Anlayamıyorum

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Daha önceki konulardan bilen bilir 7.5 senelik beraberliğimi bitirdi hiç yere yok yere salak saçma sebepler göstererek bir erkek bunu neden yapar ya ve yüzüme de şuan başka kızlarla konuştuğunu askere gitmeyip keyfine bakacağını benimde öyle yapmamı söyledi.Sanırım hayat boyu bu kadar daha sarsılamam onca güven verdiğim insan onca hayal hiç oldu 7.5 yıl ya ailelerimiz biliyordu tam sözümüz olacakken gitti aileside şaşkın annesi benim oğlum böyle biri değildi çok değişti dedi evet öyle bir değiştiki tanıyamaz oldum onu gece gezmeler içmeler yahu bu adam annem evde yalnız diyerek koşarak eve giden biriydi bir insan bir anda nasıl bukadar dönebilir çalıştığı yerdeki insanlarında bu tip hayatları var onlardan etkilendiğini düşünüyoruz ama yapacak bir şey yok onların o hayatı eğlenceli geldi onlara katıldı.Kaldı ki çok evcimen anneci bir insandı annesini bile bırakıp geceleri eve gelmiyor.Neden böyle oldu anlayamıyorum okadar sadıktım ona başımı yerden kaldırıp bakamazdım kimseye okadarda severdim o kadar fedakarlık yaptım hepsi hiçmiş canımın açısı asıl geçer bilmiyorum rabbime sığındım yapacak başka hiç bir şeyim yok çünkü benim için dua eder misiniz her şeyin hayırlısı olsun ama gönlüm hala onda onun gibi bakamam kimseye ilk aşkım çocukluğum her şeyimdi

ya evlendikten sonra değişseydi...

şükret dua et ki evlenmeden değişmiş...

boşver unutmaya çalış sende kendi hayatına bak..

pişman bile olsa geri dönme...

Canım elbetti ki bu kadar süre beraber olduğun adamdan ayrılmak üzücü. Ama iyi tarafından bakmaya çalış, erkenden görmüşsün karaktersizliğini.
Hepimizi hayatımızda ortam değişiklikleri yaşadık, farklı insanlar tanıdık. Mutlaka etkileniriz, özeniriz.
Ama anlattığını göre tamamen karakteri değişmiş, demek ki yarın başka bir ortama girdiğinde o ortama göre şekillenecek yine yani tam oturmuş bir kişilikten bahsedemeyiz.
Bir yerde "hadi sen bir yana" diyorum, annesine davranışlarına baksana? Her zaman böyle ortamcı bir adamdı ama şimdi azıttı desen amenna, resmen ana kuzusundan kurta dönüşmüş.
Sen hayatına devam et, aklından çıkar bu adamı. Ne insanlar çıkacak karşına, iki ortam gördü diye her yeri ayrı oynayan şu züppe için üzme kendini.

insan olayın şokunda iken anlamıyor canı çok acıyor ama sonra diyorsun ki iyiki bitmiş inan bana öyle oluyor önce ona ait herşeyi at ne varsa kimse çocuk değil senin onu düşündüğün kadar o seni düşünseydi 7 yıllık bir ilişkiyi bitirmezdi inş en yakın zamanda acın hafifler

ben de anlayamadım.

7,5 sene siz hiç tanıyamamış olamazsınız herhalde. Yani insanın yaşantısı farklıdır ama hayalleri istediği hayat farklı olabilir. Bu tarz istekleri o zaman da var mıydı yoksa ileriye dönük konuştuğunuzda tamamen farklı bir profil mi çiziyordu.

Bana çok enteresan geliyor bu tip vakalar, yani tanımamış olmanız garip, ya da o kişinin böyle 180 derece dönüş yapması garip, hiç mi sinyal vermedi yani?

İnsanlardan etkilenmek değil de belki gerçekten istediği hayat budur?
Askere gitmeyecek diyorsunuz kaç yaşında eski sevgiliniz?

hayır işte sorunda burada ya ben haziran 17sinde memelekete geldim okuyorumda dışarda geldiğimde bana oy oy diye sarılan adam haziran sonuna doğru ayrılmak istedi böyle biri değildi kesinlikle hadi be 7.5 senede taımadaım 25 yıllık annesi bile benim oğlum böyle değildi çok değişti diyor

İnsanlardan etkilenmek değil de belki gerçekten istediği hayat budur?
Askere gitmeyecek diyorsunuz kaç yaşında eski sevgiliniz?
böyle biri değildi işte ama biz 17 yaşından beri sevgiliyiz herkeste o hayata gözü kaldı gözünü senle açmıştı falan tarzı şeyler kullandı bilemiyorum şua 25 yaşında

Bir insan sizi istemiyorsa yapacak bir şey yok.Allah karşınıza gerçekten seven birini çıkarır elbet.Sizde o zaman geriye bakıp iyiki olmamış dersiniz.

