kızları gözünün önünde silmek, şifreleri değiştirmek ne demek ya? bi de nasihat mı veriyor herşeyi oluruna bırak, zamanla herşey düzelir, farklı anlamlar çıkarma vs diye? oluruna bırak'tan kastı ne, yaptıklarımı irdeleme mi? oh düzenini kurmuş adam, elleşme diyor resmen..
olmaz böyle sey yaa… iyi valla cesitli kizlarin msn adresleri olacak esimin msn ninde ve bunda bisi yok diyecek… yani inkar ediyor. nesini ediyor yaaa???? apacik ortada iste. baska kizlarin adresleri ne isi var esimin msn ninde. bide gözümün önünde silip inkar etmek. valla bende bi kalemde kendisini silerimmmm
o kadar kolaymiydi bide senin onun gözünden düsmen??? bir iki soru sordun diyemi???? o zaman bu adamin sevgisi de bes para etmiyen bir sevgiydi kusura bakma… daha önceden günde 10 kere seni seviyorum diyorduysa bile yalandiiii
bu erkekler var ya kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. O sana demiyorsa sen de deme ona seni seviyorum diye. Zamanmış evlenmeden aklın nerdeydi. Zamana bırakmış beyfendinin keyfi gelecek de seninle ilgilenecek sanki çocuksun sen tövbe tövbe. Ne bu yaa kadınalr onlara muhtaçmış gibi davranmalar bilmem ne. Sen değerlisin arkadaşım onun tavırları seni değersiz kılmaz bunu anla ilk önce, dik dur. Sorma bile yaa sorma neyin var diye, İlgi fetişisti olmuşlar evden uzaklaştımaymış sanki sen elinde oklavayla bekliyosun onu. Ayyy çok sinirlendim
daha önce yazmıştım eşimin ilgisizliğini ve soğukluğunu.boyutlar biraz farklılıklaşıyor.gözlerini enden kaçırıyor bazen telefonunu saklıyor.face de18 lik kızlara arkadaşlık isteği göndermiş msn de kayıtlı kızlar çokkk ben bunları sorduğumda inkar etti ve sildi gözümün önünde ama şimdi şifreleri değiştirmiş....
işe her zaman kinden erken gidip çok geç geliyor.bana başkası mı var diye sorduğum da kesinlikle red ediyor bu şekilde davranarak gözünden düşeceğimi söylüyorher gün 10 kez seni seviyorum diyen kocam 1 kez bile söylemiyor artıkbana herşeyi oluruna bırak zaman la herşey düzelir farklı anlamlar çıkarma ...kafanı biraz rahatlat diyor.napıcam bilemiyorum kıslar o gidince çok ağlıyorum çünkü onu çok seviyorum ...mafoldumben
geç geliyor. mesela saat kaçta ve bunu hergün mü yapıyor.
saat on buçuk on bir gibi geliyor eskiden sekiz buçukta evdeydi ...şirkette problemler olduğunu sıkıntı yaşamak istemediğini söylüyor:umursamaz:
sirketi arayip ordami diye kontröl ettiniz mi hic?
ben olsam ilk aradigimda sirkette bulamazsam kendisini arardim, ertesi günde bi tepsi börek yapar saat 9da götürürdüm acikmissindir diye düsündüm derdim.
Beklemekle birsey olmazki cancazim, biraz sende arastir, ara, sor kocan o senin.
çok rahatsız edici bir durum.
evliliklerde nasıl yaşanıyor bilmiyorum ama biraz zaman verseniz hakkaten, yani bir hafta başka bir ile gidip kafa dinleseniz falan.
gittiğiniz yeri ona söylemeden.
bir not falan bırakıp,(evliliğimiz hakkında düşünmek istiyorum, yalnız kalmaya ihtiyacım var, beni arama) diye.
ailenize de merak etmemelerini söyleyip il dışında bir pansiyonda falan kalsanız, hem siz kendinize gelirsiniz hem de belki özler , korkar kaybediyorum diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?