şehre gidince de "doyamadım sana" yazmış.
bu konuşmadan sadece bir kaç gün sonra kızla gerçekten birlikte mi değil mi diye anlamak için mutluluklar diye mesaj attım önce anlamazlıktan geldi sonra nerden öğrendin flaan dedi. ama benimle geçmişizden konuşup durdu. şöyle yapmasaydın böyle olmazdı tarzında bir çok şey. kızdım ben de senin sevgilin var benimle böyle konuşman yakışıyo mu falan diye. sana şunu şunu yapan birini bulabilecek misin bakalım tarzında da bir kaç mesaj geçti aramızda. sonra twitterda fark ettim ki doyamadım sana yazmadan önce o gün o kızla da görüşmüş. ama beni de kaç ay sonra gördü. kime yazdı onu :(

şimdi aklımı karıştıran sevgilisi varken beni neden aradı yetmedi unuttun mu falan diye sordu yetmedi geçmişimizden konuştu o da yetmedi kankası sanki hala beni seviyo gibi konuştu neden pekiii? esas ayrıntı da şuan birlikte olduğu kişi liseden sınıf arkadaşı. ben unutmuştum ne güzel ama şimdi o kızı benden önce de tanıyodu diye sinir oluyorum. o varken niye beni arıyo niye hatırlatıyo kendini yaşadıklarımızı. evet unuttum diyodum ama onun başkasıyla birlikte olduğunu bilmek bana acı veriyo. bir de çelişkili davranışları kafamı karıştırdı ne düşünüyosunuz kızlarrr lütfen bana birşeyler söyleyinn :( çok uzun anlattım okuyan herkesin gözlerine sağlııık

Son düzenleme:
Sana bir itiraf, bu erkekleri ben de anlamıyorum :ssz: Ama sezgilerim dönersen hata yapacağını söylüyor. :20:

Son düzenleme:
yaklaşık 1 yıllık bir ilişkiydi ve biteli 3 4 ay oldu. yalnızken daha mutlu olduğumu fark ettim neredeyse tamamen unutmak üzereydim onu çünkü çok yıpranmıştım. ama bayramlarda mesaj atardı ben de cevap. sonra 1 ay önce falan aradı açmadım önemli bir şey söylicem falan diye mesajlar attı yine açmadım. bundan 1 2 hafta sonra yine aradı bu kez açtım nasıl olsa unuttum diye. hatır sormak için aramış güya ama var mı biri falan diye sordu, sonra 15 dk sonra falan kapatmak istedim dedi unuttun mu her şeyi, gayet emin şekilde unuttum dedim sonra kapattık. daha sonra ben bunun biriyle birlikteliğinden şüphe ediyordum bi mesaj attım ama ertesi gün cevap verdiği için soramadım. bu kez yine aradı defalarca açmadım. bu konuşmadan sadece bir kaç gün sonra kızla gerçekten birlikte mi değil mi diye anlamak için mutluluklar diye mesaj attım önce anlamazlıktan geldi sonra nerden öğrendin flaan dedi. ama benimle geçmişizden konuşup durdu. şöyle yapmasaydın böyle olmazdı tarzında bir çok şey. kızdım ben de senin sevgilin var benimle böyle konuşman yakışıyo mu falan diye. sana şunu şunu yapan birini bulabilecek misin bakalım tarzında da bir kaç mesaj geçti aramızda. sonra twitterda fark ettim ki doyamadım sana yazmadan önce o gün o kızla da görüşmüş. ama beni de kaç ay sonra gördü. kime yazdı onu :(şimdi aklımı karıştıran sevgilisi varken beni neden aradı yetmedi unuttun mu falan diye sordu yetmedi geçmişimizden konuştu o da yetmedi kankası sanki hala beni seviyo gibi konuştu neden pekiii? esas ayrıntı da şuan birlikte olduğu kişi liseden sınıf arkadaşı. ben unutmuştum ne güzel ama şimdi o kızı benden önce de tanıyodu diye sinir oluyorum. o varken niye beni arıyo niye hatırlatıyo kendini yaşadıklarımızı. evet unuttum diyodum ama onun başkasıyla birlikte olduğunu bilmek bana acı veriyo. bir de çelişkili davranışları kafamı karıştırdı ne düşünüyosunuz kızlarrr lütfen bana birşeyler söyleyinn :( çok uzun anlattım okuyan herkesin gözlerine sağlııık

Başlığa cevap vereyim, Sizi sevmiyor... Sevse başkasını bulmasından evvel ayrılmazdı sizden, hadi diyelim ayrıldınız 3-4 ay yokluğunuza dayanamaz, bayram mesajlarıyla yetinmez ne yapar ne eder sizi tekrar birlikte olmaya ikna ederdi... Bu noktada anlaşalım önce...

