Anlayışsız annem

Aynen aynen erzak falan yemek götürmek yine sorun değil.sonucta kendi yapıyor bir tabakta götürsün ne olucak ama ben acaba anneniz sizi maddi manevi kullanıyor gibi hissettim biraz takıldım bu duruma.Anneniz eşinizin rahatsız olduğunu hissetmiyormu hiç?

Tam tersi bir konu açılsa sizi neden kv ile muhattap ediyor eşiniz köprü olamıyor mu diye sorarız, siz neden eşinizi birebir annenizle muhattap ediyorsunuz ki sizin diliniz yok mu, aile içinde çekinme olmaz, eşimi düşünmek zorundayım o kendi evinde rahat rahat oturup dinlenemiyor haklı da bu kadar sık gelmeseniz mi, ya da biz dışarıda yahut sende mi görüşsek diye sormanın nesi yanlış neyden çekiniyorsunuz bu kadar. Eşiniz artık sabrının sonuna gelmiş yani adamın cinnet getirmediği kalmış yazık günah.
Bak ben her yaz ailemin yanına giderim eşimle, bir ay da kalırız. Hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda hemen müdahale ederim, annemin eşime karşı bir üslubu olur babamın emrivaki konuşması olur uyarırım böyle yapmayın bana aynısı yapılsın ister misiniz diye sorarım, haklısın deyip çeki düzen verirler kendilerine, ve eşime bu şekilde düşkün olmam hoşlarına gider ailesini eşini koruyor seviyor diye mutlu olurlar. Aileyle konuşmak kötü bir şey değil ki, önceliğin çekirdek ailendeki huzurun mutluluğun olmalı. Eşini bir kenara atar görmezden gelirsen adamın öfkesine öfke eklersin yapma böyle. Ayrıca eşinizin üslubunu ben hiç de yanlış bulmadım inanın, bıçak kemiğe dayanmış çünkü napsın laftan anlamayan insanlara ne söylesin ki başka. Yıllardır çekilen bir çilenin artık bitmeyeceğini fark etmiş bıkmış. Ay biz kendimiz olsak onun yerinde eş ailesini yerden yere vurmuş bin beterini demiştik. Ben de bu sitedeki bu çifte standarttan nefret ediyorum

Evet cinnet geçircek eşim, Annem benimde artık sabrımın olmadığını görüyor oğlumun da ama ısrarla devam ediyor, kardeşim hayırsızın teki zaten onu da biliyor ve bundan dolayı da çekmiyor kendini benden

Kardeşinizle konuşmuyorsunuz biliyorum ama bu durum için onunla konuşun o zaman, annenizin başına çocuğunu atmış kadın nasıl oyalayacağını bilmiyor ondan size sığınıyor belli ki, kardeşinize söyleyin çocuğunla biraz kendin ilgilen biz her gün müsait olmayabiliyoruz, misafirimiz gelecek oluyor ağırlayamıyoruz, bir yere gidecek oluyoruz gidemiyoruz hayatımız ipotek altına alınmış gibi, eşimle huzurum kalmadı lütfen beni de anlamaya çalış diye bir konuşma yapsanız anlamaz mı

Annenle açık açık konuş huzursuz ediyorsun diye

annenizle kendiniz konuşun gerekirse sert konuşun. evet eşinizin konuşma tarzı çok yanlış ama haklı aynı şeyi onun ailesi yapsa burda olay boşana kadar giderdi. ben olsam hergün annemin benim evimde olmasınıda istemezdim evimde iyi olur kötü olur annemin her gün ne işi var evimde

Bence annenize eşimle kavga ettik bir süre bize gelmeyin çok gerginiz deyin sebebini sorarsa sizi söyleyin açıkça belki o zaman biraz tutar kendini.

Ay kendimi eşinizin yerine koydum da valla ben boşanırdım böyle bir hayat yaşamaktansa. Bu zamana kadar iyi tahammül etmiş. Ben okurken darlandım ayy. Allah düşmanına yaşatmasınlık bir durum ya.

Evi var annemin ama benim evimden çıkmıyor hepsini geçtim ve haftasonu bari gelme çağırma diyor eşim tamam diyorum evinde malzeme yok biliyorum ama alsın zormu diyor almıyor evine de

Rest çek sende. Seni sevdiklerinden dolayi yaninda degiller. O sekilde degerli olmuyorsun. Seni istedigi gibi kullanabilidikleri için ordalar. Sen bosandiginda, ablanin gördügü degerin yarisini görmezsin. Cocuk ile öyle ortada kalirsin. Kimsede senin nazini çekip sana yemek yollamaz. Bos yere ailenden, yuvandan olmus olursun.

Aklini basini topla ve herkesi o evden kov. Evet kov. Seni bir saniye düsünselerdi o evde zaten olmazlardi. Esin çok, çok hakli ve bu is bosanmaya kadar gider. Benden söylemesi.

Anladığım kadarıyla anneniz kardeşinizin çocuklarını alıp size geliyor peki bu arada kardeşiniz nerede ve ne yapıyor.

Es haklı
Anneniz abartmıs
Neden hergün yemek götürülüyor?
Yani masrafı önemli değil ama ertesi güne yemeginiz kalsa ,calısan insana ilac gibi gelir.
İnternet baglatsınlar bi zahmet eve
Acık acık konusun annenizle,cocugunuzun kötü etkilendiğini söyleyin

Koçanı bu duruma getirmemeliydin saygı gitmiş ...hata sende annene net olmalıydın ..bir insanın önce çekirdek ailesi gelmeli

Esin okadar hakliki annende asiri dusuncesiz ve kiz neden sizin evde madem kardesinizle konusmuyorsunuz kizinin sizde olmasindan rahatsiz olmuyormu? Esiniz konusursa annenizle daha buyuk sorun cikabilir siz konusmalisiniz bence ama adam cook hakli kim ister surekli evinde biri

Okurken darlandim. Bir benzeri bende vardı kayınvalide cinsinden. Eşinize sabir diliyorum yakında cinnet geçirir haberiniz olsun. Ya da boşanır. Taşının. Başka çözümü yok. Ben taşındım kurtuldum.

Önce eşinizin üslubunu yerecektim ama arada mesajlarda gördüm. 18 senedir diyorsunuz. Adam iyi sabretmis. Bence annenizin durumu anlamasini reaksiyon almasını falan beklemeyin.. açık açık konuşun gelmeyin diyin. Hoş bana yine de ertesi gün kapıya dayanirlarmis gibi geliyor ya. Kapıyı acmayacaksiniz en son çözüm o. Annenize kiyamiyorsaniz da şöyle düşünün bu işin sonunda çocuğunuza kiyiyorsunuz hemde kimin için

Üslubu yanlış ama adam temelde haklı.
İzin günümde bari gelmesinler, rahat etmek istiyorum demiş. Ya adam belki şort atletle gezecek evde, yaz günü azıcık rahatlamak istiyordur. Ama kayınvalide evde diye adam rahat edemiyor demek ki.
Her gün her gün de misafir olmaz ki. En sevdiğin olsa yine bıkarsın. Ki kocanız ne kardeşinizden ne annenizden haz ediyormuş. Bir de her gün her gün sizin evden yemek gidiyormuş. Kocanızın razılığı yok, haram oluyor farkında mısınız? Kocanızın rızkını razı olmadığı halde ihtiyacı dahi olmayan birine veriyorsunuz. Bu çok yanlış.
Arkadaşların dediği gibi sonunda eşiniz dayanamayacak ve evliliğiniz bitecek. Çok pişman olursunuz, küs olduğunuz kardeşiniz yüzünden evliliğiniz bitecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…