anlayamyorumuyum, yoksa anlamak m istemiyorum?

sanki bana bugün izinli gibi geliyor...sabah 11 de çıktı ve işe hiç uğramadı.bende anlaşılmasın diye yakın bir erkek arkadaşıma arattırdım ..yok demişler ve bugün gelir mi diye sorduğunda gelmez sanırım diye cevap almış...ama izinli falan dememişler...
sonrasında sen nerdesin ben anlayamadım da diye sormak için aradım işim var dedi mus... abi var yanımda görüşme için bir yer deyiz dedi... sonra şirketi aradım ve çıkan arkadaşa ben sorar sormaz mustafa abi ile dışarı görüşmeye gitti dedi... salağım ya ben

eeeee canım artık güvenmemekte haklısın kendini salak yerine koyma,seni böyle düşünmeye ve hareket etemene sebeb eşin.Biraz umursamaz davran bakalım napıcak,bügün yaptıgını okudum çok iyi yapmışsın,inş. eve geldiğinde sorun cıkarmamıştır?

dikaet et aldatabilir benden söylemesi ister kız ister inan aynı şeyleri benim eşim yaptı ve beni aldatıgını ögrendim düşün yane haytında başka bi kadın olmaz mış olmuş megersem kocan bile olsa güvenmeeeeee erkek aldatır izini beli etmezz hareketleri ortada

bu ışın ıçınde kesın bı ış var, çok dıkkatlı ol...

herkese beni dikkate alıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ediyorum...
ben artık kendimi yıpratmamaya karar verdim ...allaha sığınıyorum...hiçbir şey benden değerli değil kendime bunu ispatlamaya çalışıyorum...bizim sonumuz ne olursa olsun
hakkımızda ne olursa hayırlısı olsun size mutlaka bilgi vereceğim ilerleyen zamanda..
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…