Anlayışsız Komsu

Yok canım hıc uyarmadı. Yanı herseyın bı yakısıgı var terbiyesizlık yaptığınız dedim zaten. Bızım usttekılerın sesinden ben çocuğumu uyutamıyorum daha 1 kez şikayete gıtmemısımdır.

Çocukların yaptığı gürültü kendinsesleri ise sıkıntı yok ama benim rahatsız olduğum ses genelde oyuncaklarını kalorifer peteklerine vurmalarindan çıkan ses ve ya babalarının cosup cocukla beraber avaz avaz bağırması.Pike ,hali çırpma olayı beni çileden çıkarıyor,balkonumun içine çırpıp bir su dökerek halledebilecekken milletin evine ,balkonuna neden benim saçım vs.dussun ki

Herkes bir değil işte.
Biraz önce çocuğu uyuttum kahve içeyim diye oturdum, üsttekinin çocuğu tepiniyor bağırıyor. Uyandı tekrar uyuttum. Ama şimdi kalkıp da duvara vurmam. Ki bazen arasam mı diye düşünmüyor değilim. Çünkü aşağı ses gittiğini hiç bilemiyorlar sanırım..

Pike silkeleme konusuna gelince bence biraz yaşadığınız yerin kurallarına uyun derim.

iste bizim üsttekiler tam bu dedıgınız sekılde. Çocukların gürültüsü hic bıtmıyo zaten ama ana babalarının gürültüsü onlardan çok. Sabah aksam boyleler ise giden kimseyi görmedik daha o derece ama ben şikayet etmedim hıc. Kendileri hıç çocuk Büyütmedi sankı gel insanca uyar ya oklavayla tak tak ya ben karssındayken karşımda yonetıcıye şikayet. Görgüsüzlük diz boyu.

Bizde sadece pazar günleri birşey çırpılıyor
Giriştede apartmanda yazıyor zaten burada haksızsınuz .
Benim kızım çok huysuz , alt komşumun çocuğu olmamasına rağmen bizden çok sesi çıkıyor
Genelde beni evde yok bile zanneder komşularım
Kapı konusundada komşunuz terbiyesiz

Sizle konuşsa daha iyiymiş ama ben üst komsuma tepki vermedim,alt kat komşum da bana vermesin pek sağlıklı bir düşünce olmaz.Oklava ile vurmayı ise hiç anlamıyorum zaten

Camdan bişey silkelemeyin ya. Yıl olmuş 2018

Kızınız çok huysuz olmasına rağmen nasıl evde yok zannedılıyosunz?? Formülünü bize de verin :)

Ağlama tepınme değil de oyun oynuyo sesler çıkarıyor ister istemez ses oluyo sonuçta ki oyle huysuz bı bebek de degıldır, daha 2ay öncesine kadar hıc sesleri gelmiyor valla masallahınız var deyip dururdu alt Komşum, bu gelen kısı kv ya da annesi bütün bunları yapan bu kadın zaten.

Apt.herkesin ortak mali çok abartmış herkesin sesi cikiyo üst komşumun hergun kavga sesi çocuk sesi geliyor ama ne gerek var ki sonuçta aile ilişkileri herkes saygı duymalı bnce

Kızınız çok huysuz olmasına rağmen nasıl evde yok zannedılıyosunz?? Formülünü bize de verin :)
İnanır mısınız tv bile izlemem
Kızım çok muz mız bi cocuk canıma tak ettırdı ama öyle ciyak ciyak bagırmaz
Evet surekli zırlar ama sesini o kadar yükseltmiyor
Gecenlerde komsum bişey verecekmiş evde yoksun sandım dedı
Halbukı evdeydım :)

Çocuğun yaptığı sese göre değişir bu durum. Çocuk var diye evde her türlü sesi yapabiliriz anlamına gelmiyor.. heleki akşam saatleri,engellenemeyen şeyler elbet olacaktır ama at gibi koşturup,zıplayıp,yere bam güm bişeyler atıp ses çıkarıyorlarsa evet haklı vurabilir tavana.. pike konusunda haksızsınız,sizin kılınızı tüyünüzü kendi balkonundan temizlemek Zorunda mı komşu? Balkona silkeleyin,küvete silkeleyin doğrusu bu.

Kac yasında? İyi sabırlısın valla canım. Bizde mızmızlık yok da çok hareketli benim bebıkler

Canım emin ol koşturup zıplayıp bam gum bıseyler atsa yere komşudan önce ben uyarırım kendı çocuğumu.

Aglamalari cok normal yurumeleri de ayni sekilde ama dolap ve cekmecelerden vazgecmeleri icin ilgilerini baska yone cekmelisin gece rahatsiz eder komsulari.

Yeni yürüyen bebek yaşındadır muhtemelen. Neden 12de uyuyor?

3,5 yaşındaki oğlumu akşam en geç 9-9:30da uyutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…