Sizin hatanız bir yılı bile doldurmamış bir ilişkide birlikteliğiniz biteli 3-4 ay olmasına rağmen bayramda da olsa attığı mesajlara cevap vermeniz...

Böylelikle sizin onu unutmanızı güçleştirecek ve hatta imkansız kılacak ki ne zaman arasa sorsa istese siz onu hazır ne nazır bekleyin ve hayatınıza kimseyi almayıjn öyle ya belki beyefendinin keyfi gelir de ilişkiniz başlar tekrar... Böylelikle siz yeni bir ilişkiye başlamayacaktınız çünkü onunla zaman zaman görüşüyordunuz ve hayatınızın bir köşesinde duruyordu ama prensipte ayrıldığınız için de o istediği zaman hayatına birini alabilir ne de olsa ilişkiniz bitmiş ne sıfatla hesap soracaksınız değil mi? Siz onun için istediği zaman konuşabileceği, kendisinin vazgeçilmezliğinin nişanesi dilediği zaman ses verip yine o istediğinde susacak birisiniz... O ise yeni heyecanlar tadarken aklına geldikçe arayacak sizi...

Erkekler bunu yapar hanımlar... Biten ilişkinin ardından hal hatır sorma bahanesiyle görüşürler ki kızlar her an ellerinin altında kalsın, onu beklesin yeni bir birliktelik yaşamasınlar ama kendileri aynı anda hem eskisinin gönlünü alsınlar hem yeni sevgili yapsınlar... Buna mahal vermeyin... Sorunuzun cevabı basit, sevgilisi varken neden aradı sizi... Haberiniz yok sandı, olsa bile artık aranızda bir şey kalmadığı için hesap soramayacağınızı biliyordu, "tüm kızlar bana hasta" fikrine inanmak istiyor, vs. O kadar sebep sayabilirim ki... Asıl soru "Neden böyle yaptı" değil "Neden buna izin veriyorsunuz?" Madem unuttuğunuzu söylüyorsunuz neden bayramlarda mesajlarını yanıtladınız, istediği an ulaşabildi size, heyecanınızı belli ettiniz, "Mutluluklar" diyerek sitem ettiniz? Yeni bir ilişkiye başlamasının sizi yaraladığını, onun için eskisi kadar heyecanlandığınızı düşündürdünüz ona kabarttınız da kabarttınız...

Size ulaşabileceği tüm iltişim yollarını kapatın bu şahsın... Bir koltukta iki karpuz taşımasın...
:19:

:113: :113: :113: :113:

$A686MQ7CIAEQvEd.webp

Eğer liseden tanıdığı biriyle çıkmasaydı o zaman sana seviyor olabilir derdim çünkü bazen erkekler unutmak için de başkasıyla çıkabiliyorlar ;ama daha önceden tanıdığı biriyse demek ki kafasında varmış o kişi :( aç gözlülükten başka bir şey değil Ah bu erkek milleti .!!:50:

erkekler böyle ne yardan geçerler ne de serden.seni aradığı zamanlar herhalde kızla ilişkileri yeni başlamıştır ya da kızla ilgili kafasında sorunlar vardır.sen ona umut versen belki kızı bırakıp sana döncekmiştir.
bi diğer olasılık da yeni ilişkisine gönül rahatlığıyla başlamak istemiş olabilir.bu yüzden sormuştur senin onu unutup unutmadığını,vicdanlı biriyse eğer.

Başlığa cevap vereyim, Sizi sevmiyor... Sevse başkasını bulmasından evvel ayrılmazdı sizden, hadi diyelim ayrıldınız 3-4 ay yokluğunuza dayanamaz, bayram mesajlarıyla yetinmez ne yapar ne eder sizi tekrar birlikte olmaya ikna ederdi... Bu noktada anlaşalım önce...

Sizin hatanız bir yılı bile doldurmamış bir ilişkide birlikteliğiniz biteli 3-4 ay olmasına rağmen bayramda da olsa attığı mesajlara cevap vermeniz...

Böylelikle sizin onu unutmanızı güçleştirecek ve hatta imkansız kılacak ki ne zaman arasa sorsa istese siz onu hazır ne nazır bekleyin ve hayatınıza kimseyi almayıjn öyle ya belki beyefendinin keyfi gelir de ilişkiniz başlar tekrar... Böylelikle siz yeni bir ilişkiye başlamayacaktınız çünkü onunla zaman zaman görüşüyordunuz ve hayatınızın bir köşesinde duruyordu ama prensipte ayrıldığınız için de o istediği zaman hayatına birini alabilir ne de olsa ilişkiniz bitmiş ne sıfatla hesap soracaksınız değil mi? Siz onun için istediği zaman konuşabileceği, kendisinin vazgeçilmezliğinin nişanesi dilediği zaman ses verip yine o istediğinde susacak birisiniz... O ise yeni heyecanlar tadarken aklına geldikçe arayacak sizi...

