- 3 Aralık 2019
- 1.739
- 5.441
- 158
- 31
- Konu Sahibi Carinanebulasi
Merhaba hanımlar. Çok fazla stres yapmaya başladım. Buraya yazıp fikirlerinizi almak istiyorum. 3 hafta önce eşimin ataması çıktı çok şükür. Ailesinin bulunduğu yere yakın bir mesafede 3 saat arası var. Tabi bizde hemen bulunduğumuz yerden taşındık Hem hastalık yüzünden Hem hamilelikten eşimin ailesinin yanına geldik. Çünkü gideceği yere yakın ve burası güvenli masraf da az olacaktı. Atandigina sevinemedik bile hastalık yüZünden okullar kapandı ve ne zaman açılacağı belli değil hiç acilmayabilir de bu yüzden maaş da yok. Biz kaldık böyle. Burda doğurmayı istemiyordum hastaneleri iyi değil bir de evde bir odamız var o da bizim değil gibi. Zaten ben hiç bir karar veremiyorum en ufak şeyde. Misafir miyim yoksa yerli mi belli değil. Çok bunaldım. Bebeğe dair bir hazirligim olmamıştı belki taşıyoruz diye. Şimdi elim boş o odaya ben mi sigayim başkaları mi bebek mi. Kafam darmaduman. Eşime bir şey söylemiyorum Çünkü yapabileceği bir şey yok şuan için burda kalmak en mantıklısı ama siz beni anlıyorsunuzdur. Suratım asık o da üzülüyor da ne yapayım her şey yolundaymış gibi mi yapayım. Onunda bir suçu yok anlayışsız mi davranıyorum