Öyleyse dediği gibi sende kendi keyfine,hayatına bakacaksın pekala.
Zaman gerekecek,zor olacak ama illa ki aşacaksın,hayat devam ediyor neticede.
Ve muhtemelen sen unutup hayatını yoluna koyduğun zaman o pişman olacak.
Değişken karakterli birinden kurtulduğunu varsay.

bakmaya çalışıyorum ama öyle zor bir zamanda beni yıkıma uğratııki üniversitede son senem ve kpssye hazırlanıyorum aklımı toparlamam öyle güç ki elimde olan her şeyi ona verdim ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamıyorum yüzükleri eline verdiğimde yıkıma uğramıştı o yüz ifadesi annesinede kızlarla konuşuyorum demiş ben konuştuğun kız bumu diye isim verdiğimde konuşuyoruz çıkmıyoruz demişti arkadaşlarına sordurduğpumda yok öyle bir şey demiş ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum gerçekten yoruldum

Hiç kimse kimseyi müebbet sevmek zorunda değil.
Sevmeye mecbur değil..
Bunu haklı bir gerekçe gibi görüp kendince hesap soracağına, hakkını iade et geçmişin en azından yıpranma.
Eğer kendini ve kafasını oturtursa geri döner, sen de o şartlarda hala kabul edersen yeniden başlarsınız. Ama zorlayarak bazı şeyler olmaz zaten.

haklısınız zorlayarak olmadı ilk günler çok yıprandım günlerce ağladım dönmesi için şua çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ama yaptım işte

Şöyle düşünmeye çalış; "sadece senin başına gelmiyor"
Biten bir ilişki elbette gözyaşı bırakır ardında...
Aşk acısı hep çekilmiştir, çekilmeye de devam edilecek.. maalesef.. Aşk acısıyla ilgili onca şarkı şiir var değil mi..
Atlatılır.. Her acı hafifler. İnsan sevdiklerini toprağa veriyor ve o acı bile hafifliyor düşün.
Sevemem yeniden deme. Seviyor da tekrar insan. İnşallah çok mutlu olursun..

Son düzenleme:

yüzde yüz haklısınız da.
ben konu sahibinin yerine kendimi koyduğumda sağduyulu davranamazdım diye düşünüyorum.
Verilen sözler, yapılan planlar var. Aileler de devreye girmiş bir de.

haklısınız eve ama hala onu seviyorum ya her şeyin hayırlısı ne diyeyim insan bir umut diyor belki bir gaflete düştü olgunlaşır diyor bu siteden daha önce konuştum bu durumda olanlarla dönen var akıllanıptek isteğim akıllanması o yoldan çıkması o öyle biri değil çünkü olmamalıda

yüzde yüz haklısınız da.
ben konu sahibinin yerine kendimi koyduğumda sağduyulu davranamazdım diye düşünüyorum.
Verilen sözler, yapılan planlar var. Aileler de devreye girmiş bir de.
Hayat bu her şey olabilir.
Sevdiğimiz insanı yıllar sonra neden sevdiğimize anlam veremeyebiliriz.
Zamanla istediklerimiz, beklentilerimiz hayatla birlikte değişir.
Ünide 4 yıl birlikte olduğum biri vardı. Ondan başkasıyla evlenemem diye düşünürdüm. Şimdi ise o insanı tartıp biçtiğim zaman sıradan geliyor. Yani o an yaşıma uygunmuş yaşananlar ama şu an birlikte olsaydık aynı kıvamda olmayabilirdi. Sevgi çok çabuk yozlaşıp bitebilen bir şey.
Herkes ilk aşkı ile olsaydı hayat ne kadar tek düze olurdu.
İnsanlar nikah masasından dönüyor.
Demek ki aileleri tanıştırmak için erkenmiş. Zaman varmış daha o kısma..

muhtemelen suan beraber oldugu bırı var ve o kısı farklı karakterde bırı ona ayak uydurmaya calısıyor

bir anlık o dünyanın büyüsüne kapılmış tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır der.He geldiğinde o dükkan açıkmı olur kapalımı kararını siz verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…