Anlayışsız biri miyim

Carinanebulasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
1.739
5.441
158
31
Merhaba hanımlar. Çok fazla stres yapmaya başladım. Buraya yazıp fikirlerinizi almak istiyorum. 3 hafta önce eşimin ataması çıktı çok şükür. Ailesinin bulunduğu yere yakın bir mesafede 3 saat arası var. Tabi bizde hemen bulunduğumuz yerden taşındık Hem hastalık yüzünden Hem hamilelikten eşimin ailesinin yanına geldik. Çünkü gideceği yere yakın ve burası güvenli masraf da az olacaktı. Atandigina sevinemedik bile hastalık yüZünden okullar kapandı ve ne zaman açılacağı belli değil hiç acilmayabilir de bu yüzden maaş da yok. Biz kaldık böyle. Burda doğurmayı istemiyordum hastaneleri iyi değil bir de evde bir odamız var o da bizim değil gibi. Zaten ben hiç bir karar veremiyorum en ufak şeyde. Misafir miyim yoksa yerli mi belli değil. Çok bunaldım. Bebeğe dair bir hazirligim olmamıştı belki taşıyoruz diye. Şimdi elim boş o odaya ben mi sigayim başkaları mi bebek mi. Kafam darmaduman. Eşime bir şey söylemiyorum Çünkü yapabileceği bir şey yok şuan için burda kalmak en mantıklısı ama siz beni anlıyorsunuzdur. Suratım asık o da üzülüyor da ne yapayım her şey yolundaymış gibi mi yapayım. Onunda bir suçu yok anlayışsız mi davranıyorum

Eşinizin ataması olmuş ama okullar kapalı olduğundan işe henüz başlayamamış anladığım.
Bu durumda neden apar topar ailesine taşındığınızı anlamadım. Üstelik üç saatlik bir mesafe, aynı yer bile değil.

Maddi gerekçelerle taşındıysanız mecburen bu koşullara razı geleceksiniz. Kayın aileniz için de zor. Yaşları gereği riskte oldukları bir dönemde bir evde bu kadar kalabalık yaşamak.

Ama siz kendiniz tasinmissiniz. Okullar bence de eylule kadar acilmaz ama o sure zarfinda masrafiniz az olur,bebeginiz dogar biraz kendine gelir. Sonrasinda ev ararsiniz. Misafirsiniz orada kalici degilsiniz olaya boyle bakin bence.
Mecbur kaldık atama olmadan önce de işsiz kalmıştı maddiyat yüzünden.

Mecbur kaldık atama olmadan önce de işsiz kalmıştı maddiyat yüzünden.
Mecburen yasanan gecici bir durum,neden sikayet ediyorsunuz ki,basinizi sokacak bir yer bulmussunuz,ac acikta da degilsiniz. Es aileniz sizi kabul etmis evlerine almis,onlar da bunu yapmak zorunda degildi sonucta. Ama iyi insanlarmis yapmislar. Maddiyat kotuyse bir sekilde alisacaksiniz bu surece. Sonra kendinizi toparlarsiniz.

Eşinizin ataması olmuş ama okullar kapalı olduğundan işe henüz başlayamamış anladığım.
Bu durumda neden apar topar ailesine taşındığınızı anlamadım. Üstelik üç saatlik bir mesafe, aynı yer bile değil.

Maddi gerekçelerle taşındıysanız mecburen bu koşullara razı geleceksiniz. Kayın aileniz için de zor. Yaşları gereği riskte oldukları bir dönemde bir evde bu kadar kalabalık yaşamak.
Biz bu kararı verdiğimizde hastalık bu kadar yaygın değildi en geç Mart sonu ise başlar bizde burdan ev işlerini ayarlar gideriz diye düşünmüştük. Bir de eşim işsiz kalmıştı. Ben zaten sorun çıkarmıyorum kimsenin de düzenini bozmuyorum kendi içimde yaşıyorum sıkıntımı stres yaptım sadece

Mecburen yasanan gecici bir durum,neden sikayet ediyorsunuz ki,basinizi sokacak bir yer bulmussunuz,ac acikta da degilsiniz. Es aileniz sizi kabul etmis evlerine almis,onlar da bunu yapmak zorunda degildi sonucta. Ama iyi insanlarmis yapmislar. Maddiyat kotuyse bir sekilde alisacaksiniz bu surece. Sonra kendinizi toparlarsiniz.
Onlar ayrılmamızı istemedi hiç şimdi bir nevi istedikleri oldu gibi. Onlarla bir sorunum yok ki. Alıştım alışıyorum.

Stres yapmayın, hem bebeğe hem size zarar. Ben de atandım, evde bekliyorum öyle. Yani birçok kişi sizinle aynı durumda. Ayrıca atandığı için işten çıkan ve şu an kira, fatura gibi ödemeleri olan çok insan var. Bunlara kıyasla sizin durumunuz oldukça iyi.

Biz bu kararı verdiğimizde hastalık bu kadar yaygın değildi en geç Mart sonu ise başlar bizde burdan ev işlerini ayarlar gideriz diye düşünmüştük. Bir de eşim işsiz kalmıştı. Ben zaten sorun çıkarmıyorum kimsenin de düzenini bozmuyorum kendi içimde yaşıyorum sıkıntımı stres yaptım sadece

O zaman biraz dişinizi sıkın. Çok zor olduğunu tahmin ediyorum. Ama şu an ev taşımak vs. de çok riskli. Normal bir süreçten geçmiyoruz maalesef.

Kendinize de stres yapmayın lütfen. Kafanızı dağıtacak şeylerle ilgilenin mümkün olduğunca.

Bakis acinizi degistirin,
Yanina gidip tasinabilecegim bir ailem car diye düşünün, kimse boyle ust uste yasamsktan mutlu olmaz ama ,mutsuz olmaya bahane aramayin,gün gelir hersey duzelir kendi evinize cikarsiniz

Ben de atanıp başlayamayanlardanım. Üzülme lütfen bu durumda pek çok öğretmen var şu an. İnsanlar atandınız daha ne istiyorsunuz diyor ama bu gerçekleri de göremiyor maalesef. Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Eşinize kızmayın lütfen inanın çaresiziz hepimiz.

Back
X