- Konu Sahibi depresif34
-
Aynen aynen erzak falan yemek götürmek yine sorun değil.sonucta kendi yapıyor bir tabakta götürsün ne olucak ama ben acaba anneniz sizi maddi manevi kullanıyor gibi hissettim biraz takıldım bu duruma.Anneniz eşinizin rahatsız olduğunu hissetmiyormu hiç?Babam yok vefat etti erzak olarak alıyor kendince konu alma yada almama değil onu geçtim ben annem başımın üstünde yeri var her zaman.ama çocuklar artık çekilmez durumdalar.oğlum evden gitmek istiyor babane ye gönderdim kaç ke
Evet cinnet geçircek eşim, Annem benimde artık sabrımın olmadığını görüyor oğlumun da ama ısrarla devam ediyor, kardeşim hayırsızın teki zaten onu da biliyor ve bundan dolayı da çekmiyor kendini bendenTam tersi bir konu açılsa sizi neden kv ile muhattap ediyor eşiniz köprü olamıyor mu diye sorarız, siz neden eşinizi birebir annenizle muhattap ediyorsunuz ki sizin diliniz yok mu, aile içinde çekinme olmaz, eşimi düşünmek zorundayım o kendi evinde rahat rahat oturup dinlenemiyor haklı da bu kadar sık gelmeseniz mi, ya da biz dışarıda yahut sende mi görüşsek diye sormanın nesi yanlış neyden çekiniyorsunuz bu kadar. Eşiniz artık sabrının sonuna gelmiş yani adamın cinnet getirmediği kalmış yazık günah.
Bak ben her yaz ailemin yanına giderim eşimle, bir ay da kalırız. Hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda hemen müdahale ederim, annemin eşime karşı bir üslubu olur babamın emrivaki konuşması olur uyarırım böyle yapmayın bana aynısı yapılsın ister misiniz diye sorarım, haklısın deyip çeki düzen verirler kendilerine, ve eşime bu şekilde düşkün olmam hoşlarına gider ailesini eşini koruyor seviyor diye mutlu olurlar. Aileyle konuşmak kötü bir şey değil ki, önceliğin çekirdek ailendeki huzurun mutluluğun olmalı. Eşini bir kenara atar görmezden gelirsen adamın öfkesine öfke eklersin yapma böyle. Ayrıca eşinizin üslubunu ben hiç de yanlış bulmadım inanın, bıçak kemiğe dayanmış çünkü napsın laftan anlamayan insanlara ne söylesin ki başka. Yıllardır çekilen bir çilenin artık bitmeyeceğini fark etmiş bıkmış. Ay biz kendimiz olsak onun yerinde eş ailesini yerden yere vurmuş bin beterini demiştik. Ben de bu sitedeki bu çifte standarttan nefret ediyorum
Kardeşinizle konuşmuyorsunuz biliyorum ama bu durum için onunla konuşun o zaman, annenizin başına çocuğunu atmış kadın nasıl oyalayacağını bilmiyor ondan size sığınıyor belli ki, kardeşinize söyleyin çocuğunla biraz kendin ilgilen biz her gün müsait olmayabiliyoruz, misafirimiz gelecek oluyor ağırlayamıyoruz, bir yere gidecek oluyoruz gidemiyoruz hayatımız ipotek altına alınmış gibi, eşimle huzurum kalmadı lütfen beni de anlamaya çalış diye bir konuşma yapsanız anlamaz mıEvet cinnet geçircek eşim, Annem benimde artık sabrımın olmadığını görüyor oğlumun da ama ısrarla devam ediyor, kardeşim hayırsızın teki zaten onu da biliyor ve bundan dolayı da çekmiyor kendini benden
Annenle açık açık konuş huzursuz ediyorsun diyeMerhaba
Bir çok konu açtım farklı yıne bu yönde yardıma ihtiyacım var, Annem konum kardeşimin kızı 2,5 aydır burada eşi ile ayrı çünkü,ve hergün geç saatlere kadar bendeler , kız 8 yaş oğlum 12 yaş aslaa anlaşamıyor kavga hır gür hep defalarca imaa ediyorum yok olmuyor,gün içinde işteyiz biz akşam 7 de geliyorum ben eşim daha erken .o da şikayet ediyor bana evine gelip rahat edemiyorum evin içinde insan ve ses var . ben çekmek zorunda değilim diyor haklı olarak,izinli günümde gelmesinler diyor nasıl çıkacam işin içinden bilmiyorum, Adam dinlenmek ve rahat giyinmek istiyorum diyor ama malûm ev kalabalık edemiyorum diye bana anlatıyor onunda psikolojisi bozuldu, annen gelmesin niye geliyor bizim çocuğumuz a bir etkisi yokki tamamen kız için internet için geliyor ve kardeşim lede konu açmıştım onunla görüşmüyoruz her akşam ona benim evden yemek gidiyor götürüyor eşim çıldırmak üzere ,konuşmadığımız insana yemek gitmek nedemek aş evi miyiz dıyor, kendine bak çocuğuna bak diye sabah akşam beynimi yiyor eşim, ben anlaşma mı yaptım hayırdır yani seninle evlenirken diyor o kadar çok şey var ki bu tek konu kızın burda olması oğlumun da psikolojisini bozuyor geçirmiyolar annem burda da oğlum a yükleniyor tavır içinde oluyor
Sen diğer kuzenin ile iyisin babanen rahat ediyor bana gelince eziyet ediyorsun diye laf ediyormuş, eşimde az çok duyunca kovulmak için mi yapıyor annen bunları senin de hatırın bir yere kadar diyor
Ben ne yapayım bilmiyorum yarın konuşacak annemle kardeşini nasıl elini çektirdiysem sıra annende.dedi
Evi var annemin ama benim evimden çıkmıyor hepsini geçtim ve haftasonu bari gelme çağırma diyor eşim tamam diyorum evinde malzeme yok biliyorum ama alsın zormu diyor almıyor evine de
taşının ordan başka hiçbir çaresi yokEvi var annemin ama benim evimden çıkmıyor hepsini geçtim ve haftasonu bari gelme çağırma diyor eşim tamam diyorum evinde malzeme yok biliyorum ama alsın zormu diyor almıyor evine de
Kardeşim erkek annemin evinde yaşıyorAnladığım kadarıyla anneniz kardeşinizin çocuklarını alıp size geliyor peki bu arada kardeşiniz nerede ve ne yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?