yaklaşık 1 yıllık bir ilişkiydi ve biteli 3 4 ay oldu. yalnızken daha mutlu olduğumu fark ettim neredeyse tamamen unutmak üzereydim onu çünkü çok yıpranmıştım. ama bayramlarda mesaj atardı ben de cevap. sonra 1 ay önce falan aradı açmadım önemli bir şey söylicem falan diye mesajlar attı yine açmadım. bundan 1 2 hafta sonra yine aradı bu kez açtım nasıl olsa unuttum diye. hatır sormak için aramış güya ama var mı biri falan diye sordu, sonra 15 dk sonra falan kapatmak istedim dedi unuttun mu her şeyi, gayet emin şekilde unuttum dedim sonra kapattık. daha sonra ben bunun biriyle birlikteliğinden şüphe ediyordum bi mesaj attım ama ertesi gün cevap verdiği için soramadım. bu kez yine aradı defalarca açmadım. facebooktan arkadaşı konuştu açmayınca. dedi aranızda kötü bir şey mi var, tamamen bitti mi, o çok üzgün, niye böyle oldunuz ben sizi yakıştırıyodum falan. sonra ilk kez karşılaştık ve ben çok heycanlandım kendime şaşırdım annem vardı diye konuşmadık yoksa konuşurdu. karşılaştığımız gün de mesaj attı kısa bi konuşma geçti. daha sonra o gün ben de o da okuduğumuz şehre dönecektik. twittera da "ne oraya gidesim ne de burada kalasım var" yazmış. okuduğu şehre gidince de "doyamadım sana" yazmış.
bu konuşmadan sadece bir kaç gün sonra kızla gerçekten birlikte mi değil mi diye anlamak için mutluluklar diye mesaj attım önce anlamazlıktan geldi sonra nerden öğrendin flaan dedi. ama benimle geçmişizden konuşup durdu. şöyle yapmasaydın böyle olmazdı tarzında bir çok şey. kızdım ben de senin sevgilin var benimle böyle konuşman yakışıyo mu falan diye. sana şunu şunu yapan birini bulabilecek misin bakalım tarzında da bir kaç mesaj geçti aramızda. sonra twitterda fark ettim ki doyamadım sana yazmadan önce o gün o kızla da görüşmüş. ama beni de kaç ay sonra gördü. kime yazdı onu
şimdi aklımı karıştıran sevgilisi varken beni neden aradı yetmedi unuttun mu falan diye sordu yetmedi geçmişimizden konuştu o da yetmedi kankası sanki hala beni seviyo gibi konuştu neden pekiii? esas ayrıntı da şuan birlikte olduğu kişi liseden sınıf arkadaşı. ben unutmuştum ne güzel ama şimdi o kızı benden önce de tanıyodu diye sinir oluyorum. o varken niye beni arıyo niye hatırlatıyo kendini yaşadıklarımızı. evet unuttum diyodum ama onun başkasıyla birlikte olduğunu bilmek bana acı veriyo. bir de çelişkili davranışları kafamı karıştırdı ne düşünüyosunuz kızlarrr lütfen bana birşeyler söyleyinn
çok uzun anlattım okuyan herkesin gözlerine sağlııık
bu konuşmadan sadece bir kaç gün sonra kızla gerçekten birlikte mi değil mi diye anlamak için mutluluklar diye mesaj attım önce anlamazlıktan geldi sonra nerden öğrendin flaan dedi. ama benimle geçmişizden konuşup durdu. şöyle yapmasaydın böyle olmazdı tarzında bir çok şey. kızdım ben de senin sevgilin var benimle böyle konuşman yakışıyo mu falan diye. sana şunu şunu yapan birini bulabilecek misin bakalım tarzında da bir kaç mesaj geçti aramızda. sonra twitterda fark ettim ki doyamadım sana yazmadan önce o gün o kızla da görüşmüş. ama beni de kaç ay sonra gördü. kime yazdı onu

şimdi aklımı karıştıran sevgilisi varken beni neden aradı yetmedi unuttun mu falan diye sordu yetmedi geçmişimizden konuştu o da yetmedi kankası sanki hala beni seviyo gibi konuştu neden pekiii? esas ayrıntı da şuan birlikte olduğu kişi liseden sınıf arkadaşı. ben unutmuştum ne güzel ama şimdi o kızı benden önce de tanıyodu diye sinir oluyorum. o varken niye beni arıyo niye hatırlatıyo kendini yaşadıklarımızı. evet unuttum diyodum ama onun başkasıyla birlikte olduğunu bilmek bana acı veriyo. bir de çelişkili davranışları kafamı karıştırdı ne düşünüyosunuz kızlarrr lütfen bana birşeyler söyleyinn

Son düzenleme: