Anlayamıyorum

evet bir arkadaşım 6 yıllık ilişkisini sonlandırmıştı.
Ve demişti ki 6 yıl çok sevdim ama bir anda bitti.

Ben kendim dışarıdan bakan kişi olarak, yok canım 6 yıllık ilişkisini bitiremez diyordum. Unutamaz diyordum.
Ama o öyle düşünmüyordu. Benim kadar bile kafa yormadı kendi ilişkisinin üzerinde.

Dediğiniz gibi sevgi bitebilen bir şeymiş.

aileler dahalık tanışmamıştı ama ilişkimiz biliniyordu sözlenecektik yani daha aileler tanışmadan gitti zaten benim ailem istemiyordu ondan mı korktu bilemiyorum

aileler dahalık tanışmamıştı ama ilişkimiz biliniyordu sözlenecektik yani daha aileler tanışmadan gitti zaten benim ailem istemiyordu ondan mı korktu bilemiyorum
Sevgide korku olmaz, kendini kandırma.
Neden istemiyordu ailen?

Sevgide korku olmaz, kendini kandırma.
Neden istemiyordu ailen?
ailesi kapalı olduğu için annem istemiyordu ya ben tabi ki bilemem ablasıyla konuştuğumda bu fikri ortaya sunmuştu istenilmemekten mi korktu diye ya bilmiyorum gerçekten anlamak güç geliyor çünkü sevdiğini görebiliyordum bilsem ki sevmemiş yani benim için yaptıklarını biliyorum bilsem ki bunları yapmadı ne bileyim bir insanda sevmediği bir insana 7.5 yıl vermez ki

Gerçekten ilginç bir vaka. Sadece aşkın bitmesi değil konu, adam eski hayat biçimini bitirmiş resmen. İnsanı bu denli kapsamlı bir değişikliğe götürecek etken ne olabilir diye düşünüyor insan. Ben şahsen ortada başka bir kız olduğunu düşünmüyorum. Belki çok sarsıcı bir haber aldı ve hayatını harcıyor olduğunu düşündü. Karmaşık bir durum. Konuyu bir süre direkt olarak sevgiliniz değil de annesi ve ablası üzerinden takip etmeniz uygun olur diye düşünüyorum.

Bana göre yanlış. tabi insanların tercihi farklı olabilir ama annesinin kafası kapalı diye ötekileştirmek..
O da annenin kafası açık diye ötekileştirirse olan kimseye değil size olur, olmuş zaten. Geçmiş olsun.

olarlada görüşüyorum ama üzerine çok gitmek istemiyoruz daha kötü olur diyorlar çünkü o çok inat bir insan gördüğüm en inatçı kişilik daha kötü olmasıdan korkuyorlar babasıda yok en son abisi onla oturup konuşacaktı ama işleri zıt zamanlı olduğu için konuşammışlardı durum böyle yani ALLAHım biliyor her şeyin iyisini ayrılmış olsakta kötü olmasını istemem umarım tez vakitte rabbim doğru yolu gösterir

ben zaten bunlara bakmıyorum son süreçte kabullenmişlerdi yani şöyle sen okulunu bitir mesleğini al evlenirsin istediğinle demişlerdi

S StayStrong bence bu konuda hatalı sensin, ailen böyle düşünse bile aynı şekilde aksettirmemeliydin, biraz yumuşatmalıydın. Önyargıyı körüklemiş olabilirsin.

ben zaten bunlara bakmıyorum son süreçte kabullenmişlerdi yani şöyle sen okulunu bitir mesleğini al evlenirsin istediğinle demişlerdi
Neden gitti peki sevgilin?
Korku değil bu kandırmayalım seni?
Bir şeyler bitmiş ama ne ?
Biliyorsundur.

S StayStrong bence bu konuda hatalı sensin, ailen böyle düşünse bile aynı şekilde aksettirmemeliydin, biraz yumuşatmalıydın. Önyargıyı körüklemiş olabilirsin.
her şey olabilir bana ayrılırken sunduğu sebepler saçma salaktı kaldıki aileden kimseye doğru dürüst açıklama yapmamış susup otrmuş sonuçta ailesi benim nasıl bir insan olduğumu her şeyi biliyorlardı ve onu ne çok sevdiğimide biliyorlardı bu yüzden herkes şaşırdı ve bir sebep olmayıncada anlam verilemedi

Neden gitti peki sevgilin?
Korku değil bu kandırmayalım seni?
Bir şeyler bitmiş ama ne ?
Biliyorsundur.
keşke bilsem ilk zamanlar sevdiğini söylüyordu sonra üzerine düştükçe sevmiyorum dedi yai ayrılığımızın sürecini diyorum sonra beni gördüğüde çok güzel olduğumu zayıflığın yakıştığınnı falan söyledin bir ay sonra yanına gittiğimde sonraki süreçte yine görüştüğümüzde seni o gü gördüğümde toparlanmışsın çok sevindim falan gibi laflar etti daha sonrada vay instagramda takipçi artmış çizgii bozma senin arkandan konuşulsun istemem dedi böyle ikilemli olunca bende kafayı yedim ne yapayım

çocuksu şeyler bunlar. yaşlarınız küçük mü bilmiyorum ama yetişkin konuları değil. Üzülme bence.. Daha iyi insanlar karşına çıkar. Ama annen bu yaklaşımda olursa bundan sonrakilerin de sorunsuz olacağını sanmam.

Tanistiginizda kac yasindaydi. Buyumesine şahit olmuşsundur. 7 senede insan degisir. Hele gencligin basindaysa. Şaşılacak bir sey yok bunda.

Başka biri var büyük ihtimalle boşverin sizi düşünmeyini düşünmeyin insanlar kaç senelik evliliklerini bitiriyorlar hem de çocuk varken hiç olmazsa evlenmediniz.

17 yaşında başlayan bir ilişkinin 25 yaşında bitmesi garip değil aslında.
daha çocuk denecek yaşta başlanmış. yıllar geçmiş, zevkler beğeniler değişmiş, beklentiler farklılaşmış.
bir nevi taraflar büyümüş.
artık siz de önünüze bakın.

7,5 sene uzun bir süreymiş gerçekten.. Emeklerınıze yazık olmus ama kendınızı kurtartmıssınız.. Evlendıkten sonra cıksaydı bu huyları ne yapacaktınız..

bir yandan hak veriyorum.

bir yandan da şöyle düşünüyorum. ilişkilerde zaman geçtikçe aslında kişiler daha çok birbirine benziyorlar, zevkler ortaklaşıyor,... her ilişkide böyle değilmiş demek ki.

zaman geçtikçe birliktelik alışkanlığa dönüşüyor çünkü.
karsındaki insanı iyi tanıyorsun ve benzeştiginizi düşünmeye başlıyorsun.
Bu konuda yaşlar küçük. özellikle erkekler bazı şeyleri bayanlara göre daha çabuk tüketiyor, sevgi, aşk gibi...
Konu sahibinin erkek arkadası dış dünyayı keşfetmis ve özgür olmak istemiş.
duyguları degişmiş, en azından ayrılıp yoluna devam etmeyi tercih etmiş. Bu birlikteligi devam ettirip başka alternatifleride degerlendirmek isteyebilirdi.
onun için bende yaptıgının vefasızlık oldugunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…