- Konu Sahibi depresif34
-
Bir mecburiyet Yok şuan evet küçükken oğluma baktı ama şuan halaa onun üzerinden gidiyorEşinizin ailesi gelseydi bir yığın şey yazılırdı. Bence aile üç ana temelden oluşur anne baba çocuk. Evde niye bu kadar kişi var ki. Mecburi mi bir olağanüstü durum mu oldu eğer cevabı hayırsa eşiniz haklı. Aile yapınız bozulacaksa bir şeyler yapmanız lazım.
Eşim de bu durumdan 18 yıldır bıktıAnnenizle olan durumu anlayamadım ama eşinizin üslubu çok kötü. Sizinle nasıl öyle tehditkar konuşabiliyor. En sevmediğim iletişim dili.
Ya eşiniz sizi boşarsa ya da aldatırsa. Genelde hep kadının yanındayım ama empati yapmak lazım. Birincisi adam evinde rahat değil hem çalışıyor hemde başkalarını sürekli doyuruyor yorgunken evinde pijamasini giyip yayılamıyor bile. Ikincisini annenizin evi yok mu ya da kardeşinizin evi orda baksın anneniz yeğeninize. Üçüncüsü de ben geniş ailede büyüdüm ama nasıl nefret ederek, annem zar zor yolladi babamın ailesini nefes aldık. Ilerde çocuğunuz da size karşı cephe alabilir. Sevmediğim biriyle aynı yerde bulunmak istemem özellikle evimde.Bir mecburiyet Yok şuan evet küçükken oğluma baktı ama şuan halaa onun üzerinden gidiyor
Evi var annemin ama benim evimden çıkmıyor hepsini geçtim ve haftasonu bari gelme çağırma diyor eşim tamam diyorum evinde malzeme yok biliyorum ama alsın zormu diyor almıyor evine deYa eşiniz sizi boşarsa ya da aldatırsa. Genelde hep kadının yanındayım ama empati yapmak lazım. Birincisi adam evinde rahat değil hem çalışıyor hemde başkalarını sürekli doyuruyor yorgunken evinde pijamasini giyip yayılamıyor bile. Ikincisini annenizin evi yok mu ya da kardeşinizin evi orda baksın anneniz yeğeninize. Üçüncüsü de ben geniş ailede büyüdüm ama nasıl nefret ederek, annem zar zor yolladi babamın ailesini nefes aldık. Ilerde çocuğunuz da size karşı cephe alabilir. Sevmediğim biriyle aynı yerde bulunmak istemem özellikle evimde.
Sizin konuşmanız daha uygun olur.kibar ve bet bi şekilde aile huzurumuzu etkiliyor evimiz özel alanımız olduğu için rahat etmek istiyoruz vs diyebilirsiniz.önceliğiniz her zaman çekirdek ailenizi korumak olmalı.Merhaba
Bir çok konu açtım farklı yıne bu yönde yardıma ihtiyacım var, Annem konum kardeşimin kızı 2,5 aydır burada eşi ile ayrı çünkü,ve hergün geç saatlere kadar bendeler , kız 8 yaş oğlum 12 yaş aslaa anlaşamıyor kavga hır gür hep defalarca imaa ediyorum yok olmuyor,gün içinde işteyiz biz akşam 7 de geliyorum ben eşim daha erken .o da şikayet ediyor bana evine gelip rahat edemiyorum evin içinde insan ve ses var . ben çekmek zorunda değilim diyor haklı olarak,izinli günümde gelmesinler diyor nasıl çıkacam işin içinden bilmiyorum, Adam dinlenmek ve rahat giyinmek istiyorum diyor ama malûm ev kalabalık edemiyorum diye bana anlatıyor onunda psikolojisi bozuldu, annen gelmesin niye geliyor bizim çocuğumuz a bir etkisi yokki tamamen kız için internet için geliyor ve kardeşim lede konu açmıştım onunla görüşmüyoruz her akşam ona benim evden yemek gidiyor götürüyor eşim çıldırmak üzere ,konuşmadığımız insana yemek gitmek nedemek aş evi miyiz dıyor, kendine bak çocuğuna bak diye sabah akşam beynimi yiyor eşim, ben anlaşma mı yaptım hayırdır yani seninle evlenirken diyor o kadar çok şey var ki bu tek konu kızın burda olması oğlumun da psikolojisini bozuyor geçirmiyolar annem burda da oğlum a yükleniyor tavır içinde oluyor