Erkekler bunu yapar hanımlar... Biten ilişkinin ardından hal hatır sorma bahanesiyle görüşürler ki kızlar her an ellerinin altında kalsın, onu beklesin yeni bir birliktelik yaşamasınlar ama kendileri aynı anda hem eskisinin gönlünü alsınlar hem yeni sevgili yapsınlar... Buna mahal vermeyin... Sorunuzun cevabı basit, sevgilisi varken neden aradı sizi... Haberiniz yok sandı, olsa bile artık aranızda bir şey kalmadığı için hesap soramayacağınızı biliyordu, "tüm kızlar bana hasta" fikrine inanmak istiyor, vs. O kadar sebep sayabilirim ki... Asıl soru "Neden böyle yaptı" değil "Neden buna izin veriyorsunuz?" Madem unuttuğunuzu söylüyorsunuz neden bayramlarda mesajlarını yanıtladınız, istediği an ulaşabildi size, heyecanınızı belli ettiniz, "Mutluluklar" diyerek sitem ettiniz? Yeni bir ilişkiye başlamasının sizi yaraladığını, onun için eskisi kadar heyecanlandığınızı düşündürdünüz ona kabarttınız da kabarttınız...

Size ulaşabileceği tüm iltişim yollarını kapatın bu şahsın... Bir koltukta iki karpuz taşımasın...
:19:

sevse barışırdı demişsiniz. ama biz birlikteyken de söylerdik sevgiyle iş bitmiyormuş diye. anlaşamadığımız noktalar vardı üzülüyorduk sinirleniyorduk ikimiz de o yüzden bitti. devam ettiğinde bir şey değişmeyeceği belliydi bu yüzden barışmak için adım atmadık ikimiz de.

ayrıldığında kafasını çevirip geçen eski 2 sevgili olmak istemiyorduk biz bu yüzden bayramlarda mesajlaşıyorduk.

evet kenarda köşede benim beklememi istiyor olabilir.

iletişim yollarından sadece telefon var zaten 2 aydır falan.

seni hırs yapmış aramayıp sormayınca..
kişilik oturmamış normal hareketleri..bütün kızlar benim olmalı havalarında..
ben olsam aşağılayıp bi güzel dalgamı geçer bidahada konuşmam..

Eğer liseden tanıdığı biriyle çıkmasaydı o zaman sana seviyor olabilir derdim çünkü bazen erkekler unutmak için de başkasıyla çıkabiliyorlar ;ama daha önceden tanıdığı biriyse demek ki kafasında varmış o kişi :( aç gözlülükten başka bir şey değil Ah bu erkek milleti .!!:50:

beni de liseden tanıyordu ama muhabbetimiz yoktu. ayrıca o kız benim dershaneden arkadaşımdı. onun kafasında olduğunu pek sanmıyorum hiç öyle bir şey hissetmemiştim ama kızın kafasında olma ihtimali yüksek

erkekler böyle ne yardan geçerler ne de serden.seni aradığı zamanlar herhalde kızla ilişkileri yeni başlamıştır ya da kızla ilgili kafasında sorunlar vardır.sen ona umut versen belki kızı bırakıp sana döncekmiştir.
bi diğer olasılık da yeni ilişkisine gönül rahatlığıyla başlamak istemiş olabilir.bu yüzden sormuştur senin onu unutup unutmadığını,vicdanlı biriyse eğer.

evet vicdanlıdır söylediklerinin hepsi olabilir

seni hırs yapmış aramayıp sormayınca..
kişilik oturmamış normal hareketleri..bütün kızlar benim olmalı havalarında..
ben olsam aşağılayıp bi güzel dalgamı geçer bidahada konuşmam..

evet hırs yapmış olabilir çünkü nedense benim ona özledim mesajları falan atacağımı düşünürdü, atmadım. düşündüğü gibi olmayınca şaşırdığından da eminim aslında.

evet hırs yapmış olabilir çünkü nedense benim ona özledim mesajları falan atacağımı düşünürdü, atmadım. düşündüğü gibi olmayınca şaşırdığından da eminim aslında.

canım kişiliği oturmuş olsaydı bu tarz hırslara yenik düşmezdi..
böyle biri için ben hiç düşünmem..Kafanı başka şeylere yor..Geçmiş geçmişte kalsın..

Back
X