- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
-
hayır işte sorunda burada ya ben haziran 17sinde memelekete geldim okuyorumda dışarda geldiğimde bana oy oy diye sarılan adam haziran sonuna doğru ayrılmak istedi böyle biri değildi kesinlikle hadi be 7.5 senede taımadaım 25 yıllık annesi bile benim oğlum böyle değildi çok değişti diyorben de anlayamadım.
7,5 sene siz hiç tanıyamamış olamazsınız herhalde. Yani insanın yaşantısı farklıdır ama hayalleri istediği hayat farklı olabilir. Bu tarz istekleri o zaman da var mıydı yoksa ileriye dönük konuştuğunuzda tamamen farklı bir profil mi çiziyordu.
Bana çok enteresan geliyor bu tip vakalar, yani tanımamış olmanız garip, ya da o kişinin böyle 180 derece dönüş yapması garip, hiç mi sinyal vermedi yani?
böyle biri değildi işte ama biz 17 yaşından beri sevgiliyiz herkeste o hayata gözü kaldı gözünü senle açmıştı falan tarzı şeyler kullandı bilemiyorum şua 25 yaşındaİnsanlardan etkilenmek değil de belki gerçekten istediği hayat budur?
Askere gitmeyecek diyorsunuz kaç yaşında eski sevgiliniz?
bakmaya çalışıyorum ama öyle zor bir zamanda beni yıkıma uğratııki üniversitede son senem ve kpssye hazırlanıyorum aklımı toparlamam öyle güç ki elimde olan her şeyi ona verdim ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamıyorum yüzükleri eline verdiğimde yıkıma uğramıştı o yüz ifadesi annesinede kızlarla konuşuyorum demiş ben konuştuğun kız bumu diye isim verdiğimde konuşuyoruz çıkmıyoruz demişti arkadaşlarına sordurduğpumda yok öyle bir şey demiş ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum gerçekten yoruldumÖyleyse dediği gibi sende kendi keyfine,hayatına bakacaksın pekala.
Zaman gerekecek,zor olacak ama illa ki aşacaksın,hayat devam ediyor neticede.
Ve muhtemelen sen unutup hayatını yoluna koyduğun zaman o pişman olacak.
Değişken karakterli birinden kurtulduğunu varsay.
haklısınız zorlayarak olmadı ilk günler çok yıprandım günlerce ağladım dönmesi için şua çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ama yaptım işteHiç kimse kimseyi müebbet sevmek zorunda değil.
Sevmeye mecbur değil..
Bunu haklı bir gerekçe gibi görüp kendince hesap soracağına, hakkını iade et geçmişin en azından yıpranma.
Eğer kendini ve kafasını oturtursa geri döner, sen de o şartlarda hala kabul edersen yeniden başlarsınız. Ama zorlayarak bazı şeyler olmaz zaten.
Hiç kimse kimseyi müebbet sevmek zorunda değil.
Sevmeye mecbur değil..
Bunu haklı bir gerekçe gibi görüp kendince hesap soracağına, hakkını iade et geçmişin en azından yıpranma.
Eğer kendini ve kafasını oturtursa geri döner, sen de o şartlarda hala kabul edersen yeniden başlarsınız. Ama zorlayarak bazı şeyler olmaz zaten.
haklısınız eve ama hala onu seviyorum ya her şeyin hayırlısı ne diyeyim insan bir umut diyor belki bir gaflete düştü olgunlaşır diyor bu siteden daha önce konuştum bu durumda olanlarla dönen var akıllanıptek isteğim akıllanması o yoldan çıkması o öyle biri değil çünkü olmamalıdaŞöyle düşünmeye çalış; "sadece senin başına gelmiyor"
Biten bir ilişki elbette gözyaşı bırakır ardında...
Aşk acısı hep çekilmiştir, çekilmeye de devam edilecek.. maalesef.. Aşk acısıyla ilgili onca şarkı şiir var değil mi..
Atlatılır.. Her acı hafifler. İnsan sevdiklerini toprağa veriyor ve o acı bile hafifliyor düşün.
Sevemem yeniden deme. Seviyor da tekrar insan. İnşallah çok mutlu olursun..
Hayat bu her şey olabilir.yüzde yüz haklısınız da.
ben konu sahibinin yerine kendimi koyduğumda sağduyulu davranamazdım diye düşünüyorum.
Verilen sözler, yapılan planlar var. Aileler de devreye girmiş bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?