Sen diğer kuzenin ile iyisin babanen rahat ediyor bana gelince eziyet ediyorsun diye laf ediyormuş, eşimde az çok duyunca kovulmak için mi yapıyor annen bunları senin de hatırın bir yere kadar diyor
Ben ne yapayım bilmiyorum yarın konuşacak annemle kardeşini nasıl elini çektirdiysem sıra annende.dedi
Eşiniz haklı ama dıologlarını hiç sevmedım.Çok cırkın .Eşinizin deıl sızın konuşmanız gerek bence .Ayrıca esınızın dilinin ayarı yok.Saygı bitmiş .Haklı dahı olsa uslubu ıgrenc .Merhaba
Bir çok konu açtım farklı yıne bu yönde yardıma ihtiyacım var, Annem konum kardeşimin kızı 2,5 aydır burada eşi ile ayrı çünkü,ve hergün geç saatlere kadar bendeler , kız 8 yaş oğlum 12 yaş aslaa anlaşamıyor kavga hır gür hep defalarca imaa ediyorum yok olmuyor,gün içinde işteyiz biz akşam 7 de geliyorum ben eşim daha erken .o da şikayet ediyor bana evine gelip rahat edemiyorum evin içinde insan ve ses var . ben çekmek zorunda değilim diyor haklı olarak,izinli günümde gelmesinler diyor nasıl çıkacam işin içinden bilmiyorum, Adam dinlenmek ve rahat giyinmek istiyorum diyor ama malûm ev kalabalık edemiyorum diye bana anlatıyor onunda psikolojisi bozuldu, annen gelmesin niye geliyor bizim çocuğumuz a bir etkisi yokki tamamen kız için internet için geliyor ve kardeşim lede konu açmıştım onunla görüşmüyoruz her akşam ona benim evden yemek gidiyor götürüyor eşim çıldırmak üzere ,konuşmadığımız insana yemek gitmek nedemek aş evi miyiz dıyor, kendine bak çocuğuna bak diye sabah akşam beynimi yiyor eşim, ben anlaşma mı yaptım hayırdır yani seninle evlenirken diyor o kadar çok şey var ki bu tek konu kızın burda olması oğlumun da psikolojisini bozuyor geçirmiyolar annem burda da oğlum a yükleniyor tavır içinde oluyor
Sen diğer kuzenin ile iyisin babanen rahat ediyor bana gelince eziyet ediyorsun diye laf ediyormuş, eşimde az çok duyunca kovulmak için mi yapıyor annen bunları senin de hatırın bir yere kadar diyor
Ben ne yapayım bilmiyorum yarın konuşacak annemle kardeşini nasıl elini çektirdiysem sıra annende.dedi
Babam yok vefat etti erzak olarak alıyor kendince konu alma yada almama değil onu geçtim ben annem başımın üstünde yeri var her zaman.ama çocuklar artık çekilmez durumdalar.oğlum evden gitmek istiyor babane ye gönderdim kaç keEşinizin üslubunu hiç beğenmedim fakat annenizin damadı bıktıracak kızının yuvasının huzurunu düşünmeyen tavrınıda hiç sevmedim.insan biraz utanır damattan ne bilim.Bizlerde öyle mesela.annemde kayinvalidemde damarlarından biraz çekinirler o rahat etsin derler.Acaba yanlışmı anladım anneniz kendi evine erzak almıyor sizin evin erzaği ile yemek yapıyor ve iki evi idare mi ediyor? Babanız yokmu? Konu sahibi anneniz haftaici geliyorsa gelsinde eşini evdeyken gelmemesi için uygun bir dille söyleyin yada anneben size geleyim eşim rahat edemiyor falanmi deseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?