anlayamyorumuyum, yoksa anlamak m istemiyorum?

aradığımda şirkette ama o dışarıda da çalışan biri... birkez takip ettim ama yakalandımCADIARZU

sabah konuyu açrken çok ağlıyordum ama kursa gittim geldim ve çok iyiyim.teselliler iyi geldi ...o kaybeder benim kalbim güzel hem kendim güzel ...o üzülsün beni kaybettiğine:umursamaz:
umursamaz şekilde davranacağım artık...
allah hakkımda hayırlısını versin...zaten çocuğum yok sadece kendim yıpranıcam o kadar...çocuk olsa herşey daha zor olurdu

Canım yaptığı çok mantıksız silmek,şifre değiştirmek,bide akıl veriyor:umursamaz:.Sanırım sen eşine çok düşkünsün oda bunu iyi biliyor,ben ne yaparsam yapıyım beni bırakmaz sanıyordur o yüzden bu kadar cesaretle yapıp üstüne çıkıyordur.Eşine bu kadar rahatlık verme ve en önemlisi tecrübeme dayanarak söylüyorum bunu,çok üstüne düşme ve ona vazgeçilemez biri olmadığını göstersengözlerimebaksanab.Erkekler evlendikleri zaman ne yaparlarsa yapsınlar onlardan vazgeçemiyeceğimizi düşünüp rahat davranıyolar sanırım imzayı atınca temelli onların olduk diye düşünüyolarkötükedihüso,ama hiç kimse vazgeçilmez degildir.Bende buna benzer bişey yaşadım sabrettim bi süre konuştum,en son yaptığı hatasında kızımıda alıp evi terkettim,kıyamet kopardımklava: şimdi ise peşimde pervane mubare.Tatlım okadarda kendinden taviz verme gördüğün ilk hatasında tepkini gösterklava:

tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler...bende bu yolu izlemeye karar verdim zaten ...hakkımda hayırlısı ...sizlere de mutluluklar

Tatlım beni yanlış anlama ben sana evini terket demiyorum,eşinin anlayacağı dilden konuş.Ben hemen evimi terketmemiştim 1sene sabretmiştim ama benimki seninkiyle aynı değildi biraz daha farklı bi durumdu.Yuva kurarken mutluluğu yakalamak için kuruyoruz ve ne zorlukla oluyor,ben sana taviz vermemeni söylüyorum,en son çaredir bana göre evi terk etmek,benim eşim anlamadı en son olarakta doğumdan 40gün sonra gittim geri geldiğimde ona yaptığı en ufak hatada isterse 10tane çocuğum olsun yine düşünmeden bitiririm demiştim ve benim ne kadar ciddi olduğumu anlayınca düzeldi çok şükür,şimdi çok huzurluyuz pıtırcığımızla,inş. sizinde düzelir ve huzurunuz geri gelir,asla yuvaların dağılması taraftarı değilim.ılk önce böyle giderse bitireceğini söyle baktın ciddiye almıyor o zaman kararını uygularsın

yok arkadaşım neden yanlış anlayayım ...ben zaten 15 gündür kafamda kuruyorum bişeyler...hayırlısı demekten başka hiç bişey yok canım ...herşey olacağına varıyor

Okuyunca üzüldüm,hiç yere erkekler evinin huzurunu bozuyor hatalarını anlayınca kedi peşimizde geziyorlar,zor bi durum konuş bakalım nediycek nasıl savunucak tabi savunulacak tarafı varsa:mymeka:

yok arkadaşım neden yanlış anlayayım ...ben zaten 15 gündür kafamda kuruyorum bişeyler...hayırlısı demekten başka hiç bişey yok canım ...herşey olacağına varıyor

hakkında hayırlı inş.allahım kimsenin yuvasını bozmasınn

içimdeki sese kulak verip herşeyi silsem mi diyorum ...9 yıllık ilişki 20 gündür yaşanan problem sebebi ile bir anda silinip atılır mı ....çok kararsızım ben yakafamçokkarıştıbir türlü doğru nedir bulamadım ben tek başıma

bence onu artık önemsemediğini göster ona.hiçbirşey sorma bu yaptıklarından dolayı ondan soğuduğunu düşünsün.bu konuları hiç konuşma ama soğuk davran.senin ondan vazgeçemediğini sanmasın.bence belki biraz korkar.davranışlarını değiştirir dene bunu

sende birsürü erkekleri ekle faceine
koy en güzel fotolarını
msninede ekle erkekleri
sonra kocan kim bunlar diye sorduğunda
yok öyle birşey diye sil gözünün önünde hepsini
ancak hakkından böyle gelirsin.o gidince ağlamalar falan olmaz.ağlama hayatım.ne ağlıyorsun değmez.onun keyfi için ağlıyorsun kaydirigubbakcemile2

canım yazını okurken okadar sinirlendimki ne demek ya eşim yanımda silecek bilmem neyapacak kolay bişey değil ama nıye tepkisiz kalıyosun herzaman nıye affeden bayanlar oluyor çok kızıyorum böyle seylere sen yap bakım eşinin tepkisini ne olurdu.canım sevgi yetmeyıyo bazı seylerde seviyorum diyipte nıye ömür boyu sen cekesin sıkıntıları hasta olasın bırak onun içini kurt yesin olan sana olur unutma

çok güzel yazmısın canım ya adam keyif yapsın eşide evde ağlasın hüngür hüngür oldu başka deri benim hayatım zindan olacak eşim keyif yapacak alnını karışlarım ben onun yol veririm hemen koyarım kapının önüne

dün gece saat 12 de geldi beyfendi bende onu görmemezlikten geldim ve uyudum sabah 11 de çıktı evden ben de evi toparladıktan sonra çıktım hiç haber vermeden ...sinemaya gittim tam 36 cevapsız arama çıkar çıkmaz aradı nerdesin diye .bende sinemadaydım dedim çabuk eve git dedi ben de işim var dedim alışveriş yapıcam dedim .eve git ve ara beni evden dedi.ben geleli 20 dk oldu ve aramadım onu gıcık oluyorum çünkü

burda seni fişeklemek istemem,yorumlardan ister istemez etkileniyoruz o yüzden daha tarafsız yorum yapmak gerek.illa ki eşin hatalı diyemem ama bir şeyler gizlediği belii.bu işin peşini bırakmanı istiyor, olayı örtbas etmeye uğraşıyo. bir de seni tehdit eder gibi değerini düşüyorsun ne demek ya?? kendni hiç üzme, eğer bi durum varsa unutulmasına izin verme ortaya çıksın canım

çaktırmadan takıp etmelısın bence. hareketlerını gözlemle, telefonuyla uğraşıyor mu? bışeyler saklıyor burası kesın....

Eşiniz evlilik müessesine tamamen aykırı şeyler yapıyor.

nerede olduğunu sorun ve işyerine onu ziyarete gidin. bakalım oradamı ? 3 maymunu oynamayın.

Biz kadınlar safız.

Allah sabır versin size.

msn bile olsa, aldatılmayı kaldıramam...

Oh iyi yapmışsın çatlasın da patlasın kudursun inşallah!
kaydirigubbakcemile2

gerçekten beyel iyi yapmışsın..
bir süre umursamaz davran bakalım ne yapacak..
devamınıda bizlerle paylaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…